Η TicTac αναλαμβάνει την απόσυρση εξοπλισμού πληροφορικής, την απόσυρση υπολογιστών και την καταστροφή ευαίσθητων δεδομένων απο σκληρούς δίσκους και αποθηκευτικά μέσα.

Εάν ψάχνετε για:

  • Απόσυρση εξοπλισμού πληροφορικής
  • Απόσυρση υπολογιστών
  • Απόσυρση Server
  • Καταστροφή δεδομένων
  • Καταστροφή ευαίσθητων δεδομένων
  • Απόσυρση εξοπλισμού βάσει ISO27001

… τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε παρέχοντας υπηρεσίες IT Asset Management.

Τι μπορούμε να κάνουμε για την εταιρία ή τον οργανισμό σας;

Θα χρειαστούμε απο εσάς μια πρόχειρη λίστα με τον εξοπλισμό που θα θέλατε να αποσύρετε ώστε να αξιολογήσουμε τις ώρες που θα χρειαστούν απο το προσωπικό της εταιρίας μας.

Ένας μηχανικός μας, έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβανει να κάνει την ακριβή καταγραφή και να αναγνωρίσει τις μονάδες οι οποίες περιέχουν δεδομένα, τα οποία πρέπει να καταστραφούν και να εκδοθούν τα ανάλογα πιστοποιητικά καταστροφής δεδομένων για το αρχείο σας.

Κατόπιν τούτου θα λάβετε μια οικονομική προσφορά για να αναλάβουμε την απόσυρση και την καταστροφή του εξοπλισμού σας βάσει ISO9001 & ISO27001.

Διαδικασίες, εξοπλισμός και πιστοποιήσεις

Στην TicTac διαθέτουμε όλους τους σύγχρονούς τρόπους καταστροφής των κρίσιμων δεδομένων της εταιρίας σας προτού αυτά οδηγηθούν σε κάποια εταιρία ανακύκλωσης και διασφαλίζουμε βάσει ISO27001 οτι δεν θα διαρρεύσουν τα δεδομένα που υπάρχουν.

Η καταστροφή των ευαίσθητων αρχείων του οργανισμού σας μπορεί να γίνει με Degausing, Shredding ή ακόμα και να διαγραφτούν με τις κατάλληλες πιστοποιήσεις τα δεδομένα χωρίς να υπάρχει επίπτωση στο αρχικό μέσο, ούτως ώστε να είστε σε θέση να το χρησιμοποιήσετε ξανά.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.