Banner

Μάθετε για την Tic Tac σε 3′ με το νέο εταιρικό μας βίντεο!

Κλείσιμο Μενού
Πάρτε πίσω τις φωτογραφίες, τις επαφές και τα αρχεία σας.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Το κινητό τηλέφωνο αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο της καθημερινότητάς σας.

Φωτογραφίες – Βίντεο – Επαφές – Μηνύματα. Όλα είναι κομμάτια της ζωής σας και είναι λογικό να μην θέλετε να χαθούν.

Το γνωρίζουμε και για αυτό είμαστε δίπλα σας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάκτησή τους, όποια και αν είναι η αιτία του προβλήματος.

Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Ανάκτηση Δεδομένων από κινητό τηλέφωνο

Μην αγχώνεστε. Υπάρχει λύση!

Ανάκτηση Δεδομένων από όλα τα κινητά τηλέφωνα

Σκεφτείτε για μερικά δευτερόλεπτα τι βρίσκεται μέσα στη συσκευή σας και θα καταλάβετε πόση αξία έχει για εσάς ένα smartphone.

Από μηνύματα, φωτογραφίες, video, μουσική μέχρι επαγγελματικά αρχεία, παρουσιάσεις και εφαρμογές…όλα είναι καταγεγραμμένα στη συσκευή που βρίσκεται στη τσέπη σας.

Από τη μία αυτό είναι καλό, αλλά από την άλλη υπάρχει και το ενδεχόμενο ατυχήματος ή πιθανής βλάβης του κινητού σας τηλεφώνου με κίνδυνο να χάσετε όλα τα δεδομένα σας. Αν σας πιάνει πανικός και μόνο στη σκέψη να γίνει κάτι τέτοιο, τότε…εμείς είμαστε εδώ!

Στην TicTac μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιτυχή ανάκτηση αρχείων απο κινητό τηλέφωνο.

 

Ανάκτηση Δεδομένων από σπασμένο κινητό τηλέφωνο

Σήμερα, χάρη στην ύπαρξη του iCloud, η απώλεια δεδομένων από συσκευές iPhone είναι ένα αναστρέψιμο πρόβλημα. Παρ’ όλα αυτά, τι γίνεται στην περίπτωση που δεν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας;

Το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο είναι βασισμένο στο Linux.  Επομένως, η ανάκτηση δεδομένων απο Android τηλέφωνο ή tablet είναι μια διαδικασία λεπτή και με συγκεκριμένο πρωτόκολλο κινήσεων, το οποίο αν δεν τηρηθεί τα δεδομένα χάνονται για πάντα.

Διαβάστε επίσης:

Ανάκτηση δεδομένων από κινητό που δεν ανοίγει.

Αν έχετε ένα κινητό που δεν ανοίγει αλλά έχετε κάνει back-up όλα τα αρχεία του, τότε η λύση είναι εύκολη. Το αλλάζετε.

Αν όμως έχετε μέσα πολύτιμα αρχεία που πρέπει να ανακτήσετε, τότε τι κάνετε;

Η ανάκτηση δεδομένων από κινητό που δεν ανοίγει ή δεν ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε ενέργειά σας, είναι η ειδικότητά μας!

Χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και την εμπειρία μας σε έναν τεράστιο αριθμό smartphones και λειτουργικών συστημάτων, μπορούμε να εγγυηθούμε τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας της αγοράς.

Φέρτε το σε εμάς και πάρτε πίσω τα αρχεία σας.

Ksekleidoma Kinitou Tilefonou

Ανάκτηση επαφών και φωτογραφιών από κινητό τηλέφωνο.

H επαναφορά επαφών και η ανάκτηση διεγραμμένων φωτογραφιών από κινητό τηλέφωνο είναι μια διαδικασία που απαιτεί υψηλή εξειδίκευση και βαθιά γνώση των μοντέλων της αγοράς.

Στην Tictac, έχουμε τη δυνατότητα και την τεχνογνωσία να ανακτήσουμε πληθώρα δεδομένων, ώστε να διασφαλίσουμε ότι κανένα πολύτιμο δεδομένο σας δεν θα χαθεί οριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στις επιμέρους σελίδες.

