Σας παρουσιάζουμε το νέο μας website!

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ANDROID

Χάσατε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας; Πάρτε τα πίσω!

Λένε πως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Επομένως, αντιλαμβανόμαστε πόσες ιστορίες αφηγούνται οι φωτογραφίες ή τα βίντεο που χάθηκαν από το κινητό σας.

Μην αγχώνεστε ακόμα. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων υπάρχει λύση, καθώς είμαστε οι ειδικοί στην ανάκτηση δεδομένων για Android.

Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Anaktisi Dedomenon Apo Iphone

Θα κάνουμε τα πάντα για να διασώσουμε τα αρχεία σας.

Ανάκτηση φωτογραφιών από Android

Οι φωτογραφίες στα κινητά ισούνται με αμέτρητες όμορφες αναμνήσεις και στιγμές. Λογικό να μην θέλετε ούτε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να χαθούν.

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, στην TicTac δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να σας επιστρέψουμε πίσω τις φωτογραφίες και τα αρχεία σας.

Άλλωστε, δεν είμαστε τυχαία η Νο1 εταιρεία στην ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών από συσκευές Android.

Anaktisi Apo Dysleitourgiko Iphone

Ανάκτηση βίντεο από Android

Κάθε βίντεο και κάθε αρχείο κρύβει μια ιστορία που μπορεί για τον ιδιοκτήτη του κινητού να είναι εξαιρετικά σημαντική. Επομένως, η πιθανή απώλειά τους μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Αν ανήκετε στην παραπάνω περίπτωση, τότε είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Πείτε μας ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και εμείς θα εφαρμόσουμε τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για να το επιδιορθώσουμε!

DRaaS Cloud Backup

Ανάκτηση επαφών από Android

Χάσατε τις επαφές και τους αριθμούς των φίλων, των συνεργατών και παλιών γνωστών σας; Ξέρουμε πόσο δύσκολη διαδικασία είναι να προσπαθήσετε να τους επανακτήσετε όλους απο την αρχή έναν προς έναν.

Εμείς είμαστε εδώ για να ανακτήσουμε τις επαφές σας άμεσα, υπεύθυνα και χωρίς κανέναν κόπο από εσάς!

Είτε χάσατε μια επαφή λόγω ακούσιας διαγραφής, είτε περισσότερες, εξαιτίας  κάποιας επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων, μπορούμε να σας τις επαναφέρουμε!

Anaktisi Epafon Iphone android

Έχασα τα αρχεία μου από κινητό Android. Τι πρέπει να κάνω;

Exasa Ta Arxeia Mou

Το Α και το Ω στην ανάκτηση δεδομένων από Android είναι η τεχνογνωσία και η μεθοδολογία που χρησιμοποιεί η εκάστοτε τεχνική εταιρεία – τεχνικός.

Είναι συχνό φαινόμενο, οι ιδιοκτήτες των προβληματικών κινητών να προσπαθούν μόνοι τους να επιδιορθώσουν το ζήτημα ή να απευθύνονται σε ανθρώπους χωρίς εμπειρία, με αποτέλεσμα να κάνουν ακόμα περισσότερη ζημιά, μειώνοντας τις πιθανότητες επαναφοράς των δεδομένων.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό λοιπόν, όταν χάνονται κρίσιμα αρχεία, να επιλέξετε με προσοχή ποιος θα επέμβει στο Android σας.

Εμπιστευτείτε τα αρχεία σας σε ανθρώπους με αποδεδειγμένη εμπειρία!
Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Aegean
Alpha Bank
Dei
Eurobank
Ote
Revoil
Alpha
Dell
Media Markt
Plaisio
Shell
Siemens
Toshiba
Wind

Πάρτε πίσω τα δεδομένα σας σε 3 απλά βήματα

Εμπιστευτείτε τα αρχεία σας σε ανθρώπους με αποδεδειγμένη εμπειρία!

1

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ένας ειδικός θα καταγράψει άμεσα το πρόβλημά σας και θα ανοίξει αριθμό προτεραιότητας.

2

Στείλτε μας το κινητό σας τηλέφωνο

Μπορείτε να το φέρετε από τις εγκαταστάσεις μας (ή σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα), ή να στείλουμε δική μας courier να το παραλάβει εντελώς Δωρεάν.

3

Πάρτε πίσω τα δεδομένα σας

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, σας στέλνουμε με courier την μονάδα και τα δεδομένα σας.

Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Endeiktika Kosti

Πόσο Κοστίζει η Ανάκτηση Δεδομένων από Android;

Η ανάκτηση δεδομένων από κινητό τηλέφωνo android δεν είναι μια υπηρεσία εύκολη και δεν μπορεί να χρεωθεί κάτω απο 150€ καθώς το ελάχιστο που απαιτεί είναι 5 μέρες εργασίας του τεχνικού μας τμήματος.

Διαβάστε αναλυτικά για το κόστος και τον χρόνο παράδοσης.

Είναι Πάντοτε Εφικτή η Ανάκτηση Δεδομένων από Κινητό Τηλέφωνο;

Δυστυχώς όχι και τα ποσοστά ανάκτησης δεδομένων απο κινητά τηλέφωνα δεν είναι τόσο καλά όσο με την ανάκτηση δεδομένων απο σκληρό δίσκο.

Για την ακρίβεια, η TicTac Data Recovery διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδίκευση, όμως οι περιπτώσεις που παραλαμβάνουμε γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες.

Αυτό συμβαίνει διότι για να μπορέσουμε να έχουμε ανάκτηση δεδομένων από κινητό τηλέφωνο, θα πρέπει να διαβάσουμε / διαρρήξουμε την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Η διαδικασία πρόσβασης στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου, είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία και σχεδόν μοναδική για κάθε κινητό τηλέφωνο.

Στην πράξη, πρέπει να έχουμε βρεί τον τρόπο να εισέλθουμε στην εσωτερική μνήμη και να παρακάμπτουμε τους μηχανισμούς προστασίας των παρακάτω:

 • των κατασκευαστριών εταιριών (π.χ. Samsung, Apple, LG, Sony κλπ)
 • του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Android, iOS, Symbian κλπ)
 • των επιμέρους εφαρμογών (π.χ. Viber, Facebook Messenger, Whatsapp κλπ)

Επίσης θα πρέπει να είμαστε τυχεροί, ώστε τα δεδομένα που διαγράφηκαν να μην έχουν επικαλυφθεί με νέα δεδομένα του χρήστη.

Νέα δεδομένα στο κινητό μας και μείωση της πιθανότητας ανάκτησης έχουμε όταν γίνονται τα παρακάτω:

 • Εγκατάσταση νέων εφαρμογών
 • Επανεκκίνηση του κινητού τηλεφώνου (γράφονται προσωρινά αρχεία)
 • Πλοήγηση στο Internet (γράφονται προσωρινά αρχεία)
 • Χρήση εφαρμογών (π.χ. Youtube, Facebook κλπ)

Παρακάτω είναι μερικές από τις σημαντικές πληροφορίες:

 • Από κινητό στο οποίο επανήλθε στις εργοσταστιακές ρυθμίσεις (Android/iOS) τα ποσοστά επιτυχίας ειναι ιδιαίτερα χαμηλά.
 • Θα πρέπει να είναι κινητό αγορασμένο πριν από αρκετά χρόνια και χωρίς αναβαθμίσεις λογισμικού. Από κινητό Symbian δεν μπορεί να γίνει συνήθως ανάκτηση δεδομένων.
 • Από κινητό iPhone τελευταίων εκδόσεων iPhone 5+ συνήθως δεν μπορεί να ανακτηθεί τίποτα σε λογικές τιμές, καθώς η Apple έχει εφαρμόσει αυστηρά συστήματα προστασίας.
 • Από κινητά τα οποία έχουν Android λειτουργικό τηλέφωνο και είναι κατασκευασμένα μετά το 2017 είναι πολύ χαμηλά τα ποσοστά ανάκτησης ακόμα και από διεγραμμένα στοιχεία.
 • Τα ηχητικά αρχεία είναι ιδιαίτερα σπάνιο να ανακτηθούν σε εκδόσεις Android μεγαλύτερες από την έκδοση 5.0 καθώς κατακερματίζονται στη διαγραφή τους.
 • Τα αρχεία βίντεο είναι πολύ σπάνιο να ανακτηθούν από κινητά τηλέφωνα καθώς συνήθως έχουν γραφτεί νέα στοιχεία αόο πάνω τους.
 • Τα αρχεία εικόνας είναι ιδιαίτερα σπάνιο να ανακτηθούν από εκδόσεις iOS 6+ και Android 5.0 +.