Banner

Μάθετε για την Tic Tac σε 3′ με το νέο εταιρικό μας βίντεο!

Κλείσιμο Μενού
Tictac Data Recovery And Cyber Security

Πώς ξεκίνησε η TicTac

Η TicTac είναι πλέον η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα, πάνω στον τομέα της ανάκτησης δεδομένων και του Cyber Security. Αλλά δεν θα υπήρχε σήμερα, αν δεν “την είχε πατήσει” ο συνιδρυτής της και CTO Μιχάλης Μίγγος. Τι συνέβει λοιπόν;

Welcome
Data Recovery Dsf5377

Αρχικά, χάθηκαν τα δεδομένα από τον δίσκο του…

Ο Μιχάλης Μίγγος είχε ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, από μικρή ηλικία το οποίο αρχειοθετούσε σε μία μονάδα δίσκου για πολλά χρόνια.

Κάποια στιγμή, στα φοιτητικά του χρόνια, ο δίσκος σταμάτησε να ανοίγει και όλα τα δεδομένα που ήταν εκεί μέσα (χρόνια φωτογραφικού αρχείου με στιγμές που δεν μπορούσαν να επαναληφθούν) χάθηκαν.

Η μοναδική διαθέσιμη εταιρία για data recovery εκείνη την εποχή ήταν στην Αγγλία και μετά από επικοινωνία μαζί της, κατάλαβε ότι χρέωναν υπέρογκα ποσά για τις υπηρεσίες τους, ενώ οι δυνατότητες ελέγχου των ανακτημένων αρχείων με ελληνικές ονομασίες ήταν αρκετά περιορισμένες λόγω έλλειψης των ελληνικών γραμματοσειρών.

Φυσικά ως φοιτητής δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει το ζητούμενο τότε ποσό και έτσι αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τον δίσκο του (για 1-2 χρόνια).

Ξεκίνησε στη συνέχεια να πειραματίζεται με την ανάκτηση, αγοράζοντας “χαλασμένους” δίσκους και προσπαθώντας να επαναφέρει τα δεδομένα τους. Αφού απέτυχε δεκάδες φορές και κατάλαβε τους παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος της ανάκτησης, κατάφερε μετά από 3.5 χρόνια να ανακτήσει με επιτυχία τις πολυπόθητες φωτογραφίες του (τις οποίες έχει μέχρι και σήμερα σε 3 διαφορετικά backups).

Κάπως έτσι λίγο αργότερα γεννήθηκε η ανάγκη για την δημιουργία της πρώτης Ελληνικής εταιρείας ανάκτησης δεδομένων, που όχι μόνο έφερνε αποτελέσματα, αλλά το έκανε και σε λογικές τιμές.

Διαβάστε περισσότερα

Με την δημιουργία ειδικά διαμορφωμένων χώρων, την προμήθεια εξειδικευμένου εξοπλισμού, καθώς επίσης και τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της, η TicTac κατάφερε για αρκετά χρόνια να είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, πάνω στο αντικείμενο της ανάκτησης αρχείων και της επισκευής σκληρών δίσκων.

Data Recovery
Data Recovery Process

Στη συνέχεια, hacker του έκλεισε την πρώτη του επιχείρηση…

Το 1997 ο ίδιος, διατηρούσε Ελληνική εταιρεία Web Hosting, και φιλοξενούσε ιστοσελίδες πελατών του.

Ως επιμελής επαγγελματίες, διατηρούσε καλά ασφαλισμένους τομείς, έπαιρνε backups των πελατών του μέσα στον ίδιο server και δεύτερο backup σε εξωτερικό απομακρυσμένο server με FTP. Παράλληλα, έπαιρνε περιστασιακά και manual τρίτα αντίγραφα στον υπολογιστή του.

Κάποια στιγμή, μέσω ενός κενού ασφαλείας σε μία εκ των ιστοσελίδων των πελατών του, κατάφερε και διείσδυσε ένας επίδοξος hacker ο οποίος απέκτησε πρόσβαση σε όλο τον server και μέσω του FTP έσπασε το δεύτερο επίπεδο ασφαλείας και απέκτησε πρόσβαση και στον απομακρυσμένο (2ο) server που έπαιρνε backups.

Την στιγμή εκείνη, ο hacker έσβησε όλα τα αρχεία και μαζί με αυτά την επιχείρηση του Μιχάλη. Το μόνο που είχε μείνει πλέον ήταν τα offline αρχεία τα οποία ήταν λειτουργικά μεν, αλλά όχι τόσο πρόσφατα.