Anaktisi Epafon Iphone android

Ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένο κινητό.

Το κινητό τηλέφωνο είναι μια συσκευή που έχουμε πάντα μαζί μας και πολύ συχνά αντιμετωπίζει αντίξοες συνθήκες, με κίνδυνο να καταστραφεί ή να σπάσει. Σε αυτή τη περίπτωση, μπορείτε να ανακτήσετε πίσω τα αρχεία σας;

Η σύντομη απάντηση είναι ναι, αλλά εξαρτάται από την κατάσταση του τηλεφώνου, την κατάσταση του κεντρικού eMMC chip (το τσίπ της κεντρικής μνήμης), τον τύπο του κινητού τηλεφώνου και το λειτουργικό του σύστημα.

Δυστυχώς, στα νεότερα κινητά τηλέφωνα, η κεντρική μνήμη του τηλεφώνου είναι encrypted, που σημαίνει ότι ακόμα και αν τη διαβάσουμε, πρέπει να βρούμε την κωδικοποίηση της.

Αυτό μπορεί να πάρει από μερικές ημέρες έως και αρκετές εβδομάδες.

Εφόσον υπάρχει επιτακτική ανάγκη να βρούμε τα στοιχεία από ένα σπασμένο τηλέφωνο ή ένα Smartphone με χαλασμένη μητρική πλακέτα, θα κάνουμε ότι είναι τεχνικά δυνατό, βάσει της τεχνολογίας που υπάρχει, για να κάνουμε επαναφορά των δεδομένων σας ή ακόμα και διαγραφή δεδομένων κινητού αν αυτό χρειαστεί.

Ανάκτηση Δεδομένων από σπασμένο κινητό τηλέφωνο

Έχασα τα αρχεία του κινητού μου. Τι πρέπει να κάνω;

Exasa Ta Arxeia Mou

Το Α και το Ω στην ανάκτηση δεδομένων οποιασδήποτε συσκευής είναι η τεχνογνωσία και η μεθοδολογία που χρησιμοποιεί η εκάστοτε τεχνική εταιρεία – τεχνικός.

Είναι συχνό φαινόμενο, οι ιδιοκτήτες των προβληματικών αποθηκευτικών μέσων να προσπαθούν μόνοι τους να επιδιορθώσουν το ζήτημα ή να απευθύνονται σε ανθρώπους χωρίς εμπειρία, με αποτέλεσμα να κάνουν ακόμα περισσότερη ζημιά, μειώνοντας τις πιθανότητες επαναφοράς των δεδομένων.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό λοιπόν, όταν χάνονται κρίσιμα αρχεία, να επιλέξετε με προσοχή ποιος θα επέμβει στο μέσο σας.

Εμπιστευτείτε το κινητό σας σε ανθρώπους με αποδεδειγμένη εμπειρία!
Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Aegean
Alpha Bank
Dei
Eurobank
Ote
Revoil
Alpha
Dell
Media Markt
Plaisio
Shell
Siemens
Toshiba
Wind

Πάρτε πίσω τα δεδομένα σας σε 3 απλά βήματα

Εμπιστευτείτε τα αρχεία σας σε ανθρώπους με αποδεδειγμένη εμπειρία!

1

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ένας ειδικός θα καταγράψει άμεσα το πρόβλημά σας και θα ανοίξει αριθμό προτεραιότητας.

2

Στείλτε μας το κινητό σας τηλέφωνο

Μπορείτε να το φέρετε από τις εγκαταστάσεις μας (ή σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα), ή να στείλουμε δική μας courier να το παραλάβει εντελώς Δωρεάν.

3

Πάρτε πίσω τα δεδομένα σας

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, σας στέλνουμε με courier την μονάδα και τα δεδομένα σας.

Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Endeiktika Kosti

Πόσο Κοστίζει η Ανάκτηση Δεδομένων από κινητό τηλέφωνο;

Δείτε αναλυτικά τις τιμές μας πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Υπάρχουν 3 κατηγορίες τιμών, ανάλογα την φύση του προβλήματος.

