Σας παρουσιάζουμε το νέο μας website!

Κλείσιμο Μενού
Ενδεικτικές Τιμές Ανάκτησης Δεδομένων

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι παρακάτω τιμές ανάκτησης δεδομένων είναι ενδεικτικές, ούτως ώστε οι πελάτες μας να γνωρίζουν κατ’ εκτίμηση το κόστος και όχι ακριβώς την τελική τιμή, καθώς αυτή καθορίζεται μετά τη διάγνωση της κατάστασης του αποθηκευτικού μέσου.

Για να λάβετε μια πιο σωστή εκτίμηση κόστους με βάση το δικό σας μοντέλο, καθώς και οδηγίες για τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνετε, ώστε να αυξήσετε κατά πολύ τις πιθανότητες ανάκτησης των δεδομένων σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Anaktisi Dedomenon Apo Plimmyra Kai Nero Se Sklirous Diskous Kai Servers

Δυστυχώς δεν μπορούμε να δεσμευτούμε στην τιμή.

Πρώτα πρέπει να ελέγξει ένας μηχανικός μας το μέσον σας, ούτως ώστε να εκτιμηθεί το κόστος των ανταλλακτικών και των εμπλεκόμενων εργατοωρών.

Αν δεν καταλαβαίνετε τους τεχνικούς όρους επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τηλεφωνικά μια εκτίμηση κόστους επαναφοράς δεδομένων.

Κόστος Διάγνωσης

Το κόστος διάγνωσης αφορά την έκδοση τεχνικής αναφοράς για την κατάσταση του αποθηκευτικού μέσου, εντός του συμφωνηθέντος χρονικού διαστήματος.

Κατά τη διάγνωση πραγματοποιείται ένας ολοκληρωμένος έλεγχος στο αποθηκευτικό μέσο, όπου εξετάζονται αναλυτικά τα ηλεκτρονικά και μηχανικά του μέρη.

Μαζί με τη διάγνωση παραδίδεται και στον πελάτη ηλεκτρονικά μια προσφορά της εταιρείας για την ανάκτηση αρχείων του δίσκου.

Στην προσφορά περιλαμβάνονται αναλυτικά τα ανταλλακτικά και η εργασία ώστε ο πελάτης να αναλάβει (εφ’ όσον το επιθυμεί) την προμήθεια ανταλλακτικών με δική του πρωτοβουλία.

Σε περίπτωση που δεν απαιτούνται ανταλλακτικά ή τα ανταλλακτικά υπάρχουν στο εργαστήριο μας μετά τη διαδικασία της διάγνωσης, ο πελάτης μπορεί να έχει και λίστα των ανακτήσιμων αρχείων.

 • Normal Priority Diagnosis: Διάγνωση εντός 3 εργάσιμων ημερών – Τιμή: 60€
 • Express Priority Diagnosis: Διάγνωση εντός 24 ωρών – Τιμή: 300€
 • Mobile Phone Diagnosis: 100€

Προσοχή! Το κόστος διάγνωσης αφαιρείται από το τελικό κόστος της ανάκτησης δεδομένων. Στην εταιρεία μας θέλουμε να δίνουμε λύση σε προβλήματα που άλλες εταιρίες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν, οπότε στην φάση της διάγνωσης προσπαθούμε να έχουμε πολλές φορές επαφή με τα δεδομένα σας πριν δώσουμε την τελική τιμή. Αυτό σημαίνει ότι οι μηχανικοί μας δαπανούν χρόνο στο να εντοπίσουν το πρόβλημα και να βρουν τα κατάλληλα ανταλλακτικά ούτως ώστε να μην αλλάξει η αρχική τιμή που σας δίνουμε.