Μετά από μερικές μέρες, είχε καταφέρει να επαναφέρει το 75% των ιστοσελίδων και των κειμένων τους, αλλά η αξιοπιστία του ως επαγγελματίας και της εταιρίας του, είχε πληγεί ανεπανόρθωτα.

Αυτή ήταν η αφορμή για να αποκτήσει η TicTac τις υπηρεσίες που έχει σήμερα, οι οποίες συνδυάζουν εκτός από ανάκτηση δεδομένων, το αποτελεσματικό backup και την ολοκληρωμένη ασφάλεια των συστημάτων σας, ως προς το Cyber Security.

Διαβάστε περισσότερα

Πλέον η τεχνογνωσία της εταιρίας έχει ανέβει σε τόσο υψηλά επίπεδα που συνεργάζεται στενά με τον πρώην διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, μέσω της ιδιωτικής πλέον εταιρείας του CyberX.

Cyber Security
Cyber Security Room

Η δημιουργία της Tic Tac Data Recovery.

Το 1999 ο Μιχάλης γνώρισε τον Παναγιώτη Πιέρρο, ο οποίος είχε background πάνω στην διαδικτυακή ασφάλεια, και στην διοίκηση επιχειρήσεων με μερικές ήδη επιτυχημένες εταιρίες στο βιογραφικό του.

Μαζί ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφτιαξαν την TicTac, την πρώτη Ελληνική εταιρεία στην ανάκτηση δεδομένων, εξειδικευμένη μόνο στο αντικείμενο αυτό, ξεκινώντας την λειτουργία της τον Φεβρουάριο του 1999, όταν στην Ελλάδα δεν υπήρχε καθόλου τεχνογνωσία στο συγκεκριμένο κλάδο.

Σήμερα η εταιρία απαριθμεί μια ομάδα 22 επαγγελματιών και τα γραφεία της βρίσκονται στην οδό Τριπόλεως 9 στον Υμηττό.

Η ομάδα μας

Παναγιώτης Πιέρρος
Παναγιώτης
TicTac Managing Director
Mixalis Migos
Μιχάλης
CTO και Μηχανικός Ανάκτησης Δεδομένων
Giannis Tzi
Γιάννης
Cyber Security Manager
christodoulos mikousis
Χριστόδουλος
Data Recovery Manager
Stavros
Σταύρος
Sales Manager
maria
Μαρία
Assistant Manager
giannis
Γιάννης
IT Manager
giorgos
Γιώργος
Business Development
katerina
Κατερίνα
Assistant Manager / Accounting
konstantinos
Κωνσταντίνος
IT Support Engineer
Tha
Θανάσης
IT Support Engineer
John Doe
Άλκης
Business Development
John Doe
Γιάννης
IT Support Engineer
John Doe
Σπύρος
IT Engineer
John Doe
Λάζαρος
Technical Support Engineer
Image
Σεμίνα
Data Recovery Engineer
Image
Αγγελική
Customer Care
Image
Νεκταρία
Customer Care
John Doe
Στέργιος
IT Support Engineer
John Doe
Στέλιος
IT Support Engineer
John Doe
Δημήτρης
IT Support Engineer

Δίκτυο TicTac σε όλη την Ελλάδα. Δείτε τους συνεργάτες μας

Για τη διευκόλυνσή σας, έχουμε ξεκινήσει συνεργασία με καταστήματα πληροφορικής και μηχανογράφησης, ώστε να βρίσκετε πάντα ένα κατάστημα ανάκτησης δεδομένων (Drop Off Point) κοντά σας.

Δείτε αναλυτικά τους συνεργάτες μας και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να γίνετε και εσείς ένας από αυτούς!

Μας εμπιστεύονται

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδος έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα τεράστιο πελατολόγιο, το οποίο μας εμπιστεύεται για κάθε πρόβλημα ανάκτησης δεδομένων και cyber security.

Μαρτυρίες πελατών

Logo Site.png
Cartel Loops (Ransomware Recovery)
Sound Producer in Portugal

Hello ! I tried other companies that were scam but when i found Tictac they were professional from the beginning. Mike helped me understand how they work and they helped me recover from STOP Djvu Ransomware Incident. I want to thank this team because they were cheap when compared to other services provided in other European Countries and they worked on my computer for more than 4 days in order to recover the files and clean the system. TicTac.gr is nr1 !!! Once more time thank you Mike and whole TicTac team !!! <3 much love guys !