Ανάκτηση δεδομένων από εσωτερική μνήμη κινητού.

Ανάλογα με τη συκευή και το λειτουργικό σύστημα ενός κινητού, τα αρχεία μπορεί να αποθηκεύονται είτε στην εσωτερική μνήμη είτε σε κάποια sd κάρτα.

Για παράδειγμα, οι συσκευές Apple που χρησιμοποιούν το λειτουργικό iOS αποθηκεύουν τα αρχεία τους αποκλειστικά στην εσωτερική τους μνήμη. Όπως είναι λογικό, ανάλογα με την τοποθεσία αποθήκευσης των δεδομένων διαφοροποιούνται και οι τεχικές ανάκτησης.

Στην Tic Tac διαθέτουμε τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που απαιτείται για την διάσωση των αρχείων σας από την εσωτερική μνήμη κάθε συσκευής.

Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων από κινητό.

Είναι συχνό φαινόμενο, κάποιες φορές να γίνεται ακούσια διαγραφή δεδομένων από ένα κινητό. Δηλαδή ένας χρήστης να διέγραψε κάποια αρχεία, τα οποία όμως αργότερα διαπιστωσε ότι τα χρειάζεται.

Ειδικά χρήστες που έχουν μεγάλη μνήμη στα κινητά τους τηλέφωνα δεν νιώθουν την ανάγκη να μεταφέρουν τις εικόνες στον υπολογιστή τους, σε κάποιο CD/DVD ή σε κάποιο cloud storage.

Ως εκ τούτου, όταν συμβαίνει μια ακούσια διαγραφή αρχείων σε ένα κινητό τηλέφωνο, οι απώλειες είναι συνήθως σημαντικές.

Το πολύπειρο προσωπικό μας μπορεί να επιτύχει την ανάκτηση των διαγραμμένων αρχείων από το κινητό τηλέφωνό σας, υποστηρίζοντας πάρα πολλές συσκευές.

Ανάκτηση μηνυμάτων και διαγραμμένων sms από κινητό.

Διαγράψατε κατά λάθος κάποιο πολύ σημαντικό μήνυμα από το κινητό σας; Δεν χρειάζεται πανικός. Σε όλους έχει συμβεί.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως όσο περισσότερη είναι η χρήση του κινητού μετά τη διαγραφή των SMS, τόσο λιγότερες πιθανότητες ανάκτησης των διαγραμμένων μηνυμάτων υπάρχουν.

Επίσης, μειώνονται οι πιθανότητες να βρούμε τον παραλήπτη των μηνυμάτων όσο χρησιμοποιείται το κινητό τηλέφωνο.

Επομένως, είναι εξαιρετικά σημαντικό να έρθει το κινητό σας τηλέφωνο στο εργαστήριο μας άμεσα.

Η επαναφορά σβησμένων SMS είναι μία από τις πιο διαδεδομένες υπηρεσίες ανάκτησης στις μέρες μας, καθώς η ανάκτηση μηνυμάτων και διαγραμμένων sms από κινητό τηλέφωνο είναι μια εξαιρετικά κρίσισμη διαδικασία, στην περίπτωση που χρειάζεστε αποδεικτικά στοιχεία για δικαστική χρήση.

Στην TicTac, ως μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες ανάκτησης δεδομένων, διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό για την επαναφορά σβησμένων SMS από κινητά τηλέφωνα. Ειδικευόμαστε στην ανάκτηση sms από Xiaomi, καθώς και στα Symbian, Windows Mobile, Android και iOS.

Ανάκτηση δεδομένων από κάρτα μνήμης κινητού.

Οι δυνατότητες των κινητών πλέον είναι απεριόριστες. Επομένως, είναι λογικό τόσες φωτογραφίες, βίντεο ή εφαρμογές να μην χωράνε στην εσωτερική τους μνήμη. Επομένως, θα μπορούσαμε να πούμε πως η κάρτα μνήμης είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ, που η δυσλειτουργία της μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Διαβάστε εδώ… για την ανάκτηση δεδομένων από κάρτα μνήμης κινητού.

