Μπράβο σε ολη την ομαδα της TICTAC είναι πραγματικά top επαγγελματίες.

Με άψογη ενημέρωση ολης της υπόθεσης μας,

Μεσα σε αυτο την δυσκολη κατασταση που μπορει να μπλεξουμε εμεις οι βιντεοληπτες , απώλεια των δεδομένων σκληρού δίσκου .

Τα καταφεραν μια χαρα και ανακτησαν αυτα που ζητουσα,

Ευχαριστω και τον συναδελφο που μου συστησε την ΤICTAC !!

Σας ευχαριστω!

(περισσότερα…)
read more

simtech_multi
Simtech Multimedia

Σε raid5 που είχαν “χτυπήσει” οι 2/4 δίσκους κατάφεραν και ανέκτησαν το 100% της πληροφορίας και με απόλυτα λογικό κόστος.

Ευχαριστώ 😇 πάρα πολύ και ελπίζω να μην σας χρειαστώ ξανά😉!!!!!

(περισσότερα…)
read more

eleni-papadim
Eleni Papadimas

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία Tic Tac για τα ευχάριστα νέα και μάλιστα παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Το περιεχόμενο του σκληρόυ δίσκου-back up φωτογραφιών και βίντεο πολλών ετών, θα έχει διασωθεί μέσα σε 3 ημέρες!

Και το εντυπωσιακότερο είναι ότι ολη η διαδικασία ολοκληρώνεται χωρίς να επισκεφτώ το κατάστημα τους.

Έστειλα το σκληρό δίσκο μέσω εταιρείας courier στο εργαστήριο τους, μέσα σε 2 μέρες είχα αναλυτικό preview των δεδομένων που μπορούν να ανακτηθούν και τώρα ανυπομονώ για την μεταφόρτωση τους στον υπολογιστή μου μέσα από την πρωτοποριακή λύση του cloud back up!!!

Σας ευχαριστώ και πάλι!

(περισσότερα…)
read more

Eleftherios Mparak
Ελευθέριος Μπαράκος

Με δύο λόγια “ό,τι πληρώνεις παίρνεις” και οι άνθρωποι στην TicTac μου απέδειξαν με πράξεις ποια είναι η διαφορά τους από τους δήθεν ειδικούς που χρεώνουν φθηνά.

Πραγματικά άριστη δουλειά με αποτέλεσμα ένα τρομερό ποσοστό ανακτημένων αρχείων από δίσκο ο οποίος λόγω πτώσης έν ώρα λειτουργίας είχε πραγματικά ελάχιστες ελπίδες να σωθεί.

Ευχαριστώ θερμά και η σύσταση από εμένα είναι ανεπιφύλακτη ! (περισσότερα…)
read more

Zannis Skoulaxinos

Συγχαρητήρια στο προσωπικό της TicTac. Σώζει από βέβαιο θάνατο δεδομένα, από σκληρό δίσκο που έχει παραδώσει το πνεύμα.

(περισσότερα…)
read more

patelis
Dr. Dimitrios S. PatelisAssociate Professor of Philosophy Technical University of Crete

Η Περίπτωση του Σκηνοθέτη, κύριου Δημήτρη Μακρή, ήταν ιδιαίτερα απαιτητική καθώς ο δίσκος του ήρθε στο εργαστήριο της TicTac σε μια περίοδο όπου μεσολαβούσε αργία και σαββατοκυριακο. Παρόλα αυτα καταφέραμε και ανακτήσαμε όλα τα αρχεία του εντός προθεσμίας. Ο κυριος Μακρης μας ευχαρίστησε και μας έδωσε ένα βίντεο Testimonial για το οποίο τον ευχαριστούμε.
read more

Dimitris_Makris_testimonial
Δημήτρης ΜακρήςΣκηνοθέτης

Tic Tac Data Recovery provided a very good and professional service. The damaged hard drive was given to two specialists data recovery companies in the UK who could not recover any data. (Note: these two UK companies carry out both forensic and security work)

Well done Tic Tac for a good job!

read more

Mike SmithProfessor
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Tic Tac για την ανάκτηση των δεδομένων της επιχείρισης μου.
Θα περιγράψω περιληπτικά το ιστορικό της βλάβης προκειμένου να βοηθήσω όποιον αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου.
Είχα στήσει 3 δίσκους (2tera ο καθένας) σε RAID5. Ξαφνικά η μητρική του υπολογιστή μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να επηρεάσει το RAID5 και να μην μπορώ με τίποτα να κάνω rebuild την συστοιχία. Μετά από πάρα πολλές ώρες αναζήτησης στο διαδίκτυο για κάποια λύση, βρήκα την εταιρία ΤicTac και χωρίς δεύτερη σκέψη τους έστειλα τον υπολογιστή μου.
Το 95% των δεδομένων μου το είχα σε back upαλλά το υπόλοιπο 5% περιείχε σημαντικά αρχεία που δεν έπρεπε με τίποτα να χάσω.

(περισσότερα…)
read more

lakis
Athanasios LakisPhotographer

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Tic Tac Data Recovery τόσο για την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών όσο και για την άριστη εξυπηρέτηση που παρείχε κατά την διάρκεια της ανάκτησης δεδομένων από τον εξωτερικό σκληρό δίσκο μου. Ο δίσκος είχε ταλαιπωρηθεί αφάνταστα λόγω των πολλαπλών προσπαθειών για να καταφέρω να κάνω τον υπολογιστή μου να διαβάσει τον προβληματικό μου δίσκο, αλλά στην Tic Tac, με τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουν, κατάφεραν να σώσουν τον δίσκο και να ανακτήσουν τα περισσότερα δεδομένα που ήταν μέσα. (περισσότερα…)

Χρήστος ΠιτσώληςΙδιώτης

Απερίγραπτη ήταν χαρά που ένοιωσα όταν δέχθηκα τηλέφωνο απ’ την εταιρία: «Ξέρετε τελικά μπορέσαμε να ανακαλέσουμε τα αρχεία που μας ζητήσατε …» -Με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στους Η/Υ δεν πίστευα ό,τι οι άνθρωποι μπορούσαν να επαναφέρουν αρχεία που θεωρούσα μόνιμα χαμένα. Την συνεργατική αντιμετώπιση που είχα σε όλα τα στάδια επικοινωνίας μου, μέχρι την τελική ανάκτηση, θεωρώ κάτι παραπάνω από άψογη. 
Μέσα απ’ την ατυχία της απρόσμενης καταστροφής δεδομένων (του σκληρού δίσκου) νοιώθω εξαιρετική τύχη το γεγονός ότι βρέθηκα στο κατώφλι της εταιρίας TIC TAC. Gianni

(περισσότερα…)

Gianni MastrogianniΕπαγγελματίας Πληροφορικής