Link: https://g.co/kgs/4z2eL2

bill angel (Ransomware STOP Djvu Recovery)

Απλα καταπληκτικοι !!! Υστερα απο phishing και και κλειδωμα επεκτασης ολων των αρχειων απο ransomware η δουλεια και τεχνογνωσια των τεχνικων αγγιζει την τελειοτητα!! Καθαρος,λειτουργικος 100% και τα παντα ετοιμα για χρηση..Ευχαριστω πολυ την γραμματεια για οτι απορεια ειχα και τους τεχνικους που συστηνω ανεπιφυλακτα.
Αγγελοπουλος Βασιλειος

Link: https://g.co/kgs/7wrh5G

Macrovita Greece (USB Flash)

Η κριτική μας αφορά ένα usb flash drive στο οποίο δεν είχαμε πλέον πρόσβαση, καθώς είχε χαλάσει ο chip controller. Αποτέλεσμα: Ανακτήθηκαν πλήρως όλα τα αρχεία!

Ευχαριστούμε θερμά για την άψογη εξυπηρέτηση, από την πρώτη κιόλας στιγμή που συνεννοηθήκαμε για την αποστολή του usb, έως και την παραλαβή των αρχείων.

Εξαιρετική και άκρως επαγγελματική δουλειά! Πολλά μπράβο!

Link: https://g.co/kgs/ZpxRW3

Αγάπη Πετροπούλου (USB Flash)

Η καλύτερη εταιρία ανάκτησης δεδομένων! Έφερα ένα USB, έγινε ανάκτηση στο σύνολο των αρχείων και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εξυπηρετικότατες και οι 2 κοπέλες στη γραμματεία!

Link: https://g.co/kgs/bHfyPW

Chris Pap (Hard Disk)

Άψογη εξυπηρέτηση από τα κορίτσια στην υποδοχή.
Συνεχή ενημέρωση με mail καθολη την πορεία της ανάκτησης.
Γρήγορη διαδικασία ,στην περίπτωση μου 1 βδομάδα είχα αποτελέσματα.
Ανάκτηση 99% των αρχείων μου.
Λίγο ακριβή τιμή αλλά κατανοητό λόγω της εξειδικευμένης δουλειάς που κάνουν.
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, WELL DONE

Link: https://g.co/kgs/YHJqnu

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (Mobile Phone)

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της tic tac…επανέφεραν τα αρχεία μου από ένα κινητό κλεισμένο τρία χρόνια όπου καμία άλλη εταιρεία δεν μπόρεσε να φτιάξει και τα παιδιά όχι μόνο έκαναν ανάκτηση των πάντων αλλά άνοιξαν και τη συσκευή και λειτουργεί εκ νέου. Συναμα η ευγένεια όλων είναι απερίγραπτη.Πολλα συγχαρητήρια σε όλους!

Link: https://g.co/kgs/xwe5zW

Dimitris Kokotinis (HDD 8TB)
Ιδιώτης

Η συνεργασία μου μαζί τους ήταν άψογη. Από σκληρό εξωτερικό δίσκο (8Tb) με σοβαρο προβλημα και με αρχεία πολύ σημαντικά, κατάφεραν να λυσουν το πρόβλημα. Μου εξήγησαν αναλυτικά τη διαδικασία, μου ανέλυσαν ακριβώς το κόστος, με ενημέρωναν κατα τη διάρκεια και γενικά ήταν άψογοι επαγγελματίες. Επίσης πολύ ευγενικοί σε κάθε επικοινωνία που είχαμε!

Link: https://g.co/kgs/nUjLQd

Maria Stra (SD & USB Flash)
Ιδιώτης

Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευχαριστημένη και χαρούμενη είμαι που αποφάσισα να πάω την sd μου και ένα φλασάκι στην tic tac!!! Βρήκαν τα αρχεία μου ενώ είχα χάσει τις ελπίδες μου και με εξυπηρέτησαν άψογα σε ό,τι χρειαζόμουν❤! Συστήνω ανεπιφύλαχτα, εγγύηση!!!!!

Reference: https://g.co/kgs/TdFvHR

Stavkempera
Σταυρούλα Κεμπερά
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Σας ευχαριστώ για την επιτυχή συμβολή σας στην ανάκτηση των δεδομένων μου από φορητό σκληρό δίσκο.

