Banner

Μάθετε για την Tic Tac σε 3′ με το νέο εταιρικό μας βίντεο!

Κλείσιμο Μενού
Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ανάκτηση δεδομένων είναι η διαδικασία επαναφοράς των δεδομένων που διαγράφησαν, χάθηκαν ή χάλασε το μέσο που ήταν αυτά μέσα, όπως ο σκληρός δίσκος, ή μια κάρτα μνήμης.

Στην Tictac αν δεν ανακτήσουμε όλα τα αρχεία που χρειάζεστε, έχετε δικαίωμα να μην πληρώσετε το τίμημα της ανάκτησης.

Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Ανάκτηση Δεδομένων
Πάνω από 95% ποσοστό επιτυχίας στην ανάκτηση δεδομένων

ΑΠO ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡAΓΟΝΤΕΣ ΕΞΑΡΤAΤΑΙ Η ΑΝAΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

  1. Την τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και τις υποδομές της εταιρείας που θα αναλάβει τις εργασίες.
  2. Το είδος του προβλήματος (π.χ. μηχανική βλάβη, δυσλειτουργία software κ.λπ.).
  3. Την ταχύτητα αντιμετώπισης, καθώς είναι πολύ σημαντικό να μην εγγραφούν νέα δεδομένα πάνω από τα αρχεία σας.

Στο βίντεο θα ανακαλύψετε και το 5% που η ανάκτηση δεν είναι εφικτή.

Ανάκτηση αρχείων από όλα τα μέσα

Στην TicTac γνωρίζουμε τον τρόπο για να επαναφέρουμε τα αρχεία σας, από κάθε αποθηκευτική μονάδα, όποια δυσλειτουργία και αν παρουσιάζει.

Η διαδικασία της ανάκτησης δεδομένων είτε αφορά προβλήματα software, είτε μηχανικά προβλήματα, είναι μια διαδικασία με πολύ λεπτές ισορροπίες και μικρά μυστικά τα οποία δεν τα γνωρίζουν οι περισσότεροι τεχνικοί υπολογιστών.

Αν δεν έχετε επέμβει στο αποθηκευτικό μέσο τότε 9 στις 10 περιπτώσεις θα ανακτήσουμε τα αρχεία σας!

Επιλέξτε την βλάβη που έχετε απο τη λίστα στα δεξιά για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες.

Anaktisi Dedomenon

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το σκληρό δίσκο και δεν έχετε backup των αρχείων σας; Μην απογοητεύεστε. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να διασώσει τα δεδομένα σας απο δίσκους SATA, IDE, εξωτερικούς δίσκους USB, είτε το πρόβλημα οφείλεται σε μηχανική βλάβη είτε σε κατά λάθος διαγραφή.

Ο SSD δίσκος σας δεν λειτουργεί; Στην εταιρεία μας υπάρχει τμήμα έρευνας και ανάπτυξης όπου έχουν γίνει κάποιες παγκόσμιες καινοτομίες στον χώρο της ανάκτησης δεδομένων απο SSD. Μην πανικοβάλεστε. Υπάρχουν λύσεις!

Τα εταιρικά δεδομένα είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση και συνήθως αποθηκεύονται σε Servers, οι οποίοι επιμερίζουν τα αρχεία σε κάποιο RAID σύστημα. Το εργαστήριο μας εξειδικεύεται στην ανάκτηση δεδομένων RAID, Servers και NAS (δικτυακών δίσκων). Επίσης εξειδικευόμαστε στην ανάκτηση δεδομένων απο SAS και την ανάκτηση δεδομένων απο SCSI δίσκο

Αντιλαμβανόμαστε πως τα κινητά τηλέφωνα είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σας και τα αρχεία τους εξαιρετικά πολύτιμα. Επομένως, αν χάλασε το κινητό σας ή διαγράφηκαν δεδομένα που χρειάζεστε, είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για να τα βρούμε.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κακομεταχειριζόμαστε τα “φλασάκια” (USB Sticks) τα οποία έχουμε στην τσέπη μας. Οι μηχανικοί μας γνωρίζουν πως να τα επισκευάσουν και να “μεταφέρουν” τα δεδομένα σας σε ένα άλλο υγιές κύκλωμα.