Διαβάστε εδώ, γιατί η TicTac είναι η μοναδική εταιρία που χρεώνει την διάγνωση

Πόσο Κοστίζει η Ανάκτηση Δεδομένων και η Επαναφορά Αρχείων;

Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προσδιορίσουμε το κόστος ανάκτησης χωρίς να έχουμε δει το αποθηκευτικό μέσο, παρόλα αυτά παρακάτω θα βρείτε ενδεικτικές τιμές.

Το κόστος επαναφοράς δεδομένων για όλα τα αποθηκευτικά μέσα, βάσει του 85% των περιπτώσεων, περιγράφεται παρακάτω:

 • Για επαναφορά αρχείων από διαγραφή, format σε οποιοδήποτε μέσο έως 3TB: 80€-150€
 • Για χαλασμένο σκληρό δίσκο:
  • Ανάκτηση δεδομένων από πρόβλημα Firmware: 150€ – 300€
  • Ανάκτηση δεδομένων από μηχανική βλάβη: 250€ – 480€
 • Για χαλασμένο SSD δίσκο:
  • Βλάβες Firmware: από 100€-400€
  • Σύνθετες Βλάβες που απαιτούν ηλεκτρονικά μέρη και αποκολλήσεις: από 400€ 
 • Για χαλασμένο Flash USB Drives & κάρτα μνήμης έως 32GB:
  • Λογικά Προβλήματα: από 80€-150€
  • Ηλεκτρονικά Προβλήματα ή Controller: 250€
 • Για κινητό τηλέφωνο / Smartphone έως 32GB: 80-500€
 • Για Raid σύστημα: υπολογίζεται περίπου από 500€ ανά δίσκο που περιλαμβάνεται στο RAID ανάλογα το στήσιμο, την πολυπλοκότητα, τη βλάβη και τις ημέρες εργασίας.

Παρατηρήσεις:

 • Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
 • Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να είναι διαφορετικές μετά την διάγνωση του αποθηκευτικού μέσου.

Express Υπηρεσία Διάσωσης Δεδομένων

Για εταιρείες ή ιδιώτες όπου τα δεδομένα είναι κρίσιμης σημασίας να παραδοθούν κατά προτεραιότητα υπάρχει λύση!

Επιλέξτε την υπηρεσία Express Διάσωσης Δεδομένων.

Η Express υπηρεσία η οποία επιβαρύνει το κόστος αλλά στην υπόθεση σας ανατίθεται ένας μηχανικός μας ο οποίος εργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα 24/7.

Αυτό συμβαίνει μέχρι το πέρας της διαδικασίας διάγνωσης ή αν διατίθενται ανταλλακτικά, μέχρι το πέρας της ανάκτησης.

Διευκρινίσεις για την υπηρεσία Express

 • Δεν ξεκινά κανένας διαγνωστικός έλεγχος αν πριν δεν έχει καταβληθεί το κόστος διαγνωστικού ελέγχου.
 • Το κόστος διαγνωστικού ελέγχου συμψηφίζεται με το τελικό κόστος μόνο σε πελάτες που θα ολοκληρώσουν τη διαδικασία της ανάκτησης.
 • Στο κόστος διάγνωσης συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά του δίσκου σας από το χώρο σας στο εργαστήριο μας, ο έλεγχος του δίσκου από εξειδικευμένο μηχανικό ανάκτησης δεδομένων και η παράδοση του διαγνωστικού ελέγχου & οικονομικής προσφοράς.
 • Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές και δεν αποτελούν δέσμευση της εταιρείας.
 • Δέσμευση αποτελεί η προσφορά που λαμβάνει ο πελάτης μετά την εξέταση του αποθηκευτικού μέσου.
 • Υπάρχει περίπτωση η τιμή που θα λάβετε κατόπιν της διάγνωσης να διαφέρει αρκετά από τις προαναφερόμενες τιμές.
 • Οι τιμές έχουν προσδιοριστεί με δεδομένο οτι το filesystem είναι NTFS/FAT. Σε περίπτωση που έχουμε άλλο filesystem ή λειτουργικό σύστημα οι τιμές μπορεί να είναι επιβαρυμένες αισθητά, καθώς αυξάνεται η πολυπλοκότητα της ανάλυσης σε περίπτωση που υπάρχουν μη ανακτημένα sectors του δίσκου.
 • Το κόστος της διάγνωσης στον πρώτο πίνακα δεν επιστρέφεται στον πελάτη, εάν δεν προχωρήσει σε ανάκτηση.
 • Σε περιπτώσεις SSD, Raid Συστήματος, Micro SD ανάλογα τη βλάβη οι τιμές είναι αρκετά υψηλότερες.

