Image

Στην Tictac Data Recovery παίρνουμε την ασφάλεια των συστημάτων σας πολύ σοβαρά, για το λόγο αυτό μέχρι τις αρχές του 2020 προτείναμε στους πελάτες μας το πιο ελαφρύ αντιβιοτικό, το οποίο ειναι το Webroot SecureAnywhere. Μετά τον Αύγουστο του 2020 κρίναμε πως το Comodo, είναι το καλύτερο antivirus.

Το Webroot SecureAnywhere είναι ένα πολύ ελαφρύ Antivirus που προστατεύει απο ιούς και κακόβουλο λογισμικό και θεωρουμε οτι ειναι το δεύτερο καλύτερο Antivirus.

Αν και δεν το γνωρίζει πολύς κόσμος, στα εργαστήρια της Tictac Data Recovery έχουμε κάνει πολλές δοκιμές και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοση του, ειδικά στις νέες Ransomware απειλές που μαστίζουν τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες στις μέρες μας.

Προσοχή! Μετά τον Αύγουστο το 2020 η πρώτη μας επιλογή για το καλύτερο antivirus πλέον ειναι το Comodo Antivirus.

Επίσης έχει πάρει το 2020 πολύ καλές κριτικές απο τα παρακάτω περιοδικά:

 1. Pc magazine Business Choice Award για το 2020
 2. Pc Gamer Best Antivirus For PC Gaming 2020
 3. UK Pc Magazine Editor’s Choice for 2020

Ευκολία χρήσης & εγκαταστασης του Webroot

Η εγκατάσταση του Webroot Secure Anywhere είναι γρήγορη και εύκολη. 

Γενικά η χρήση του Webroot ειναι το δυνατό του στοιχείο, για αυτό και η τεχνική μας ομάδα το χαρακτηρίζει το καλύτερο Antivirus.

Webroot To Kalytero Antivirus Interface 1024x745 1
 • Το αρχείο εγκατάστασης είναι εξαιρετικά ελαφρύ, λίγο πάνω από 2MB.
 • Κατά τη λειτουργία, ο task manager μου έδειξε ότι το πρόγραμμα δεν καταναλώνει καθόλου CPU και πιάνει μόνο 0.4MB μνήμης RAM όταν λειτουργεί σε κατάσταση αδράνειας.
 • Είναι ιδανικό για υπολογιστές με σχετικά παλαιό Hardware.
 • Το πρόγραμμα είναι συμβατό προς τα πίσω μέχρι τα Windows Vista (SP1 και SP2), γι ‘αυτό είναι μια καλή επιλογή για αρκετούς χρήστες.
 • Μια πρόσθετη δυνατότητα που βελτιώνει την χρηστικότητα του προϊόντος είναι το Web Console. Αν και αυτό απαιτεί τη δημιουργία ενός πρόσθετου λογαριασμού μέσα από το πρόγραμμα, παρέχει κάποιες πρόσθετες λειτουργίες διαχείρισης. Αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα εφαρμογής αναβαθμίσεων ή αλλαγής ρυθμίσεων σε πολλαπλά τερματικά, τη δυνατότητα εξαγωγής και ανάγνωσης των αρχείων καταγραφής και την προβολή των αρχείων που έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Τι Ασφάλεια παρέχει το καλύτερο Antivirus Webroot;

Το Webroot SecureAnywhere, είναι το καλύτερο antivirus καθώς διαθέτει μια εκπληκτικά γρήγορη διαδικασία σάρωσης που ελέγχει τα αρχεία και τους φακέλους για οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό.

Μπορείτε να κάνετε πλήρη σάρωση συστήματος, γρήγορη σάρωση, βαθιάς σάρωσης το οποίο θα ανιχνεύσει rootkits, trojans και πιο ιδιαίτερες απειλές, καθώς και Custom σάρωση που θα σας επιτρέψει να σκανάρετε ότι επιλέξετε.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν την προστασία από rootkit, να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν τη σάρωση του Master Boot Record (MBR) για να ελέγχουν για ιούς που έχουν καταστρέψει την ακολουθία εκκίνησης του υπολογιστή και για εντοπισμό και κατάργηση δυνητικά ανεπιθύμητων εφαρμογών.

Οι δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές (PUA) είναι προγράμματα που περιέχουν adware, ιδιαίτερα ενοχλητικά Toolbars στους Web Browsers ή άλλα ανεπιθύμητα προγράμματα.

Το να έχεις ένα αποτελεσματικό Antivirus αλλά ταυτόχρονα και το γρηγορότερο Antivirus για την ανίχνευση και την αφαίρεση ιών είναι ζωτικής σημασίας για ένα γρήγορο και αξιόπιστο λειτουργικό σύστημα, έτσι είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να βλέπουμε πτο το Webroot εντοπίζει γρήγορα και αφαιρεί τα κακόβουλα Toolbars.

To Kalytero Antivirus Giati To Webroot Iperexei 1024x768 1

Χαρακτηριστικά του Webroot

Εκτός από τον ανιχνευτή ιών, το WebRoot SecureAnywhere είναι το καλύτερο Antivirus γιατι περιέχει ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες που ολοκληρώνουν τη βασική προστασία:

 • Webroot Web Shield 

Το Web Shield ενσωματώνεται με την επέκταση για το προγράμματος περιήγησης (Web Shield Filtering) που εγκαθιστά αυτόματα στο Firefox, στο Google Chrome και στον Internet Explorer για να επισημάνει ύποπτους ιστότοπους.