Η SD κάρτα που έχετε στο κινητό ή την κάμερα χάλασε και δεν μπορείτε να δείτε ή να μεταφέρετε τα αρχεία σας; Έχουμε αντιμετωπίσει δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις. Εμπιστευτείτε τις γνώσεις και την εμπειρία μας, και πάρτε πίσω τα δεδομένα σας.

Χάρη στην βαθιά τεχνογνωσία και εξειδίκευσή μας, είμαστε από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα που αναλαμβάνουμε εργασίες ανάκτησης βάσης δεδομένων (MSSQL, SQL Server, MDF, Access, Sharepoint).

Δεν είναι τυχαία η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις και οργανισμοί της Ελλάδας. Στην Tic Tac εξειδικευόμαστε στην ανάκτηση δεδομένων απο Exchange Server, επισκευή αρχείων Outlook και ανάκτηση email απο αρχείο PST.

Τα καταγραφικά DVR χρησιμοποιούνται σε κατοικίες, γραφεία, σχολεία, γυμναστήρια και αμέτρητους ακόμα χώρους για την ασφάλεια και τον έλεγχο των εγκαταστάσεών τους. Εμπιστευτείτε μας για την ανάκτηση βίντεο απο καταγραφικό σύστημα DVR και κλειστά κυκλώματα ασφαλείας.

Έχασα τα αρχεία μου. Τι πρέπει να κάνω;

Exasa Ta Arxeia Mou

Το Α και το Ω στην ανάκτηση δεδομένων οποιασδήποτε συσκευής είναι η τεχνογνωσία και η μεθοδολογία που χρησιμοποιεί η εκάστοτε τεχνική εταιρεία – τεχνικός.

Είναι συχνό φαινόμενο, οι ιδιοκτήτες των προβληματικών αποθηκευτικών μέσων να προσπαθούν μόνοι τους να επιδιορθώσουν το ζήτημα ή να απευθύνονται σε ανθρώπους χωρίς εμπειρία, με αποτέλεσμα να κάνουν ακόμα περισσότερη ζημιά, μειώνοντας τις πιθανότητες επαναφοράς των δεδομένων.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό λοιπόν, όταν χάνονται κρίσιμα αρχεία, να επιλέξετε με προσοχή ποιος θα επέμβει στο μέσο σας.

Εμπιστευτείτε τα αρχεία σας σε ανθρώπους με αποδεδειγμένη εμπειρία!
Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Aegean
Alpha Bank
Dei
Eurobank
Ote
Revoil
Alpha
Dell
Media Markt
Plaisio
Shell
Siemens
Toshiba
Wind

Πάρτε πίσω τα δεδομένα σας σε 3 απλά βήματα

Εμπιστευτείτε τα αρχεία σας σε ανθρώπους με αποδεδειγμένη εμπειρία!

1

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Μας καλείτε για να συνεννοηθούμε για το πώς θα κάνουμε μια διάγνωση για το αποθηκευτικό σας μέσο. Η διάγνωση αυτό το μήνα είναι ΔΩΡΕΑΝ!

2

Στείλτε μας το
αποθηκευτικό σας μέσο

Μπορείτε να το φέρετε από τις εγκαταστάσεις μας (ή σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα),για να μας γνωρίσετε ή να στείλουμε δική μας courier να το παραλάβει εντελώς Δωρεάν. Σε 2 εργάσιμες ημέρες θα έχετε την προσφορά μας.

3

Πάρτε πίσω τα δεδομένα σας

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, σας στέλνουμε με courier την μονάδα και τα δεδομένα σας με δική μας χρέωση

Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Endeiktika Kosti

Πόσο Κοστίζει η Ανάκτηση Δεδομένων;

Δείτε αναλυτικά τις τιμές μας πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Υπάρχουν 3 κατηγορίες τιμών, ανάλογα την φύση του προβλήματος.

Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων

Πώς υπολογίζεται το κόστος της ανάκτησης δεδομένων;

Το κόστος της ανάκτησης δεδομένων υπολογίζεται με βάση το είδος της βλάβης του μέσου, το μέγεθος του δίσκου και τον χρόνο που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Οι τιμές της ανάκτησης δεδομένων κυμαίνονται από 100-500€ για σκληρούς δίσκους έως 2TB.

Τι είναι το κόστος διάγνωσης για ανάκτηση δεδομένων;

Το κόστος διάγνωσης έχει την έννοια της προκαταβολής για την εργασία του ελέγχου (καθώς ένα μέρος της εργασίας μας γίνεται στη διάγνωση) και συμπεριλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής από την έδρα σας, στην έδρα μας. Το ποσό αυτό αφαιρείται από το τελικό κόστος εργασίας. Αυτή την περίοδο τρέχει μία προσφορά που το κόστος διάγνωσης είναι μηδενικό για τις περισσότερες συσκευές.

Ποιο είναι το ποσοστό ανάκτησης δεδομένων;

Το ποσοστό ανάκτησης δεδομένων είναι πάνω από 95%. Αν το αποθηκευτικό μέσο έχει επεμβάσεις ή έχει πάει σε άλλο εργαστήριο, το ποσοστό επιτυχίας πέφτει κάτω από 40%. Οι εργασίες ανάκτησης αρχείων δεν είναι πάντα επιτυχείς καθώς πρόκειται για ερευνητική εργασία.

Γιατί να εμπιστευτώ την εταιρεία ανάκτησης δεδομένων TicTac;

Τόσο η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, όσο και οι επενδύσεις μας στον εξοπλισμό και στην εκπαίδευση των μηχανικών μας, έχουν βοηθήσει την εταιρεία να έχει ένα πολύ καλό όνομα στην αγορά, ειδικά από τον κόσμο των επιχειρήσεων και των ανθρώπων που γνωρίζουν καλά την αγορά της πληροφορικής.

Ανάκτηση δεδομένων κατεστραμμένου σκληρού δίσκου, κινητού, usb, raid και όλων των αποθηκευτικών μέσων στην Ελλάδα, σημαίνει Data Recovery από την TicTac. 

Άλλωστε, το πελατολόγιό μας μιλάει από μόνο του!

Έχω επείγουσα υποθεση ανάκτησης δεδομένων, αναλαμβάνετε;

Φυσικά! Έχουμε μάθει να εργαζόμαστε υπό πίεση και να δίνουμε επιλογές στους πελάτες μας. Για κρίσιμες περιπτώσεις υπάρχει η διαδικασία της Express διάγνωσης και ανάκτησης.

Εφόσον μας το ζητήσετε και αποδεχτείτε την οικονομική μας προσφορά, η ομάδα των μηχανικών μας μπορεί να παραλάβει και να εργαστεί για την υπόθεση σας με απόλυτη προτεραιότητα και αποκλειστικότητα μέρα και νύχτα, αψηφώντας σαββατοκύριακα και αργίες.

Για επείγουσα υπόθεση ανάκτησης δεδομένων μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης:  +30 6938074413

Ανάκτηση δεδομένων δωρεάν… με λίγο ρίσκο

Αν διαθέτετε ορισμένα αρχεία τα οποία χάθηκαν, αλλά δεν τα θεωρείτε τόσο σημαντικά ώστε να μπείτε στη διαδικασία να απευθυνθείτε σε μια εξειδικευμένη εταιρεία, τότε στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά προγράμματα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την ανάκτηση δεδομένων σας δωρεάν.

Φυσικά, κανένα από αυτά δεν μπορεί να φτάσει τα ποσοστά επιτυχίας της Tic Tac. Παρ ‘ όλα αυτά είναι μια εναλλακτική που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε περίπτωση που θέλετε να γλιτώσετε χρήματα.

Διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας και κάντε την ανάκτηση των δεδομένων σας δωρεάν!

Περισσότερες ερωτήσεις

Αν έχετε άλλες ερωτήσεις τότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Αν όμως θέλετε να διαβάσετε τις απαντήσεις στις πιο κοινές ερωτήσεις που λαμβάνουμε απο τους πελάτες μας μπορείτε να βρείτε την ειδική ενότητα: Συχνές Ερωτήσεις