Συνεργασία ΠΑΟ και TicTac μέσω του προγράμματος #TeamUp της Acronis

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την TicTac Cyber Security μέσω του προγράμματος #TeamUp της Acronis, μιας εταιρείας που είναι παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο της κυβερνοασφάλειας.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την TicTac, μέσω του προγράμματος #TeamUp της Acronis, η οποία αποτελεί ένα γίγαντα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Tic Tac θα παρέχει στον Παναθηναϊκό πλήρη υποστήριξη για τις υπηρεσίες αντιγράφων ασφαλείας στο cloud, προστασίας και αποκατάστασης μετά από καταστροφή και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μέσω της Acronis. Οι μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου επιλέγουν το Acronis Cyber Protect, μια καινοτόμο ενισχυμένη λύση Νοημοσύνης Μηχανής (MI) που ενσωματώνει προστασία δεδομένων και κυβερνοασφάλεια, αποτρέπει τις κυβερνοεπιθέσεις και βοηθά τις ομάδες να αποφεύγουν το downtime» δήλωσε ο Μίλτος Λυκιαρδόπουλος, CTO της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Αυτή η συνεργασία θα φέρει σίγουρα πολλές νέες ευκαιρίες για κάθε μέρος που εμπλέκεται.  Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια. Εκ μέρους της ομάδας κυβερνοασφάλειας της TicTac αναμένουμε μια εκπληκτική συνεργασία, επειδή γνωρίζουμε ότι η Acronis προσφέρει υπηρεσίες που κανένας άλλος πάροχος δεν μπορεί να παρέχει», δήλωσε ο Παναγιώτης Πιέρρος, Διευθύνων Σύμβουλος της TicTac Data Recovery & Cyber Security. «Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα διευρύνει την έκθεσή μας, ενώ θα δημιουργήσει αφύπνιση ώστε και άλλοι οργανισμοί και εταιρίες να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό για να βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας στο να κάνουμε τον κόσμο πιο ασφαλή από τις κυβερνοεπιθέσεις».

Μέσω της συνεργασίας αυτής, η TicTac θα παρέχει στον Παναθηναϊκό υπηρεσίες επιχειρησιακής συνέχειας (Cloud Disaster Recovery), δηλαδή την προστασία και την αποκατάσταση των δεδομένων μετά από κάποια καταστροφή, μέσω των υπηρεσιών της Acronis.

Αθλητικές ομάδες σε όλο τον κόσμο επιλέγουν το Acronis Cyber Protect, μια καινοτόμο λύση η οποία χρησιμοποιεί Machine Intelligence (MI) ενώ ενσωματώνει προστασία δεδομένων και κυβερνοασφάλεια, αποτρέπει κυβερνοεπιθέσεις και βοηθά τις αθλητικές ομάδες να αποφεύγουν την παύση λειτουργίας της επιχείρησης σε περίπτωση καταστροφής. Η Acronis συνδυάζει τεχνικές αυτοματισμού, διασφαλίζοντας την πρόληψη, την ανίχνευση, την γρήγορη αντίδραση, την αποκατάσταση και την ανάλυση που απαιτούνται για την προστασία όλων των τερματικών και τον Servers, ενώ κάνει ιδιαίτερα εύκολη την διασφάλιση των δεδομένων. Η τεχνολογία κυβερνοασφάλειας της Acronis παρέχει τις απαιτούμενες υπηρεσίες ασφάλειας, προσβασιμότητας, ιδιωτικότητας, και αυθεντικότητας (SAPAS) που απαιτούνται για την προστασία του σύγχρονου αθλητισμού.

«Το πρόγραμμα #TeamUp έχει αποδειχθεί ιστορικά επιτυχημένο με όλες τις εμπλεκόμενες αθλητικές ομάδες. Αυτή η συνεργασία με την Tic Tac θα βοηθήσει όχι μόνο στην αύξηση της κυβερνοπροστασίας μας και των συνεργατών μας, αλλά θα βοηθήσει να διατηρήσουμε τον αγαπημένο μας Παναθηναϊκό ασφαλή από οποιοδήποτε κακό σενάριο» δήλωσε ο Ivan Doudin, Γενικός Διευθυντής Balkans, MED, Turkey, CIS, της Acronis. «Είναι μεγάλη τιμή της Acronis να παρέχει τις υπηρεσίες της σε μια ομάδα τέτοιου κύρους και να βοηθήσει την TicTac να φτάσει στο ευρύτερο κοινό που της αξίζει».

Η πρωτοβουλία #TeamUp της Acronis είναι ανοικτή σε όσους αναζητούν καινοτόμους τρόπους για να να εκμεταλλευτούν τον συναρπαστικό κόσμο του αθλητικού μάρκετινγκ. Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα #TeamUp της Acronis, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.acronis.com/en-us/lp/msp-sports/.

H TicTac Cyber Security & Data Recovery

Η Tictac, ιδρύθηκε το 1999 και ήταν η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που παρείχε υπηρεσίες σχετικές με την ανάκτηση δεδομένων (Data Recovery), την διερεύνηση ηλεκτρονικών πειστηρίων, και την καταστροφή δεδομένων. Το 2015 ξεκίνησε το τμήμα Cyber Security με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση κυβερνοεπιθέσεων και Ransomware Recovery. Σήμερα η TicTac προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας και επιχειρησιακής συνέχειας για οργανισμούς και επιχειρήσεις ειδικά σχεδιασμένες για την αποτροπή επιθέσεων Ransomware.

H Acronis

Η Acronis εξειδικεύεται στην αυτοματοποιημένη και ενοποιημένη παροχή συστημάτων κυβερνοασφάλειας, Backup & Disaster Recovery σε μια ενιαία κονσόλα διαχείρισης. Επιλύει τα προβλήματα της ασφάλειας, της προσβασιμότητας, της ιδιωτικότητας, την αυθεντικότητας και της ασφάλειας (SAPAS) σε κάθε οργανισμό. Με μια πολύ απλή προσέγγιση και υλοποίηση προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και αξιοπιστίας τα οποία ταιριάζουν σε οργανισμούς και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Προστατεύει συστήματα και εφαρμογές τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και Cloud υπηρεσίες με Next Generation Antivirus, Backup, disaster recovery και endpoint protection λύσεις. Χρησιμοποιεί Advanced Anti-malware που ενισχύονται από τεχνολογίες όπως Machine Intelligence, Blockchain based data authentication.

Η Acronis είναι μια Ελβετική εταιρία η οποία ιδρύθηκε στην Σιγκαπούρη. Εορτάζοντας δυο δεκαετίες καινοτομίας η Acronis απασχολεί πάνω από 2.000 εργαζομένους σε 45 διαφορετικές τοποθεσίες παγκοσμίως. Το προϊόν Acronis Cyber Protect είναι διαθέσιμο σε 26 γλώσσες, σε 150 χώρες και χρησιμοποιείται από 18.000 παρόχους λύσεων πληροφορικής για την προστασία 750.000 επιχειρήσεων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο.

Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση στο site του Παναθηναϊκού.