Με δύο λόγια “ό,τι πληρώνεις παίρνεις” και οι άνθρωποι στην TicTac μου απέδειξαν με πράξεις ποια είναι η διαφορά τους από τους δήθεν ειδικούς που χρεώνουν φθηνά.

Πραγματικά άριστη δουλειά με αποτέλεσμα ένα τρομερό ποσοστό ανακτημένων αρχείων από δίσκο ο οποίος λόγω πτώσης έν ώρα λειτουργίας είχε πραγματικά ελάχιστες ελπίδες να σωθεί.

Ευχαριστώ θερμά και η σύσταση από εμένα είναι ανεπιφύλακτη ! (περισσότερα…) read more

Zannis Skoulaxinos

Συγχαρητήρια στο προσωπικό της TicTac. Σώζει από βέβαιο θάνατο δεδομένα, από σκληρό δίσκο που έχει παραδώσει το πνεύμα.

(περισσότερα…) read more

patelis
Dr. Dimitrios S. PatelisAssociate Professor of Philosophy Technical University of Crete

Η Περίπτωση του Σκηνοθέτη, κύριου Δημήτρη Μακρή, ήταν ιδιαίτερα απαιτητική καθώς ο δίσκος του ήρθε στο εργαστήριο της TicTac σε μια περίοδο όπου μεσολαβούσε αργία και σαββατοκυριακο. Παρόλα αυτα καταφέραμε και ανακτήσαμε όλα τα αρχεία του εντός προθεσμίας. Ο κυριος Μακρης μας ευχαρίστησε και μας έδωσε ένα βίντεο Testimonial για το οποίο τον ευχαριστούμε. read more

Dimitris_Makris_testimonial
Δημήτρης ΜακρήςΣκηνοθέτης

Tic Tac Data Recovery provided a very good and professional service. The damaged hard drive was given to two specialists data recovery companies in the UK who could not recover any data. (Note: these two UK companies carry out both forensic and security work)

Well done Tic Tac for a good job!

read more

Mike SmithProfessor
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Tic Tac για την ανάκτηση των δεδομένων της επιχείρισης μου.
Θα περιγράψω περιληπτικά το ιστορικό της βλάβης προκειμένου να βοηθήσω όποιον αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου.
Είχα στήσει 3 δίσκους (2tera ο καθένας) σε RAID5. Ξαφνικά η μητρική του υπολογιστή μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να επηρεάσει το RAID5 και να μην μπορώ με τίποτα να κάνω rebuild την συστοιχία. Μετά από πάρα πολλές ώρες αναζήτησης στο διαδίκτυο για κάποια λύση, βρήκα την εταιρία ΤicTac και χωρίς δεύτερη σκέψη τους έστειλα τον υπολογιστή μου.
Το 95% των δεδομένων μου το είχα σε back upαλλά το υπόλοιπο 5% περιείχε σημαντικά αρχεία που δεν έπρεπε με τίποτα να χάσω.

(περισσότερα…) read more

lakis
Athanasios LakisPhotographer

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Tic Tac Data Recovery τόσο για την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών όσο και για την άριστη εξυπηρέτηση που παρείχε κατά την διάρκεια της ανάκτησης δεδομένων από τον εξωτερικό σκληρό δίσκο μου. Ο δίσκος είχε ταλαιπωρηθεί αφάνταστα λόγω των πολλαπλών προσπαθειών για να καταφέρω να κάνω τον υπολογιστή μου να διαβάσει τον προβληματικό μου δίσκο, αλλά στην Tic Tac, με τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουν, κατάφεραν να σώσουν τον δίσκο και να ανακτήσουν τα περισσότερα δεδομένα που ήταν μέσα. (περισσότερα…)

Χρήστος ΠιτσώληςΙδιώτης

Απερίγραπτη ήταν χαρά που ένοιωσα όταν δέχθηκα τηλέφωνο απ’ την εταιρία: «Ξέρετε τελικά μπορέσαμε να ανακαλέσουμε τα αρχεία που μας ζητήσατε …» -Με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στους Η/Υ δεν πίστευα ό,τι οι άνθρωποι μπορούσαν να επαναφέρουν αρχεία που θεωρούσα μόνιμα χαμένα. Την συνεργατική αντιμετώπιση που είχα σε όλα τα στάδια επικοινωνίας μου, μέχρι την τελική ανάκτηση, θεωρώ κάτι παραπάνω από άψογη. 
Μέσα απ’ την ατυχία της απρόσμενης καταστροφής δεδομένων (του σκληρού δίσκου) νοιώθω εξαιρετική τύχη το γεγονός ότι βρέθηκα στο κατώφλι της εταιρίας TIC TAC. Gianni

