Το Cyber Security Conference υποδέχεται την TICTAC Laboratories και τους Παναγιώτη Πιέρρο και Μιχάλη Μίγγο!

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, 16:30 – 20:30 στο Grand Palace Thessaloniki

Η ομιλία της Tictac Cyber Security στο 1st Cyber Security Conference Βορείου Ελλάδας

H Tictac Data Recovery & Cyber Security ξεκίνησε την πορεία της το 1999 με αντικείμενο την ανάκτηση δεδομένων και την διερεύνηση ηλεκτρονικών πειστηρίων.

Από το 2017 το τμήμα κυβερνοασφάλειας της Tictac παρέχει υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας και Disaster Recovery ενώ είναι μια από τις λίγες εταιρίες στην Ευρώπη που ασχολείται με την αντιμετώπιση επιθέσεων Ransomware.

Με την πλέον πολυετή εμπειρία των μηχανικών της Tictac έχει βοηθήσει πολυάριθμες εταιρίες και οργανισμούς να αντιμετωπίσουν περιστατικά Ransomware μειώνοντας το τελικό κόστος και τον χρόνο διακοπής λειτουργίας κάθε φορά που έχει εμπλοκή.

Σήμερα η Tictac αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κυβερνοασφάλειας στην χώρα, προστατεύοντας από κυβερνοεπιθέσεις μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις με υπηρεσίες Security Operation Center (SOC). Παράλληλα η Tictac αποτελεί επίσημο διανομέα Ελλάδας και Κύπρου των λύσεων Comodo / Xcitium, SecurityScorecard, DeepInstict ενώ είναι ένας από τους μεγαλύτερους μεταπωλητές της Acronis και Tictac DRaaS Cloud Backup με πάνω από 200 μεταπωλητές σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία τους με τίτλο «Surviving the Ransomware Apocalypse: Best practices for Prevention and Recovery», θα μας μιλήσουν για τα βέλτιστα εργαλεία και πρακτικές ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλειά μας στον κυβερνοχώρο καθώς επίσης και σε περίπτωση “cyber αποκάλυψης”, πως να ανακτήσουμε τα χαμένα δεδομένα μας.

Υλικό Συνεδρίου

Παρακάτω θα βρείτε το υλικό που αναφέρθηκε στην παρουσίαση

Συνέντευξη του Μιχάλη Μίγγου για θέματα Κυβερνοασφάλειας Ελληνικών Επιχειρήσεων

Προτεινόμενα Videos

Ομιλία για τα Ransomware

Acronis : Το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα Backup & Disaster Recovery κατά των Ransomware

Comodo / Xcitium EDR : Μια απο τις καλύτερες λύσεις προστασίας κατά των Ransomware