Τι αλλάζει στις περιπτώσεις Express – Έκτακτης Ανάγκης;

Στις περιπτώσεις Express οι τιμές μπορεί να είναι πολλαπλάσιες από τις ενδεικτικές.

Οι μηχανικοί μας εργάζονται 24ώρες το 24ωρο, ανεξαρτήτως αργιών και ωραρίου εργασίας της εταιρείας με έξτρα βάρδιες.

Για την ταχύτερη αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων των αποθηκευτικών μέσων, ενδέχεται να υπάρξει παραγγελία πολλαπλών ανταλλακτικών από ανεξάρτητες πηγές του εξωτερικού.

Τέλος, γίνεται express παράδοση των δεδομένων με Courier (αν χρειαστεί) ή δίνεται επιλογή για παράδοση στο Cloud.

Πώς υπολογίζεται το κόστος ανάκτησης δεδομένων;

 • Υπάρχει επιβάρυνση στην τιμή σε περίπτωση αλλοίωσης της εγγύησης του μέσου με οποιοδήποτε επεμβατικό τρόπο (αλλαγή pcb, άνοιγμα κλπ).
 • Οι τιμές επιβαρύνονται αισθητά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και επηρεάζονται αναλόγως το χρονικό περιθώριο παράδοσης.
 • Η τιμή ανάκτησης δεδομένων προκύπτει από τα παρακάτω:
  • τις εργατοώρες εργασίας των μηχανικών μας
  • την δυσκολία του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε
  • το κόστος των ανταλλακτικών
  • και το ρίσκο που υπάρχει να μην επαναφέρουμε τα αρχεία σας και να καταναλώσουμε εργατοώρες χωρίς αποτέλεσμα.

Γιατί η TicTac είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που χρεώνει τη διάγνωση στον πελάτη ;

Πρόκειται για μια πολιτική η οποία εφαρμόζεται απο πολλά επαγγελματικά εργαστήρια ανάκτησης στον κόσμο που έχουν κύρος και δεν πειραματίζονται με τους πελάτες τους, μιας και γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο.

Είναι πολύ φυσικό, εταιρίες που εισήλθαν στο χώρο αργότερα να προσπαθούν να αναλάβουν περισσότερους πελάτες και να αποκτήσουν τεχνογνωσία προσφέροντας δωρεάν διάγνωση. Η TicTac γνωρίζει τη θέση της στην αγορά και δεν έχει αλλάξει τιμολογιακή πολιτική για να κερδίσει πελατολόγιο, το οποίο δεν είναι αποφασισμένο να προχωρήσει σε ανάκτηση δεδομένων. Το κόστος της διάγνωσης απο την TicTac εφαρμόζεται σε αντίθεση με αρκετές ανταγωνίστριες εταιρίες για τους παρακάτω λόγους :