Χρησιμοποιώντας ιστότοπους που έχουν ληφθεί από το PhishTank.com, δοκιμάσαμε τρεις διευθύνσεις URL στο Google Chrome, αλλά, δυστυχώς, κανένας από αυτούς, συμπεριλαμβανομένου ενός phishing site που συγκαλύφθηκε ως είσοδος στο PayPal, δεν επισημάνθηκε με επιτυχία από το πρόγραμμα.

Η εκτέλεση ενός δεύτερου ειδικού εργαλείου ασφαλείας στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι μια έξυπνη επιλογή για αυτή την περίπτωση.

 • Webroot Backup & Synch

Το SecureAnywhere περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο βοηθητικό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού για την αποθήκευση έως και 25 GB αντιγράφων ασφαλείας για σημαντικά αρχεία και φακέλους που φιλοξενούνται στο cloud.

 • Webroot Firewall

Το Web Shield περιλαμβάνει επίσης ένα εργαλείο διαχείρισης τείχους προστασίας.

Αυτό είναι πρόσθετο στη βασική προστασία τείχους προστασίας που περιλαμβάνεται σε κάθε εγκατάσταση των Windows.

Μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά του τείχους προστασίας που με εντυπωσίασαν περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

 • Μια ασπίδα θύρας USB η οποία παρακολουθεί τις συνδεδεμένες συσκευές USB για απειλές.
  Σε περίπτωση ανίχνευσης κακόβουλων προγραμμάτων, εμποδίζεται η αλληλεπίδραση της συσκευής με το σύστημα.
  Αυτό είναι ένα σημαντικό επίπεδο προστασίας, καθώς κακόβουλα προγράμματα μπορούν να σταλούν μέσω απομονωμένων δικτύων που δεν συνδέονται με το εξωτερικό διαδίκτυο.
 • Μια ασπίδα σάρωσης σε πραγματικό χρόνο η οποία εκτελείται συνεχώς για να αποκλείει απειλές που τεκμηριώνονται στους ορισμούς απειλών του Webroot και στη βάση δεδομένων της κοινότητας.

Επιπλέον, το Webroot SecureAnywhere περιλαμβάνει ένα διαχειριστή κωδικού πρόσβασης.

Αυτή η επέκταση προγράμματος περιήγησης ενσωματώνεται επίσης σε κινητές συσκευές που βασίζονται σε iOS και Android – πράγμα που σημαίνει ότι οι κωδικοί πρόσβασης που αποθηκεύεις στον ιστό μπορούν να είναι προσβάσιμοι από οπουδήποτε.

Πλεονεκτήματα του Webroot έναντι του ανταγωνισμού

Δείτε που υπερέχει το Webroot Antivirus σε σχέση με τον ανταγωνισμό όσον αφορά την απόδοση και τη λειτουργικότητα:

Image 7

We ‘re also the fastest in scheduled scans at 1 minute 12 seconds – 16x faster than the competitor average. This chart compares the average time taken to run a system scan at a specified time. Products with lower scan times are considered better performing in this category.

Image 8

Webroot security is up and running in 5 seconds – 38x faster than the competitor average. This chart compares the minimum installation time it takes fot Antivirus products to be fully functional and ready fot use by the end user. Products with lower installation times are considered better performing products in this category.

Image 9

Webroot uses 143x less disk space than the next closest competitor. This chart compares the total size of files added during the installation of Antivirus products. Products with lower installation sizes are considered better performing in this category.

Image 10

Webroot uses 11x less computer memory than the closest competitor during system idle. This chart compares the average amount of RAM in use by an Antivirus product during a period of system idle. This average is taken from a sample of ten memory snapshots taken at roughly 60 seconds apart after reboot. Products with lower idle RAM usage are considered better performing products in this category.

Υποστήριξη

H υποστήριξη του Webroot στη χώρα μας γίνεται μέσα απο τα κανάλια των διανομέων.

Η Tictac Data Recovery ως μεταπωλητής του Webroot SecureAnywhere παρέχει τεχνική υποστήριξη εξ’ αποστάσεως εφ’ όσον τη χρειαστείτε και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εφόσον έχετε αγοράσει το Webroot απο την εταιρία μας.

Τι λένε οι πελάτες του Webroot

Δείτε ένα βίντεο με τις εταιρίες που δοκίμασαν το Webroot Antivirus και για την ευκολία χρήσης του.

Πόσο κοστίζει το Webroot

Το SecureAnywhere μπορεί να αγοραστεί για έως και τρία χρόνια σε μία ή τρεις συσκευές Windows ή Mac.

Μπορείτε να αγοράσετε το Webroot απο την εταιρία μας και οι τιμές φαίνονται παρακάτω:

 • Webroot Antivirus (1 device/year) : 30€
 • Webroot Antivirus (3 devices/year) : 37€
 • Webroot Internet Security Plus (3 devices/year) : 47€
 • Webroot SecureAnywhere Business (per user/year) : 21.5€

Δίκτυο μεταπωλητών Webroot

Εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το Webroot για να ξεκινήσετε να το πουλάτε στο κατάστημα ή την εταιρία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Είμαστε σίγουροι οτι θα είναι απο τα καλύτερα προιόντα που μπορείτε να δώσετε στους πελάτες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.