Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας όπου μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με την ανάκτηση των δεδομένων για κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

Προφανώς φτάσατε στην σελίδα μας γιατί ενδιαφέρεστε να επαναφέρετε χαμένα αρχεία από σκληρό δίσκο, εξωτερικό δίσκο, κινητά ή από όποιο άλλο αποθηκευτικό μέσο.

Είσαστε στο σωστό μέρος για να πάρετε πληροφορίες για το πώς μπορείτε να κάνετε ανάκτηση δεδομένων στην Θεσσαλονίκη.

Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών μας στην Tic Tac βρίσκεται εδώ για να λύσει τις απορίες σας και να σας βοηθήσει με πλέον επαγγελματικό τρόπο να επιλύσετε το πρόβλημα των χαμένων / κατεστραμμένων αρχείων σας και προσωπικών / επαγγελματικών δεδομένων σας.

Η εταιρεία μας έχει ποσοστό επιτυχίας σε περιστατικά ανάκτησης αρχείων πάνω από 95% και παραλαμβάνουμε υποθέσεις απο όλη την ευρώπη.

Ένα δείγμα από τις κριτικές πελατών μας μπορείτε να δείτε παρακάτω (επίσης στην σελίδα μας στο Facebook και στο Google My Business).

Υπηρεσίες Ανάκτησης Αρχείων για Κατοίκους Θεσσαλονίκης

Η TicTac Data Recovery εχει έδρα την Αθήνα αλλά άνοιξε σημείο παραλαβής και εξυπηρέτησης πελατών στην Θεσσαλονίκη λόγω αυξημένου όγκου εργασιών απο την πόλη.

Δεν παρέχονται όλες οι υπηρεσίες της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, όμως μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για τα παρακάτω συστήματα:

 1. ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμένο δίσκο
 2. ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο
 3. ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικό δίσκο
 4. ανάκτηση δεδομένων από κινητό
 5. ανάκτηση δεδομένων απο Usb Flash
 6. ανάκτηση δεδομένων Raid συστήματος

Η TicTac είναι η πρώτη εταιρία που ξεκίνησε το 1999 την ανάκτηση αρχείων στην Ελλάδα ώς εξειδικευμένη υπηρεσία.

Που βρίσκεται η TicTac στη Θεσσαλονίκη;

Η TicTac ειδικά για την πόλη της Θεσσαλονίκης διαθέτει σημείο παραλαβής το οποίο βρίσκεται στη Χαριλάου. Συγκεκριμένα στην οδό Βόλου 5, Χαριλάου στο κατάστημα PC-Shop (CC-Lit ΑΕ) το οποίο είναι εξουσιοδοτημένο σημείο παραλαβής.

Volou 5 Thessaloniki Tictac Data Recovery 300x202 1

Στην διεύθυνση Βόλου 5, στη Θεσσαλονίκη ένας υπάλληλος της εταιρίας θα σας εξηγήσει τη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων, θα παραλάβει το μέσον σας και θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τη διαγνωστική φόρμα για να επιτευχθεί σωστά ο διαγνωστικός έλεγχος.

Μετά απο 3-4 ημέρες θα έχετε τη διάγνωση του μέσου και θα σας καλέσουμε για να σας ενημερώσουμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε.

Παρακάτω θα βρείτε τον χάρτη:

Γιατί να επιλέξω την Tictac για να ανακτήσει τα δεδομένα και τα αρχεία μου στη Θεσσαλονίκη;

 • Η TicTac είναι η παλαιότερη εταιρία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα και λειτουργεί απο το 1999, με εκατοντάδες κριτικές, αφιερώματα και αναφορές στα περιοδικά πληροφορικής & forum
 • Η εταιρία μας έχει ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό επιτυχίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και εξειδικευόμαστε στην ανάκτηση δεδομένων απο οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο
 • Το κεντρικά της εργαστήρια μας βρίσκονται στην Αθήνα, και έχουμε αρκετά σημεία παραλαβής, καθώς το κόστος για να στηθεί ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο ανάκτησης δεδομένων, αλλά και η στελέχωση αυτού απο μηχανικούς ανάκτησης δεδομένων είναι ιδιαίτερα κοστοβόρα
 • Να σημειώσουμε οτι παραλαμβάνουμε ένα μεγάλο ποσοστό υποθέσεων απο τη Θεσσαλονίκη, αλλά και απο τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου
 • Λόγω ανταγωνιστικών τιμών μας στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό, παραλαμβάνουμε υποθέσεις και απο αρκετές Ευρωπαϊκές χωρες
 • Στη Θεσσαλονίκη η εταιρία ακόμα δεν έχει κάποιο συνεργάτη για την παραλαβή του αποθηκευτικού σας μέσου, όμως αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για εσάς, διότι μπορείτε εύκολα και με μηδενικό κόστος να μας αποστείλετε το μέσον σας
 • Αν μένετε στη Θεσσαλονίκη και δεν θέλετε να μεταβείτε στο σημείο παραλαβής στην Χαριλάου, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες αποστολής μέσου που θα βρείτε εδώ, και θα παραλάβουμε το μέσον σας απευθείας χωρίς χρέωση για εσάς στο εργαστήριο μας στην Αθήνα.

Καλέστε μας τώρα

Πείτε μας τις απορίες σας σχετικά με τη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων, την αποστολή του μέσου για διάγνωση ή οτιδήποτε σχετικό.