(περισσότερα…)

Gianni MastrogianniΕπαγγελματίας Πληροφορικής

Η Εταιρία σας είναι ή ποιο αξιόπιστη, μοναδική, ειλικρινή στους πελάτες της και πανελλήνιας εμβέλειας στον συγκεκριμένο χώρο ανάκτησης ψηφιακών δεδομένων…!!! αυτό το διαπίστωσα τόσο προσωπικά ό ίδιος όσο ως δημοσιογράφος, κυρίως σε δημόσιες εκπαιδευτικές παρουσιάσεις της Εταιρίας σας πράγμα για το οποίο μου έκανε εντύπωση…. κυρίως η επιστημονική κατάρτιση του επιστημονικού προσωπικού της Εταιρίας σας. Σας ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση και το προσωπικό ενδιαφέρον σας . Εύχομαι πάντα επιτυχίες …! στον συγκεκριμένο κλάδο της υψηλής τεχνολογίας. (περισσότερα…)

Χάρης ΖαφειρόπουλοςΑστυνομικός Ανταποκριτής

… «αν σου κάτσει» (η στραβή) τότε τι κάνεις; Δεν απελπίζεσαι, δεν χάθηκε ο κόσμος. Παρόλο που είχα προβλέψει την σταθερή και αδιάλειπτη λειτουργία του συστήματος μου και ενώ είχα πολύ πρόσφατα αγοράσει μια πολύ καλή σειρά καινούριων δίσκων συνέβη να «σκάσει» το RAID του Workstation και την επόμενη στιγμή να μην έχω τα δεδομένα μου. Αυτό που ένοιωσα την στιγμή εκείνη, δεν περιγράφεται εύκολα γιατί το περιεχόμενο των δίσκων πλέον δεν υπήρχε και θα μπορούσα να χάσω οριστικά οτιδήποτε είχα εκεί αποθηκεύσει. Δεν περίμενα ότι θα είχα επιτυχία στην ανάκτηση γιατί ήξερα πως το RAID-0 μου παρείχε μόνο υψηλές επιδόσεις και καθόλου ασφάλεια. Έτσι τα δεδομένα μου ήταν εκτεθειμένα ανά πάσα στιγμή στον κίνδυνο της οριστικής απώλειας τους. Τηρώντας πάντα τον κανόνα πως ότι πληρώνεις παίρνεις, πήρα την απόφαση να απευθυνθώ στους καλύτερους και να μην πειραματιστώ δεξιά και αριστερά, ρισκάροντας την τελευταία πιθανότητα να σωθεί το υλικό. Με τους δίσκους αγκαλιά πηγαίνω στην “TicTac Data Recovery” και σε λίγες μέρες έχω τα ευχάριστα νέα της επιτυχούς ανάκτησης των δεδομένων μου από το RAID-0. Όπως απεδείχθη, η Tic Tac είναι πραγματικά άξια της φήμης της, που έμπρακτα το απέδειξε και στην προσωπική μου εμπειρία, τόσο από συνέπεια, οργάνωση, τεχνογνωσία και αποτελεσματικότητα που μέσα σε όλη μου την αγονία, με έκαναν να νιώσω ασφαλής και τελικώς να μου φέρει πίσω, ΟΛΑ τα μεγάλης αξίας δεδομένα που είχα χάσει. Αχρείαστη να είναι, αλλά ΑΝ σου κάτσει, τώρα ξέρεις που θα πας… (περισσότερα…)

Nikos MandarakasΣκηνοθέτης

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άριστη συνεργασία σας στην αντιμετώπιση του προβλήματος μας που εκδηλώθηκε την περασμένη Παρασκευή και μέσα στο Σαββατοκύριακο μεριμνήσατε για την άμεση επίλυση του. Η άμεση ενεργοποίηση των υπηρεσιών σας, είχε ως αποτέλεσμα να μη μας δημιουργηθεί κανένα περαιτέρω πρόβλημα. (περισσότερα…)

ΚΕΚ ΙΑΣΩΝKέντρο Επαγγελματικής Κατάρτησης