Μάθετε για την Tic Tac σε 3′ με το νέο εταιρικό μας βίντεο!

Κλείσιμο Μενού
Τα δεδομένα σου δεν έχει χαθεί ακόμα.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΑΠΟ USB STICK

Δεν είναι λίγες οι φορές που κακομεταχειριζόμαστε τα “φλασάκια” (USB Sticks) τα οποία έχουμε στην τσέπη μας.

Κάθε μήνα στα εργαστήρια της TicTac έρχονται υποθέσεις όπου έχει σπάσει το φλασάκι με αποτέλεσμα είτε να έχει πάθει ζημιά το εξωτερικό μέρος, είτε σε πιο δύσκολες περιπτώσεις να έχει πάθει ζημιά το εσωτερικό μέρος του USB Flash.

Προτεραιότητά μας είναι η διάσωση των αρχείων σας, άμεσα και υπεύθυνα!

Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
ανάκτηση δεδομένων από usb stick drive

Η εξειδίκευσή μας αποτελεί εγγύηση επιτυχίας!

Πώς επιτυγχάνουμε την ανάκτηση αρχείων ενός USB stick;

Σε περίπτωση ηλεκτρονικής βλάβης οι μηχανικοί μας θα επισκευάσουν τα ηλεκτρονικά ή θα χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία του USB Flash σας και θα τα “μεταφέρουν” σε ένα άλλο υγιές κύκλωμα για την εξαγωγή των αρχείων.

Προσοχή! Στις περιπτώσεις αυτές δεν έχει προτεραιότητα να επισκευάσουμε το αρχικό φλασάκι, αλλά να εξάγουμε τα δεδομένα του και να σας τα παραδώσουμε.

Σε δύσκολες περιπτώσεις όπου το usb stick έχει πατηθεί και υπάρχει ράγισμα στο κύκλωμα θα χρειαστεί να διαβάσουμε και να αποκωδικοποιήσουμε το NAND chip το οποίο περιέχεται.

Η διαδικασία αυτή είναι χρονοβόρα και δεν έχει σίγουρα αποτελέσματα, παρ’ όλα αυτά το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για την διεκπεραίωση της εργασίας αυτής.

επιτυχημένη επαναφορά δεδομένων από usb stick drive

Προβλήματα Λογικής Ανάκτησης Δεδομένων σε USB Flash Stick

Στην κατηγορία αυτή κατατάσσονται τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε με USB στικάκια στα οποία έχει γίνει κατά λάθος διαγραφή ή format και δεν υπάρχει κρατημένο backup από τον πελάτη.

Αν ο πελάτης δεν έχει προβεί σε χρήση software αυτοβούλως, τότε έχουμε πάνω από 95% πιθανότητα ανάκτησης.

Αν όμως έχουν χρησιμοποιηθεί προγράμματα ανάκτησης από τον ίδιο το χρήστη ή άλλο τεχνικό, τότε ενδεχομένως έχουν να έχουν πραγματοποιηθεί ενέργειες οι οποίες μας αποτρέπουν να ανακτήσουμε τα αρχεία σας.

ανάκτηση δεδομένων από οπτικά μέσα σκληρούς δίσκους, κάρτες SD, CD και usb sticks

Ανάκτηση αρχείων από χαλασμένο USB – Προβλήματα στην ηλεκτρονική πλακέτα

Πολλές φορές λόγω στατικού ηλεκτρισμού, υγρασίας, μεγάλης θερμοκρασίας ή ακόμα και έκθεσης σε μαγνητικά πεδία, το ηλεκτρονικό κύκλωμα από τα flash USBs ή τις κάρτες μνήμης παρουσιάζει προβλήματα.

Εκεί δεν είναι δυνατή η ανάκτηση των αρχείων από το χαλασμένο USB αν δεν υπάρξει επισκευή της ηλεκτρονικής πλακέτας.

Αν οι ζημιές είναι μεγάλες, τότε εξάγεται το NAND chip από το κύκλωμα και αποκωδικοποιείται στα εργαστήρια μας, διαδικασία η οποία απαιτεί αρκετό χρόνο και έχει βεβαρυμένο τελικό κόστος για τον πελάτη.

ανάκτηση δεδομένων από usb stick drive

Έχασα τα αρχεία μου. Τι πρέπει να κάνω;

Exasa Ta Arxeia Mou

Το Α και το Ω στην ανάκτηση δεδομένων οποιασδήποτε συσκευής είναι η τεχνογνωσία και η μεθοδολογία που χρησιμοποιεί η εκάστοτε τεχνική εταιρεία – τεχνικός.