Στατιστικά Επιτυχίας στην Ανάκτηση Δεδομένων από smartphone.

Η Tic Tac διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορεί να ανακτήσει δεδομένα από κινητά τηλέφωνα σε αισθητά μικρότερο ποσοστό σε σχέση με τα ποσοστά ανάκτησης δεδομένων από σκληρό δίσκο.

 • Για την ανάκτηση δεδομένων σε συσκευές Android που κατασκευάστηκαν πριν το 2016 τα ποσοστά επιτυχία μας αγγίζουν το 73% σε διαγραφές αρχείων.
 • Για συσκευές μετά το 2016 για Android κινητά τηλέφωνα τα ποσοστά είναι αρκετά χαμηλότερα και αγγίζουν το 29% σε διαγραφές αρχείων.
 • Για συσκευές iOS τα κόστη είναι ιδιαίτερα υψηλά και τα ποσοστά επιτυχίας μικρότερα από 25%.
 • Σε κινητά τηλέφωνα με σοβαρές βλάβες στο hardware, τα ποσοστά επιτυχίας είναι μικρότερα από 19%.

Υπάρχουν τεχνολογικοί περιορισμοί στο θέμα του τι μπορεί να ανακτηθεί από κινητά τηλέφωνα λόγως της φύσης της λειτουργίας τους.

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλομορφία μοντέλων αλλά και εκδόσεων λειτουργικών συστημάτων (Android, iOS, Windows Phone, Symbian κλπ) και αυτό θέτει σημαντικούς φραγμούς.

Το μεγάλο πρόβλημα στην ανάκτηση δεδομένων από κινητό τηλέφωνο είναι ότι οι εκδόσεις των λογισμικών συνεχώς έχουν νέα updates. Αυτό σημαίνει ότι κλείνουν τις “τρύπες” από τις οποίες κάνουμε είσοδο στον πυρήνα του λειτουργικού συστήματος για να βρούμε τα στοιχεία που ψάχνουμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ένα μεγάλο πρόβλημα που συναντάμε στις νεότερες εκδόσεις λογισμικού είναι ο κατακερματισμός των αρχείων την ώρα της διαγραφής. Αυτό σημαίνει ότι όσο νεότερη είναι η έκδοση του Android/iOS τόσο λιγότερες πιθανότητες έχουμε να πάρουμε λειτουργικά αρχεία.

Για το λόγο αυτό, και επειδή δεν μπορούμε (λόγω πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων) να ελέγξουμε τη λειτουργικότητα των αρχείων, ο πελάτης πληρώνει το διαγνωστικό κόστος και αν υπάρχει οποιοδήποτε αποτέλεσμα, είναι υποχρεωμένος να ελέγξει αν τα αρχεία είναι αυτά που ψάχνει ή όχι. Στο τέλος της διαδικασίας και μετά το πέρας της ανάκτησης, είναι στη διακριτική ευχέρεια του πελάτη αν θα αποπληρώσει το ποσό της ανάκτησης και φυσικά μπορεί να αρνηθεί αν τα αρχεία δεν είναι λειτουργικά.

Είναι Πάντοτε Εφικτή η Ανάκτηση Δεδομένων από Κινητό Τηλέφωνο;

Δυστυχώς όχι και τα ποσοστά ανάκτησης δεδομένων από κινητά τηλέφωνα δεν είναι τόσο καλά όσο με την ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο ή άλλα αποθηκευτικά μέσα.

Για την ακρίβεια, η TicTac Data Recovery διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδίκευση, όμως οι περιπτώσεις που παραλαμβάνουμε γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες.

Αυτό συμβαίνει διότι για να μπορέσουμε να έχουμε ανάκτηση δεδομένων από κινητό τηλέφωνο, θα πρέπει να διαβάσουμε / διαρρήξουμε την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Η διαδικασία πρόσβασης στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου, είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία και σχεδόν μοναδική για κάθε κινητό τηλέφωνο.

