Banner

Μάθετε για την Tic Tac σε 3′ με το νέο εταιρικό μας βίντεο!

Κλείσιμο Μενού
Ανεβάστε την Κυβερνο-Βαθμολογία (Cyber Rating) σας και Κερδίστε

Cyber Cover & ScoreCard από την Tic Tac

Υπάρχει τρόπος να μετρήσω το πόσο ασφαλής είμαι online;

Μπορεί ο δικός μου βαθμός ασφαλείας να επηρεάσει τις συνεργασίες μου;

Μπορώ να κάνω ασφάλεια, ώστε αν δεχτώ επίθεση να με αποζημιώσουν;

Μιλήστε με έναν ειδικό
+30 210 6897383
Cyber Cover

Οφέλη της Υπηρεσίας Cyber Cover:

Βελτίωση Ασφαλείας Μείωση Ασφαλίστρων Βελτίωση Υποδομών Online Monitoring
Με την υπηρεσία Cyber Cover της Tic Tac κατάφερα να φέρω την ScoreCard βαθμολογία μου στο “Α” και να συνεργαστώ με μεγάλους πελάτες για τους οποίους η βαθμολογία Κυβερνοασφαλείας μου ήταν καθοριστική για τη σύναψη συμφωνίας.
Ανδρέας Κουγεντάκος, Founder Social Active

Τι είναι η υπηρεσία Cyber Cover;

H υπηρεσία Cyber Cover της Tic Tac είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει μέσω εξειδικευμένων εργαλείων την μόνιμη παρακολούθηση της κυβερνο-βαθμολογίας (cyber rating) μιας εταιρίας, καθώς και όλων των ευπαθειών και αξιολόγησή τους (continuous vulnerability assessment).

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και μέσω της ομάδας μηχανικών της Tic Tac Cyber Security προσφέρονται αναλυτικές εκθέσεις αξιολόγησης των ευπαθειών (Vulnerability reports) σε μηνιαία λογική ή και πιο αραιά ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού.

Σε ποιους απευθύνεται το Cyber Cover;

H υπηρεσία cyber cover απευθύνεται στις εταιρίες που θέλουν να έχουν μια μόνιμη ενημέρωση της cyber βαθμολογίας τους με σκοπό να έχουν καλύτερη κυβερνοασφάλεια του οργανισμού τους και να είναι ασφαλίσιμοι για τον ίδιο σκοπό, όπως:

 1. Στις Ασφαλιστικές εταιρίες που χρειάζονται καλύτερη και ποιοτικότερη πληροφορία για να αξιολογήσουν τον κίνδυνο στον κλάδο του cyber insurance.
 2. Σε Μεσίτες και πράκτορες ασφαλίσεων που θέλουν να καθοδηγήσουν καλύτερα τους πελάτες τους και χρειάζεται να λαμβάνουν πιο εξειδικευμένη πληροφόρηση.
 3. Στις εταιρίες που θέλουν να αξιολογήσουν καλύτερα τους προμηθευτές τους και το ρίσκο που μπορεί να εισέλθει σε μια νέα ή υπάρχουσα συνεργασία (Vendor Risk Management).

Ποια είναι τα οφέλη για τις επιχειρήσεις από την υπηρεσία Cyber Cover;

 • Το πιο εμφανές όφελος με την βοήθεια του cyber cover είναι η βελτίωση της ασφάλειας της επιχείρησης, και η μείωση του ρίσκου να πέσει θύμα κυβερνοεπίθεσης.
 • Η διαπραγμάτευση με την εκάστοτε ασφαλιστική εταιρία για καλύτερους όρους ασφάλισης και φυσικά καλύτερη τιμή.
 • Η αποδελτίωση της δυσκολίας χειρισμού της κυβερνοασφάλειας ενός οργανισμού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών της Tic Tac Cyber Security.
 • Η παρέμβαση και βελτίωση κρίσιμων υποδομών του οργανισμού με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ασφάλεια δεδομένων και την καλύτερη παραγωγικότητα.

Ενδεικτικές τιμές χρήσης της Υπηρεσίας Cyber Cover

Cyber Prevention – Bring me to “A” Rating

Η ομάδα ειδικών της Tic Tac θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να ανεβάσει το “Cyber Posture” του, την Cyber Βαθμολογία του και επομένως και το Βαθμό Ασφάλειας της επιχείρησης. Συγκεκριμένα περιλαμβάνεται:

 • εξειδικευμένο report με βαθμολογία κυβερνοασφάλειας του οργανισμού σας.
 • πλήρης ανάλυση των ευρημάτων ασφαλείας του οργανισμού σας
 • Θα λάβετε συμβουλευτική από εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών της Tic Tac για το πως να κλείσουν τα κενά ασφαλείας της επιχείρησής σας.
 • πλατφόρμα εκπαίδευσης του προσωπικού με videos και phishing simulations (cyber awareness training).
 • πλάνο incident response, που θα υποδεικνύει τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από τον οργανισμό σε περίπτωση που υπάρχει περιστατικό ασφαλείας σε συνεργασία με την ομάδα incident response της Tic Tac
Tictac Scorecard A

Vendor Risk Management

H ομάδα μηχανικών της Tic Tac θα βοηθήσει τον οργανισμό να μετρήσει το ρίσκο που απορρέει από τη συνεργασία με κάθε νέο προμηθευτή (vendor) και φυσικά όλους τους υπάρχοντες. Ο πελάτης λαμβάνει εξατομικευμένη έκθεση για κάθε νέο προμηθευτή που θέλει να ανταλλάξει κρίσιμες πληροφορίες και δεδομένα μαζί του για να τον βοηθήσει στην αξιολόγηση του ρίσκου.

Ο πελάτης λαμβάνει μαζική βαθμολογία σε management report επίπεδο για μεγάλο αριθμό προμηθευτών, ώστε να βοηθήσει κάθε CISO (Chief information Security Officer) να καταγράψει την έκθεση ρίσκου (risk assessment) για την επιχείρηση και να ορίσει τα όρια συνεργασίας με τρίτους προμηθευτές.

Vendor Risk Management

Ξεκινήστε σε 3 απλά βήματα

Η διαδικασία είναι απλή και χρειάζεστε μόνο 5 λεπτά για να ξεκινήσουμε!

1

Επισκευτείτε το CyberCheck.gr

Απαντήστε σε μερικές σύντομες ερωτήσεις ασφαλείας μέσα από την ειδική ιστοσελίδα.

2

Λάβετε Εξατομικευμένο Report

Μέσα σε 5′ λεπτά λαμβάνετε το report σας και μια πρώτη βαθμολογία του οργανισμού σας.

3

Αναλαμβάνουν οι Ειδικοί

Εξειδικευμένη τεχνική ομάδα της Tic Tac & της IQ Insurance Quality Μεσίτες Ασφαλίσεων, αναλαμβάνουν την καθοδήγησή σας από όλα τα στάδια του Cyber Cover μέχρι και την υπογραφή του συμβολαίου.

t

Aegean White
Alpha Bank White
Dei White
Eurobank White
Ote White
Revoil White
Alpha White
Dell White
Media Markt White
Plaisio White
Shell White
Siemens White
Toshiba White
Wind
Δημιουργούμε τις διαδικασίες Παρέχουμε τις τεχνολογίες Εκπαιδεύουμε τους χρήστες

Αντιπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών Cyber Security

Εγγυημένες λύσεις προστασίας από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις του χώρου.

Acronis
Brand Shield
Digimune
Microsoft Partner
Deep Instict
Comodo
Security Scoreboard