Banner

Μάθετε για την Tic Tac σε 3′ με το νέο εταιρικό μας βίντεο!

Κλείσιμο Μενού
Οι φωτογραφίες σας δεν έχει χαθεί ακόμα.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Η ανάκτηση φωτογραφιών είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει τον εντοπισμό και την επαναφορά διαγραμμένων φωτογραφιών από συσκευές (π.χ. σκληρούς δίσκους, κινητά, tablet κ.λπ.).

Στην TicTac γνωρίζουμε πως στιγμιότυπα από διακοπές, γιορτές, φίλους, είναι σημαντικά για εσάς. Για αυτό φροντίζουμε να μην χαθούν!

Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Anaktisi Dedomenon Apo Iphone

Ανάκτηση φωτογραφιών από όλα τα αποθηκευτικά μέσα

Στην Tic Tac, την πρώτη εταιρεία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα, έχουμε αναλάβει αμέτρητες εργασίες επαναφοράς φωτογραφιών απο προβληματικά αποθηκευτικά μέσα (σκληρούς δίσκους, iPhone, Android κ.λπ), πάντα, με το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας της αγοράς.

Μέσα από τη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, έχουμε αναπτύξει τις κατάλληλες υποδομές, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και η βαθιά τεχνογνωσία μας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για κάθε έργο!

Αναλυτικότερα, πραγματοποιούμε ανάκτηση φωτογραφιών από:

Μην ξεχνάτε πως σε περίπτωση που χαθούν τα αρχεία σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε ψύχραιμοι. Μην πειραματιστείτε μόνοι μας σας. Αντιθέτως, απευθυνθείτε σε εμάς, ώστε να σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές.

Το εργαστήριο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, ώστε να διασφαλίσει την ανάκτηση των φωτογραφιών σας, με τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους.

Ανάκτηση φωτογραφιών μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Σε κάποιες παλαιότερες συσκευές μπορεί να γίνει ανάκτηση δεδομένων από εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δεν μπορεί να γίνει επαναφορά δεδομένων από εργοστασιακές ρυθμίσεις νέων συσκευών.

Οι περιπτώσεις που μπορούμε να βοηθήσουμε είναι: Παλαιά Android κινητά τηλέφωνα από έκδοση 4 και πίσω iOS συσκευές iPhone 4S και παλαιότερες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν κάνουμε ανάκτηση δεδομένων σε κινητά τηλέφωνα υπάρχει κίνδυνος για τη συσκευή.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιοι από τους τρόπους που χρησιμοποιούμε για την παραβίαση του τηλεφώνου, για να διαβάσουμε την εσωτερική μνήμη και να πάρουμε διεγραμμένα στοιχεία ή να διαβάσουμε το κινητό, είναι επεμβατικοί.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακεραιότητα της καλής λειτουργίας της συσκευής μετά την ανάκτηση. Θα πρέπει να μας αφήνετε το τηλέφωνο γνωρίζοντας ότι μπορεί να μην λειτουργεί μετά την ανάκτηση. Τα ποσοστά να μην λειτουργεί η συσκευή είναι μικρότερα από 3%, αλλά οφείλετε να το γνωρίζετε.

Επίσης, μπορεί ακόμα και στις περιπτώσεις που λειτουργεί η συσκευή μετά, να χάσει την εγγύηση της, δηλαδή να φαίνεται στο κινητό κάποια ένδειξη ότι έχει χάσει την εγγύηση του. Αυτό συμβαίνει διότι μπορεί να χρειαστεί να βάλουμε ένα λειτουργικό σύστημα του κινητού, παλαιότερης έκδοσης, για να επιτευχθεί η ανάκτηση και μετά να ξαναβάλουμε αυτό που είχε.

Τα προβλήματα τα οποία μπορεί να δημιουργηθούν στο κινητό μετά την ανάκτηση είναι μεταξύ άλλων:

  • Να ενεργοποιηθεί το Warranty Bit της συσκευής: Δηλαδή κάθε φορά που ξεκινάει η συσκευή να εμφανίζεται το μήνυμα “Warranty bit is set”.
  • Να μην μπορέσει να ξεκινήσει ξανά η συσκευή. Αυτό συμβαίνει σπάνια και τις περισσότερες φορές το κινητό μπορεί να επανέλθει σε κάποιο επισκευαστικό κέντρο κινητών τηλεφώνων με έξτρα κόστος. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει την επισκευή του κινητού.
  • Να κολλήσει η συσκευή σε Boot Loop: Να κάνει συνεχόμενες επανεκκινήσεις χωρίς να μπορεί να επαναφερθεί το λειτουργικό σύστημα. Συνήθως μπορεί να επιδιορθωθεί σε εξωτερικό επισκευαστικό κέντρο.
  • Να μην μπορεί να ξεκινήσει καθόλου η συσκευή και να μην μπορεί να επισκευαστεί καθόλου. Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη καθώς ο πελάτης θα πρέπει εξ’ αρχής να γνωρίζει τους κινδύνους (ποσοστό λιγότερο απο 0,5% των περιπτώσεων).

Έχασα τις φωτογραφίες μου. Τι πρέπει να κάνω;

Exasa Ta Arxeia Mou

Το Α και το Ω στην ανάκτηση δεδομένων οποιασδήποτε συσκευής είναι η τεχνογνωσία και η μεθοδολογία που χρησιμοποιεί η εκάστοτε τεχνική εταιρεία – τεχνικός.

Είναι συχνό φαινόμενο, οι ιδιοκτήτες των προβληματικών αποθηκευτικών μέσων να προσπαθούν μόνοι τους να επιδιορθώσουν το ζήτημα ή να απευθύνονται σε ανθρώπους χωρίς εμπειρία, με αποτέλεσμα να κάνουν ακόμα περισσότερη ζημιά, μειώνοντας τις πιθανότητες επαναφοράς των δεδομένων.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό λοιπόν, όταν χάνονται κρίσιμα αρχεία, να επιλέξετε με προσοχή ποιος θα επέμβει στο μέσο σας.

Εμπιστευτείτε τα αρχεία σας σε ανθρώπους με αποδεδειγμένη εμπειρία!
Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Aegean
Alpha Bank
Dei
Eurobank
Ote
Revoil
Alpha
Dell
Media Markt
Plaisio
Shell
Siemens
Toshiba
Wind
Endeiktika Kosti

Πόσο Κοστίζει η Ανάκτηση Δεδομένων;

Διαβάστε πως υπολογίζονται οι τιμές και με ποιο τρόπο γίνεται η κοστολόγηση της εκάστοτε υπηρεσίας.

Πάρτε πίσω τις φωτογραφίες σας σε 3 απλά βήματα

Εμπιστευτείτε τα αρχεία σας σε ανθρώπους με αποδεδειγμένη εμπειρία!

1

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Ένας ειδικός θα καταγράψει άμεσα το πρόβλημά σας και θα ανοίξει αριθμό προτεραιότητας.

2

Στείλτε μας το
αποθηκευτικό σας μέσο

Μπορείτε να το φέρετε από τις εγκαταστάσεις μας (ή σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα), ή να στείλουμε δική μας courier να το παραλάβει εντελώς Δωρεάν.

3

Πάρτε πίσω τα δεδομένα σας

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, σας στέλνουμε με courier την μονάδα και τα δεδομένα σας.

Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383