 1. Η εταιρία ασχολείται με την ανάκτηση δεδομένων απο το 1999, αποτελεί την πρώτη εταιρία στο χώρο που λειτούργησε ώστε να παρέχει αποκλειστικά υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα και έχει καθιερωθεί στο χώρο για την άρτια τεχνογνωσία της και τις επιτυχημένες υποθέσεις που έχει φέρει εις πέρας. Είμαστε σίγουροι για την τεχνογνωσία μας.
 2. Κατα τη διάρκεια της διάγνωσης ο τεχνικός καταναλώνει 4-6 εργατοώρες για την διάγνωση του αποθηκευτικού μέσου
 3. Αν υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά ή η βλάβη δεν χρειάζεται ανταλλακτικά, ο τεχνικός κάνει ΑΜΕΣΗ ανάκτηση της λίστας των αρχείων ή των ίδιων των δεδομένων αν κρίνει οτι η σταθερότητα του συστήματος δεν ειναι ικανοποιητική για να γίνει αργότερα.
 4. Αποστέλλεται αναλυτική διάγνωση στον πελάτη με αυστηρά χρονικά περιθώρια σε (24ώρες express Pritority ή σε 3 ημέρες Normal Priority) και προσφορά για το κόστος των ανταλλακτικών και της εργασίας ξεχωριστά, ούτως ώστε ο πελάτης να γνωρίζει τι ακριβώς πληρώνει.
 5. Ειναι σημαντικό να κατανοήσει ο πελάτης απο την πρώτη στιγμή οτι η ανάκτηση δεδομένων δεν είναι μια απλή διαδικασία και απαιτεί αρκετές εργατοώρες ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Το κόστος της διάγνωσης δεν αποτελεί συνήθως ούτε το 10% της τελικής τιμής της ανάκτησης. Αν λοιπόν κάποιος αρνείται να πληρώσει το κόστος της διάγνωσης σημαίνει οτι τα δεδομένα του δεν είναι αρκετά σημαντικά ώστε να αποπληρωθεί και το τελικό κόστος της εργασίας των τεχνικών μας.
 6. Δεν πειραματιζόμαστε με τα δεδομένα των πελατών. Πραγματοποιούμε την εργασία της ανάκτησης πάντα με αυστηρά καθορισμένο πρωτόκολο ενεργειών βάσει διεθνών προτύπων. Τα δεδομένα σας είναι τόσο σημαντικά για εσάς όσο και για εμάς γιατι πρέπει να σας τα παραδώσουμε για να πληρωθούμε.
 7. Πέραν του κόστους διάγνωσης το οποίο συμψηφίζεται με την τελική τιμή, ο πελάτης πληρώνει την εργασία μας στο τέλος της ανάκτησης και αφού ελέγξει την ακεραιότητα των αρχείων του. Εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις που χρειάζονται ανταλλακτικά ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος των ανταλλακτικών για να προχωρήσουμε τη διαδικασία.
 8. Τηρούμε αυστηρή πολιτική σχετικά με την εχεμύθεια και την ασφάλεια των δεδομένων σας βάσει ISO27001 και έχουμε διαχειριστεί εταιρικά και προσωπικά δεδομένα ιδιαίτερα σημαντικών οργανισμών και εταιριών. Βλέπε ενδεικτικό πελατολόγιο.
 9. Η TicTac είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα και αυτό αποτελεί εγγύηση για το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και τις υλικοτεχνικές υποδομές της εταιρίας. Διαβάστε περισσότερα για την εταιρία.
 10. Εάν κάποιος πελάτης δεν είναι διατεθημένος να πληρώσει τα 60€ της διάγνωσης προκαταβολικά (τα οποίο συμψηφίζονται με την τελική τιμή) είναι στατιστικά αποδεδειγμένο οτι δεν δύναται να πληρώσει το συνολικό ποσό της ανάκτησης που θα του ζητηθεί, το οποίο κυμαίνεται απο 4 έως και 15 φορές ακριβότερο απο την τιμή της διάγνωσης.

Φθηνή Ανάκτηση Δεδομένων

Αν σας φαίνεται ακριβή η υπηρεσία, θα συμφωνήσουμε μαζί σας και για αυτό λέμε οτι η ανάκτηση δεδομένων δεν είναι για όλες τις περιπτώσεις.

