Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας όπου μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με την ανάκτηση των δεδομένων για κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

Προφανώς φτάσατε στην σελίδα μας γιατί ενδιαφέρεστε να επαναφέρετε χαμένα αρχεία από σκληρούς δίσκους, εξωτερικούς δίσκους, κινητά ή από όποιο άλλο αποθηκευτικό μέσο.

Είσαστε στο σωστό μέρος.

Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών μας στην Tic Tac βρίσκεται εδώ για να λύσει τις απορίες σας και να σας βοηθήσει με πλέον επαγγελματικό τρόπο να επιλύσετε το πρόβλημα των χαμένων / κατεστραμμένων αρχείων σας και προσωπικών / επαγγελματικών δεδομένων σας.

Η εταιρεία μας έχει ποσοστό επιτυχίας σε περιστατικά ανάκτησης αρχείων πάνω από 95% από όλη την Ευρώπη. Ένα δείγμα από τις κριτικές πελατών μας μπορείτε να δείτε παρακάτω (επίσης στην σελίδα μας στο Facebook και στο Google My Business).

  review rating 5  Μόλις παρέλαβα ΟΛΑ τα ανακτημένα αρχεία μου σε νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο!! Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της TICTAC για την εξαιρετική δουλειά!!!!

  thumb ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  10/10/2018

  review rating 5  Η Tictac απαρτίζεται από πραγματικά άριστους επαγγελματίες. Η συνεργασία μαζί τους είναι εκπληκτική από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή. Ταχύτατη εξυπηρέτηση, διαρκής και πλήρης ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης - και το καλύτερο: πάνω από 90% ποσοστό ανάκτησης δεδομένων από ένα σκληρό δίσκο σε πολύ κακή κατάσταση ! Εύγε !

  thumb CHRISTOS STATHOPOULOS
  4/08/2018

  review rating 5  Great service, great price, great company. I am a happy customer

  thumb Mike Koumartzakis
  6/13/2017

Υπηρεσίες Ανάκτησης Αρχείων για Κατοίκους Θεσσαλονίκης:

 1. από κατεστραμμένο δίσκο
 2. από σκληρό δίσκο
 3. από εξωτερικό δίσκο
 4. από κινητό
 5. Usb Flash
 6. Raid

Η TicTac Data Recovery είναι η πρώτη εταιρία που ξεκίνησε το 1999 την ανάκτηση αρχείων στην Ελλάδα ώς εξειδικευμένη υπηρεσία.

Ανάκτηση Δεδομένων Θεσσαλονίκη

 «Μα μένω στην Θεσσαλονίκη.

Γιατί να επιλέξω εσάς για να ανακτήσετε τα δεδομένα και τα αρχεία μου;»

 

 • Η εταιρία μας έχει ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό επιτυχίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και εξειδικευόμαστε στην ανάκτηση δεδομένων απο οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο

 

 • Το κεντρικά της εργαστήρια μας βρίσκονται στην Αθήνα, και έχουμε αρκετά σημεία παραλαβής, καθώς το κόστος για να στηθεί ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο ανάκτησης δεδομένων, αλλά και η στελέχωση αυτού απο μηχανικούς ανάκτησης δεδομένων είναι ιδιαίτερα κοστοβόρα

 

 • Να σημειώσουμε οτι παραλαμβάνουμε ένα μεγάλο ποσοστό υποθέσεων απο τη Θεσσαλονίκη, αλλά και απο τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου

 

 • Λόγω ανταγωνιστικών τιμών μας στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό, παραλαμβάνουμε υποθέσεις και απο αρκετές Ευρωπαϊκές χωρες

 

 • Στη Θεσσαλονίκη η εταιρία ακόμα δεν έχει κάποιο συνεργάτη για την παραλαβή του αποθηκευτικού σας μέσου, όμως αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για εσάς, διότι μπορείτε εύκολα και με μηδενικό κόστος να μας αποστείλετε το μέσον σας

 

 • Αν διαμένετε στη Θεσσαλονίκη το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες αποστολής μέσου που θα βρείτε εδώ

Πείτε μας τις απορίες σας σχετικά με τη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων, την αποστολή του μέσου για διάγνωση ή οτιδήποτε σχετικό.

Τηλεφωνήστε μας άμεσα στα παρακάτω νούμερα:

 • +30 210 6897 383
 • +30 693 271 1771

SOS κινητά τηλέφωνα επικοινωνίας:

 1. 6938074413   <> ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Κεντρικά Γραφεία – Eργαστήριο TIC TAC
 2. 6932711771   <> ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σημείο Παραλαβής – C.I.S A.E
 3. 6932237053  <>  ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σημείο Παραλαβής – C.I.S A.E

 

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο [email protected]

Ευχαριστούμε για τον χρόνο παραμονής σας στην σελίδα μας. Ανυπομονούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας από όποια περιοχή της Θεσσαλονίκης βρίσκεστε!