Τα δεδομένα ήταν πολύ σημαντικά για μένα δεδομένου ότι αφορούσαν την επαγγελματική μου δραστηριότητα και η επιτυχής ανάκτηση τους διασφάλισε την μετάβαση μου ψυχολογικά και επαγγελματικά… ‘’στην ακριβώς προηγούμενη κατάσταση’’ από αυτή που βρέθηκα όταν διαπίστωσα την απώλεια των δεδομένων… Αυτό πραγματικά είναι αναντικατάστατο!

Τέλος, θέλω να σημειώσω ότι η συνεργασία μαζί σας ήταν άψογη, όσων αφορούσε την εξυπηρέτηση, τους χρόνους και την παροχή υπηρεσιών.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ WD, MODEL: WD5000BMVW-11AMCS0

Sotglistis
Γκλίστης Σωτήρης
E-Best Computers

Εύχομαι Υγεία, Ευτυχία και Γαλήνη σε όλους σας.

Θα ήθελα με αυτήν την επιστολή μου, να ευχαριστήσω την εταιρία Tic Tac, και το προσωπικό της, για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση.

Η εταιρία Tic Tac, βοήθησε πελάτες μου, στην σωστή και ακριβής ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένους σκληρούς δίσκους, η οποίοι ήταν αδύνατον να λειτουργήσουν ώστε να μπορέσουν να ανακτηθούν τα αρχεία τους.

Η Tic Tac έφερε εις πέρας, με απόλυτη ακρίβεια, την ολική ανάκτηση των αρχείων από τους σκληρούς αυτούς δίσκους.

Η σοβαρότητα της εταιρίας, φαίνεται και από το γεγονός, ότι πριν από την ανάκτηση των δεδομένων, κατά την εξέταση του δίσκου, δηλαδή, υπάρχει εκτύπωση των αρχείων των οποίων βρέθηκαν μέσα στον κατεστραμμένο δίσκο, και είναι δυνατόν να ανακτηθούν.

Η συνεργασία με την Tic Tac είναι ευχάριστη, και η αντιμετώπιση πολύ φιλική.

Ciheam
Alexander Antonakakis
Information Systems Department Mediterranean Agronomic Institute of Chania

We contact Tic Tac after a server failure which resulted on a damaged RAID 1 MIRROR array with critical data on it.

The system was running LINUX operating system with reiserfs file system. Tic Tac managed to recover our data successfully.

Their service was fast and support was excellent.

Leorous
Λεονάρδος Ρούσσος
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΤΩ ΜΑΝΝΑ , ΣΥΡΟΣ

Κύριοι της TicTac Laboratories,

Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της εταιρείας σας για την άψογη συνεργασία,την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό που έδειξαν στην περίπτωσή μου.

Η τεχνική σας υποστήριξη για  την ανάκτηση των δεδομένων του δίσκου μου ήταν σημαντική και υπεύθυνη.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία, θα σας προτείνω πάντα ανεπιφύλακτα και ελπίζω να μην σας χρειαστώ εγώ σύντομα!!!!!

Με εκτίμηση

Λεονάρδος Ρούσσος

Mardrouga1
Maria Drouga
Γεωπόνος MSc

Προς το προσωπικό και την τεχνική ομάδα της ΤΙC ΤΑC

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην εταιρεία ανάκτησης δεδομένων ΤΙC ΤΑC.

Η επαφή μου με την εταιρεία ξεκίνησε όταν ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση ο φορητός υπολογιστής μου (laptop) έπαψε να λειτουργεί.

Δοκίμασα με τη βοήθεια φίλου τεχνικού να σώσω έστω τα δεδομένα του σκληρού δίσκου αλλά δεν ήταν δυνατό.

Ο ίδιος άνθρωπος μου σύστησε την εταιρεία με μόνη επιφύλαξη αυτή του κόστους της διαδικασίας.

Αν και η πρόσβασή μου στην έδρα της εταιρείας ήταν αδύνατη για τη συγκεκριμένη περίοδο, ακόμα και τηλεφωνικά με εξυπηρέτησαν απόλυτα.

Βρήκαμε λύση για την αποστολή του σκληρού δίσκου και μέσω τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας ενημερώθηκα εντός λίγων ημερών για την κατάσταση του αποθηκευτικού μέσου και τη δυνατότητα ανάκτησης των δεδομένων.

Το αποτέλεσμα ήταν να σε μια εβδομάδα να έχω στα χέρια μου ένα νέο σκληρό δίσκο με όλα τα δεδομένα του παλιού.