Είναι συχνό φαινόμενο, οι ιδιοκτήτες των προβληματικών αποθηκευτικών μέσων να προσπαθούν μόνοι τους να επιδιορθώσουν το ζήτημα ή να απευθύνονται σε ανθρώπους χωρίς εμπειρία, με αποτέλεσμα να κάνουν ακόμα περισσότερη ζημιά, μειώνοντας τις πιθανότητες επαναφοράς των δεδομένων.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό λοιπόν, όταν χάνονται κρίσιμα αρχεία, να επιλέξετε με προσοχή ποιος θα επέμβει στο μέσο σας.

Εμπιστευτείτε τα αρχεία σας σε ανθρώπους με αποδεδειγμένη εμπειρία!
Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Aegean
Alpha Bank
Dei
Eurobank
Ote
Revoil
Alpha
Dell
Media Markt
Plaisio
Shell
Siemens
Toshiba
Wind

Πάρτε πίσω τα δεδομένα σας σε 3 απλά βήματα

Εμπιστευτείτε τα αρχεία σας σε ανθρώπους με αποδεδειγμένη εμπειρία!

1

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Ένας ειδικός θα καταγράψει άμεσα το πρόβλημά σας και θα ανοίξει αριθμό προτεραιότητας.

2

Στείλτε μας το
αποθηκευτικό σας μέσο

Μπορείτε να το φέρετε από τις εγκαταστάσεις μας (ή σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα), ή να στείλουμε δική μας courier να το παραλάβει εντελώς Δωρεάν.

3

Πάρτε πίσω τα δεδομένα σας

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, σας στέλνουμε με courier την μονάδα και τα δεδομένα σας.

Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Endeiktika Kosti

Πόσο Κοστίζει η Ανάκτηση Δεδομένων από χαλασμένο USB;

Δείτε αναλυτικά τις τιμές μας πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Υπάρχουν 3 κατηγορίες τιμών, ανάλογα την φύση του προβλήματος.

Ανάκτηση Δεδομένων σε Φλασάκι USB (στικάκι)

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία διαθέτει τεχνογνωσία και εξοπλισμό για να αντιμετωπίσει και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις επισκευής USB Flash Drive, ενώ το σύνολο των μηχανικών μας, παρακολούθησαν εξειδικευμένα σεμινάρια τόσο στη Ρωσία όσο και στην Κίνα, που αφορούσαν στην επαναφορά αρχείων από USB drives.

Ήδη η Tic Tac έκλεισε συμφωνίες με εταιρίες στη Βουλγαρία & την Κύπρο για υπεργολαβίες USB από μεγάλες εταιρίες ανάκτησης δεδομένων.

Ακόμα και αν κάποια εταιρεία σας ανακοίνωσε ότι το Flash Drive σας δεν είναι ανακτήσιμο, μην διστάσετε να μας το φέρετε για να το εξετάσουμε και στο εργαστήριο μας.

Πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων από USB

Η αλήθεια είναι πως στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά προγράμματα ανάκτησης δεδομένων USB, αλλά κανένα δεν μπορεί να συγκριθεί με την αξιοπιστία και τα ποσοστά επιτυχίας της Tic Tac.


Επομένως, αν έχετε κάποια αρχεία που ναι μεν χάθηκαν, αλλά δεν έχουν κάποια τρομερή αξία για εσάς, τότε θα μπορούσατε να δοκιμάσετε κάποιο από αυτά ώστε να τα ανακτήσετε με τον πιο οικονομικό τρόπο.


Αν όμως θέλετε οπωσδήποτε να πάρετε πίσω τα δεδομένα σας, τότε ο καλύτερος και πιο σίγουρος τρόπος είναι να εμπιστευθείτε τα εργαστήριά μας. Μην ξεχνάτε, πως σε περίπτωση που επέμβει άλλος πριν από εμάς στο αποθηκευτικό σας μέσο (software, τεχνικός κ.λπ.) τότε τα ποσοστά επιτυχίας μειώνονται δραματικά.

Ποσοστά Επιτυχίας Επισκευής USB Stick

Τα ποσοστά επιτυχίας στην επισκευή και ανάκτηση δεδομένων από USB Stick κυμαίνονται περίπου στο 80% των περιπτώσεων που αναλαμβάνουμε.

Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουμε χαλασμένα ηλεκτρονικά αλλά και περιπτώσεις που πρέπει να αφαιρέσουμε τα nand chips και να διαβάσουμε τα δεδομένα.

Ακόμα και εκεί χρειάζεται να αποκρυπτογραφηθούν τα δεδομένα για να έχουμε μια επιτυχημένη επαναφορά διαγραμμένων αρχείων.

Υποθέσεις σαν και αυτές μπορεί να πάρουν από μία έως και αρκετές εβδομάδες για την επιτυχημένη σάρωση και επιδιόρθωση του USB, ανάλογα του πόσο δύσκολη είναι η αποκρυπτογράφηση των δεδομένων του.

Μπορεί να σώσουμε τα δεδομένα σας…

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε αν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.