Είναι μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία η οποία απαιτεί ιδιαίτερα ακριβό εξοπλισμό τόσο σε Hardware όσο και Software, ενώ οι άνθρωποι που εργάζονται στο αντικείμενο αυτό, οι μηχανικοί ανάκτησης δεδομένων, διαθέτουν μακροχρόνια εμπειρία πάνω στη διαχείριση χαλασμένων αποθηκευτικών μέσων.

Αν επιθυμείτε να μάθετε γιατί η ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα δεν είναι φθηνή υπόθεση δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στην ακόλουθη παρουσίαση.

Φθηνή Ανάκτηση Δεδομένων PPT: Τι Πρέπει να Γνωρίζετε – Μιχάλης Μίγγος 

Γνωρίζουμε ότι το αντικείμενο μας είναι πολύ ιδιαίτερο και λόγω του ότι μιλάμε για μια ερευνητική εργασία.

Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες (λόγω της κατάστασης του μέσου) να μην μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας.

Ακόμα και στο εργαστήριο μας δεν γνωρίζουμε εξ’ αρχής αν θα μπορέσουμε να κάνουμε την ανάκτηση μέχρι να ολοκληρώσουμε την εργασία.

Αυτό βάζει ένα ρίσκο στην εργασία που κάνουμε καθώς κάποιες φορές κάνουμε τις ενέργειες που απαιτούνται με μεγάλη ακρίβεια και δεν μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα.

Οι Εγγυήσεις μας

 • Το καλό για εσάς είναι ότι δεν πληρώνετε το κόστος επαναφοράς, δηλαδή την παροχή υπηρεσίας μας σε τέτοια περίπτωση.
 • Το κακό για το εργαστήριο μας είναι ότι οι εργατοώρες καταναλλώνονται ούτως ή άλλως.

Για το λόγο αυτό προσπαθούμε να έχουμε τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να εξασφαλίζουμε περισσότερες επιτυχημένες περιπτώσεις.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο ανάγνωσης σας στο άρθρο μας σχετικά με το κόστος/τιμές της ανάκτησης δεδομένων.

Ανάκτηση δεδομένων δωρεάν

Αν διαθέτετε ορισμένα αρχεία τα οποία χάθηκαν, αλλά δεν τα θεωρείτε τόσο σημαντικά ώστε να μπείτε στη διαδικασία να απευθυνθείτε σε μια εξειδικευμένη εταιρεία, τότε στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά προγράμματα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την ανάκτηση δεδομένων σας δωρεάν.

Φυσικά, κανένα από αυτά δεν μπορεί να φτάσει τα ποσοστά επιτυχίας της Tic Tac. Παρ ‘ όλα αυτά είναι μια εναλλακτική που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε περίπτωση που θέλετε να γλιτώσετε χρήματα.

Διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας και κάντε την ανάκτηση των δεδομένων σας δωρεάν!

Πάρτε πίσω τα δεδομένα σας σε 3 απλά βήματα

Εμπιστευτείτε τα αρχεία σας σε ανθρώπους με αποδεδειγμένη εμπειρία!

1

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Ένας ειδικός θα καταγράψει άμεσα το πρόβλημά σας και θα ανοίξει αριθμό προτεραιότητας.

2

Στείλτε μας το
αποθηκευτικό σας μέσο

Μπορείτε να το φέρετε από τις εγκαταστάσεις μας (ή σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα), ή να στείλουμε δική μας courier να το παραλάβει εντελώς Δωρεάν.

3

Πάρτε πίσω τα δεδομένα σας

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, σας στέλνουμε με courier την μονάδα και τα δεδομένα σας.

Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Aegean
Alpha Bank
Dei
Eurobank
Ote
Revoil
Alpha
Dell
Media Markt
Plaisio
Shell
Siemens
Toshiba
Wind

Αν δεν τα καταφέρουμε εμείς, δεν θα τα καταφέρει κανείς.