Το κόστος όλης της διαδικασίας δεν είναι ευκαταφρόνητο αλλά δεδομένου της αξίας των επαγγελματικών και προσωπικών δεδομένων που κατάφερα να έχω πάλι στη διάθεσή μου, θα έλεγα απλά ότι άξιζε.

Ευχαριστώ λοιπόν ξανά όλη την τεχνική ομάδα που κατάφερε επιτυχώς να ανακτήσει όλα τα δεδομένα μου αλλά και όλο το προσωπικό για την ευγένεια και την άμεση εξυπηρέτηση.

Mixalopoulos Nikolaos
Μιχαλόπουλος Νικόλαος
Ιδιώτης

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στην αξιόπιστη και έγκυρη εταιρεία σας, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέρατε την ανακτηση των δεδομένων του δίσκου μας, στοιχεία πολύτιμα για τη λειτουργία μας.

Kek Iason
ΚΕΚ ΙΑΣΩΝ
Kέντρο Επαγγελματικής Κατάρτησης

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άριστη συνεργασία σας στην αντιμετώπιση του προβλήματος μας που εκδηλώθηκε την περασμένη Παρασκευή και μέσα στο Σαββατοκύριακο μεριμνήσατε για την άμεση επίλυση του. Η άμεση ενεργοποίηση των υπηρεσιών σας, είχε ως αποτέλεσμα να μη μας δημιουργηθεί κανένα περαιτέρω πρόβλημα.

Image
Kiki Zaimi

Άμεση λύση στο πρόβλημα ανάκτησης δεδομένων από iPhone 6S. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!!

Paraskevas Boubourakas
Paraskevas Boubourakas

Ευχαριστώ την tictac που ανακτησε τον λογαριασμό instagram μου μετά από επίθεση hacking, καταφέραμε πλήρης ανάκτηση του λογαριασμού.

John Doe
Ανδρέας Γαλούσης
MSc Mechanical Engineer, MBA

Με το παρόν post, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία Tic-Τac για την άμεση ανταπόκριση κι επιτυχή ανάκτηση όλων των δεδομένων μου από κατεστραμμένο usb stick.

Mtsouka
Μαργαρίτα Τσούκα
Αρχιτέκτων Μηχανικός

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τις υπηρεσίες σας, σε ό,τι έχει να κάνει με την ανάκτηση στοιχείων από τον κατεστραμμένο δίσκο του υπολογιστή μου.

Για το ιστορικό της υπόθεσης, σε ανύποπτο χρόνο, ο υπολογιστής μου ακριβώς μετά την έναρξή του παρουσίαζε «πάγωμα» σε οποιαδήποτε λειτουργία του όριζα. Αυτό είχε ως συνέπεια να προβώ σε επανακίνησή του προκειμένου να λειτουργήσει ξανά. Το πρόβλημα παρουσιαζόταν ξανά μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο.

Ο συντηρητής των υπολογιστών μου εξακρίβωσε ότι μάλλον είχε «χτυπήσει» ο δίσκος και ότι θα έπρεπε άμεσα να κάνω back up των αρχείων μου – κάτι που είχα να κάνω πάρα πολύ καιρό δυστυχώς.

Προσπάθησα μόνη μου να «σώσω» τα σημαντικότερα τελευταία αρχεία της δουλειάς μου, μάταια όμως.

Ήταν πρακτικά αδύνατο να αποθηκευτούν στον εξωτερικό σκληρό διότι ο υπολογιστής μου εξακολουθούσε να «παγώνει».

Κατόπιν παρότρυνσης του συνεργάτη μου κ. Ρένου Βακράτσα, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί σας στο παρελθόν για ένα αντίστοιχο θέμα, αποφάσισα να επικοινωνήσω με την εταιρία σας προκειμένου να δώσετε λύση στο πρόβλημά μου.

Μου προτείνατε να φέρω το μηχάνημά μου στον χώρο σας, και κάνοντας αυτοψία μέσα σε δύο μέρες, μου δώσατε επίσημα και έγκυρα το πόρισμα και το κόστος αποκατάστασης του προβλήματος.

Το σημαντικότερο από όλα ήταν ότι μου ετοιμάσατε κι έναν κατάλογο όλων των αρχείων που μπορέσατε να «διαβάσετε» στον σκληρό, και τα οποία θα μπορούσαν να ανακτηθούν, με αποτέλεσμα να μπορώ να αξιολογήσω αν άξιζε τελικά να πληρώσω το κόστος επιδιόρθωσης.