Στην πράξη, πρέπει να έχουμε βρεί τον τρόπο να εισέλθουμε στην εσωτερική μνήμη και να παρακάμπτουμε τους μηχανισμούς προστασίας των παρακάτω:

 • των κατασκευαστριών εταιριών (π.χ. Samsung, Apple, LG, Sony κλπ)
 • του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Android, iOS, Symbian κλπ)
 • των επιμέρους εφαρμογών (π.χ. Viber, Facebook Messenger, Whatsapp κλπ)

Επίσης θα πρέπει να είμαστε τυχεροί, ώστε τα δεδομένα που διαγράφηκαν να μην έχουν επικαλυφθεί με νέα δεδομένα του χρήστη.

Νέα δεδομένα στο κινητό μας και μείωση της πιθανότητας ανάκτησης έχουμε όταν γίνονται τα παρακάτω:

 • Εγκατάσταση νέων εφαρμογών
 • Επανεκκίνηση του κινητού τηλεφώνου (γράφονται προσωρινά αρχεία)
 • Πλοήγηση στο Internet (γράφονται προσωρινά αρχεία)
 • Χρήση εφαρμογών (π.χ. Youtube, Facebook κλπ)

Διαβάστε μερικές ακόμα σημαντικές πληροφορίες:

 • Από κινητό στο οποίο επανήλθε στις εργοσταστιακές ρυθμίσεις (Android/iOS) τα ποσοστά επιτυχίας ειναι ιδιαίτερα χαμηλά.
 • Θα πρέπει να είναι κινητό αγορασμένο πριν από αρκετά χρόνια και χωρίς αναβαθμίσεις λογισμικού. Από κινητό Symbian δεν μπορεί να γίνει συνήθως ανάκτηση δεδομένων.
 • Από κινητό iPhone τελευταίων εκδόσεων iPhone 5+ συνήθως δεν μπορεί να ανακτηθεί τίποτα σε λογικές τιμές, καθώς η Apple έχει εφαρμόσει αυστηρά συστήματα προστασίας.
 • Από κινητά τα οποία έχουν Android λειτουργικό τηλέφωνο και είναι κατασκευασμένα μετά το 2017 είναι πολύ χαμηλά τα ποσοστά ανάκτησης ακόμα και από διεγραμμένα στοιχεία.
 • Τα ηχητικά αρχεία είναι ιδιαίτερα σπάνιο να ανακτηθούν σε εκδόσεις Android μεγαλύτερες από την έκδοση 5.0 καθώς κατακερματίζονται στη διαγραφή τους.
 • Τα αρχεία βίντεο είναι πολύ σπάνιο να ανακτηθούν από κινητά τηλέφωνα καθώς συνήθως έχουν γραφτεί νέα στοιχεία αόο πάνω τους.
 • Τα αρχεία εικόνας είναι ιδιαίτερα σπάνιο να ανακτηθούν από εκδόσεις iOS 6+ και Android 5.0 +.

Aσφαλές αντίγραφο των δεδομένων του κινητού σας στο σύννεφο

Μπορεί να χάσετε το κινητό σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε και τα δεδομένα σας. 

Οι υπηρεσίες αποθήκευσης στο σύννεφο (cloud storage) σας δίνουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε δεδομένα σε απομακρυσμένες τοποθεσίες και να έχετε πρόσβαση σε αυτά όπου και αν βρίσκεστε. Μερικές συσκευές μάλιστα δίνουν τη δυνατότητα για αυτόματη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας με άμεσο και εύκολο τρόπο, μέσα από τις ρυθμίσεις τους.

1. Αποθήκευση στο σύννεφο

Αν απλά θέλετε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα του Android κινητού σας και όχι τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές σας, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες – και δωρεάν – λύσεις. Εγγράφεστε σε μια υπηρεσία αποθήκευσης, οργανώνετε τους φακέλους σας και ανέβαζετε τα αρχεία σας. Πλέον είναι διαθέσιμα σε σας από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο ίντερνετ. Ας δούμε μερικές από αυτές.

