Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 η TicTac σε συνεργασία με την Acronis πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο φυσικό συνέδριο Acronis Day 2023.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας την μεγάλη εμβέλεια των δύο εταιρειών στο χώρο του Cyber Security τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αξιότιμοι συνεργάτες τίμησαν με την παρουσία τους την TicTac, όπου τους προσφέρθηκε η δυνατότητα επαφής με νέα προϊόντα, αλλά και καινοτόμες λύσεις γύρω από το Cyber Security, Data Recovery και Disaster Recovery, που η Acronis προμηθεύει.

Το βασικό σημείο της παρουσίασης ήταν να ενημερωθεί το κοινό για τις κυβερνοεπιθέσεις που γίνονται καθημερινά στη χώρα μας, σε επιχειρήσεις και οργανισμός και η ευαισθητοποίηση του κοινό στο γεγονός ότι ο επιχειρηματικός κόσμος και κρίσιμοι οργανισμοί δεν είναι ακόμα προετοιμασμένοι για μια κυβερνοεπίθεση. Τα εφεδρικά αντίγραφα (backup) με τον τρόπο που διεκπεραιώνονται σήμερα στο 90% των οργανισμών και των επιχειρήσεων δεν θα λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

Η Acronis προσφέρει έναν καινοτόμο τρόπο προστασίας των Backup, προστατεύοντας τα αντίγραφα ασφαλείας μιας υποδομής απο κυβερνοεπίθεση.

Στο συνέδριο έγιναν παρουσιάσεις που αφορούν τις λύσεις της Acronis για την προστασία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων από κυβερνοαπειλές και φυσικές καταστροφές, ζωντανά Workshops με άμεση αλληλεπίδραση με το κοινό και τη λύση των αποριών όπου παρουσιάστηκαν όλες οι σύγχρονες τάσεις γύρω από τον τομέα του Cyber Security, με παρευρισκομένους καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου της Κυβερνοασφάλειας και της πληροφορικής.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου οι Πιέρρος Παναγιώτης (Managing Director – TicTac), Μίγγος Μιχάλης (IT Director -TicTac), Τζήμος Ιωάννης (Head of Cyber Security Department), Δημήτρης Γεωργίου (CSO Alphabit / Treasurer [ISC] 2 Hellenic Chapter), Slav Umlenov (Senior Distribution Success Manager – Balkans and Mediterranean), Ronan Mc Curtin (Acronis VP of Sales Europe).

Παρεβρέθη, επίσης, ως επίτιμος καλεσμένος και ομιλητής ο πρώην επικεφαλής αντιστράτηγος της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας στο κομμάτι της Κυβερνοασφάλειας.

Μετά το πέρας των ομιλιών παραχωρήθηκαν δώρα – χορηγία της Acronis στους πρώτους 100 συνεργάτες που κατάφεραν να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Ομιλίες απο το πρώτο Acronis Day

Εισαγωγή στο Acronis Day

Λίγα λόγια για την εταιρία Acronis

Μανώλης Σφακιανάκης – Μιλάει για τις ηλεκτρονικές απάτες και την Acronis

Acronis Backup and Disaster Recovery Product Line – Slav Umlevov
Dimitris Georgiou from Alphabit is talking about data, Acronis and Tictac collaboration

Πώς αντιμετωπίζει τις κυβερνοεπιθέσεις και τα Ransomware η Tictac Cyber Security

Ο Γιάννης Τζήμος μιλάει για το Disaster Recovery της Acronis

Slav Umlevov talks about Acronis Advanced Packs (Email Security, Backup of Office365, DLP)

Ρεπορτάζ και Αρθρογραφία

Αναλυτικό Ρεπορτάζ έγινε απο το Techmail.gr, που ήταν και χορηγός επικοινωνίας: Διαβάστε το άρθρο.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Techmail Logo 1
Insurancedaily Logo

Φωτογραφικό Υλικό

Slav Acronis