Dropbox (iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry)

To Dropbox είναι δημοφιλές, γρήγορο, εύκολο στη χρήση και διαθέσιμο για όλα τα smartphone. Συγχρονίζει ταυτόχρονα σε πολλές συσκεύες, προσφέρει ασφάλεια με κρυπτογράφηση 256-bit των δεδομένων και ένα φιλικό περιβάλλον για να πλοηγήστε και να οργανώνετε τα δεδομένα σας. Επίσης διαθέτει μια επαγγελματική έκδοση με μηνιαία συνδρομή, αποθήκευση πολλών TB δεδομένων και ένα επιπλέον πακέτο δυνατοτήτων.

Google Drive (iOS, Android)

Το Google Drive σας παρέχει παραπλήσιες δυνατότητες με το Dropbox, με τη διαφορά ότι σας επιτρέπει να δημιουργείτε αρχεία μέσα από το κινητό σας και απευθείας στο σύννεφο, όπως κείμενα ή φόρμες του Excel.

OneDrive (iOS, Android, Windows Phone)

Αλλη μια λύση είναι το Onedrive της Microsoft. Προσφέρει 15GB δεδομένων δωρεάν και δυνατότητα αγορά περισσότερου χώρου. Αυτό που το ξεχωρίζει είναι η πολύ αποτελεσματική διασύνδεση του με τη σουίτα του Microsoft Office.

2. Δημιουργία πλήρους αντιγράφου ασφαλείας

Αντί να αποθηκεύετε τα αρχεία σας χειροκίνητα, κίνδυνο να παραλείψετε σημαντικά αρχεία και επαφές, γιατί να μην αντιγράψετε στο σύννεφο όλα τα δεδομένα του κινητού σας; Υπάρχουν εφαρμογές που αντιγράφουν για εσάς τα πάντα: αρχεία, φωτογραφίες, επαφές, ρυθμίσεις. Έτσι σε περίπτωση απώλειας του smartphone τα πράγματα γίνονται πολύ πιο απλά, τουλάχιστον στο κομμάτι της ανάκτησης των δεδομένων σας. Ας δούμε μερικές τέτοιες – δωρεάν – εφαρμογές, για όλους τους τύπους κινητών.

Android Helium

Το Helium είναι δωρεάν, εύκολο στη χρήση, και λειτουργεί σωστά σε όλα τα Android smartphones. Επίσης δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας εκτός από το σύννεφο και σε κάρτες μνήμης τύπου SD Card.

Titanium Backup

To Titanium Backup είναι ένα επίσης πολύ αποτελεσματικό εργαλείο, με τη μόνη διαφορά ότι απαιτεί πρόσβαση root στο κινητό σας.Με τον όρο root στο Android, περιγράφεται η διαδικασία η οποία έχει ως σκοπό να μας επιτρέψει να επεμβαίνουμε σε όλα τα partition της συσκευής μας και όχι μόνο σε αυτό του χρήστη, το οποίο και είναι επιτρεπόμενο εξ’ αρχής.

iPhone iCloud

To iPhone υποστηρίζει δημιουργία πλήρους αντιγράφου ασφαλείας, απευθείας μέσα από τις εργοαστασιακές ρυθμίσεις του κινητού. Έτσι αποθηκεύονται αυτό στο σύννεφο της Apple (iCloud) όλες σας οι φωτογραφίες, τα έγγραφα, οι ρυθμίσεις, οι εφαρμογές, τα e-mail, τα ημερολόγια και οι επαφές. Αν το κινητό σας κλαπεί, μπορείτε να συνδεθείτε στο iCloud και να τα ανακτήσετε όλα.

Windows κινητά Back Up My Stuff

Aφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στη Microsoft μέσω του Windows κινητού σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αντίστοιχη υπηρεσία μέσω των ρυθμίσεων του κινητού. Όπως και στην περίπτωση του iPhone, με τον τρόπο αυτό αποθηκεύοντα όλα τα δεδομένα του κινητού στο σύννεφο.

Θετικά όλα τα παραπάνω και αναμφισβήτητα οι απομακρυσμένη αποθήκευση είναι πλέον μια σύγχρονη ανάγκη. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την πλήρη και επαγγελματική διαχείριση των backup σας, εδώ.