Υπήρξα τυχερή μέσα στην ατυχία μου, όλα τα αρχεία μπορούσατε να τα ανακτήσετε τελικά, κι έτσι κατόπιν μεταξύ μας συνεννοήσεως προχωρήσαμε τη διαδικασία.

Είμαι αρκετά ικανοποιημένη με το ύψος του Κόστους το οποίο όφειλα να καταβάλω για την επισκευή, αφενός γιατί τελικά έχω στα χέρια μου όλη τη δουλειά τόσων ετών και αφετέρου γιατί μου δώσατε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε τον νέο σκληρό και την κάρτα μνήμης του υπολογιστή μου σε πολύ λογική τιμή.

Πλήρωσα την αμέλεια μου στο να μην αποθηκεύω συχνά τη δουλεία μου, αλλά τελικά άξιζε μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Έχω πλέον στα χέρια μου τον νέο μου υπολογιστή, με όλα τα αρχεία, όπως παλιά.

Σας ευχαριστώ για τη δουλεία σας,

Nikos Mandarakas
Nikos Mandarakas
Σκηνοθέτης

… «αν σου κάτσει» (η στραβή) τότε τι κάνεις; Δεν απελπίζεσαι, δεν χάθηκε ο κόσμος. Παρόλο που είχα προβλέψει την σταθερή και αδιάλειπτη λειτουργία του συστήματος μου και ενώ είχα πολύ πρόσφατα αγοράσει μια πολύ καλή σειρά καινούριων δίσκων συνέβη να «σκάσει» το RAID του Workstation και την επόμενη στιγμή να μην έχω τα δεδομένα μου. Αυτό που ένοιωσα την στιγμή εκείνη, δεν περιγράφεται εύκολα γιατί το περιεχόμενο των δίσκων πλέον δεν υπήρχε και θα μπορούσα να χάσω οριστικά οτιδήποτε είχα εκεί αποθηκεύσει. Δεν περίμενα ότι θα είχα επιτυχία στην ανάκτηση γιατί ήξερα πως το RAID-0 μου παρείχε μόνο υψηλές επιδόσεις και καθόλου ασφάλεια. Έτσι τα δεδομένα μου ήταν εκτεθειμένα ανά πάσα στιγμή στον κίνδυνο της οριστικής απώλειας τους. Τηρώντας πάντα τον κανόνα πως ότι πληρώνεις παίρνεις, πήρα την απόφαση να απευθυνθώ στους καλύτερους και να μην πειραματιστώ δεξιά και αριστερά, ρισκάροντας την τελευταία πιθανότητα να σωθεί το υλικό. Με τους δίσκους αγκαλιά πηγαίνω στην “TicTac Data Recovery” και σε λίγες μέρες έχω τα ευχάριστα νέα της επιτυχούς ανάκτησης των δεδομένων μου από το RAID-0. Όπως απεδείχθη, η Tic Tac είναι πραγματικά άξια της φήμης της, που έμπρακτα το απέδειξε και στην προσωπική μου εμπειρία, τόσο από συνέπεια, οργάνωση, τεχνογνωσία και αποτελεσματικότητα που μέσα σε όλη μου την αγονία, με έκαναν να νιώσω ασφαλής και τελικώς να μου φέρει πίσω, ΟΛΑ τα μεγάλης αξίας δεδομένα που είχα χάσει. Αχρείαστη να είναι, αλλά ΑΝ σου κάτσει, τώρα ξέρεις που θα πας…

Xaris Zafeiropoulos
Χάρης Ζαφειρόπουλος
Αστυνομικός Ανταποκριτής

Η Εταιρία σας είναι ή ποιο αξιόπιστη, μοναδική, ειλικρινή στους πελάτες της και πανελλήνιας εμβέλειας στον συγκεκριμένο χώρο ανάκτησης ψηφιακών δεδομένων…!!! αυτό το διαπίστωσα τόσο προσωπικά ό ίδιος όσο ως δημοσιογράφος, κυρίως σε δημόσιες εκπαιδευτικές παρουσιάσεις της Εταιρίας σας πράγμα για το οποίο μου έκανε εντύπωση…. κυρίως η επιστημονική κατάρτιση του επιστημονικού προσωπικού της Εταιρίας σας. Σας ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση και το προσωπικό ενδιαφέρον σας . Εύχομαι πάντα επιτυχίες …! στον συγκεκριμένο κλάδο της υψηλής τεχνολογίας.

Gianni Mastrogianni
Gianni Mastrogianni
Επαγγελματίας Πληροφορικής

Απερίγραπτη ήταν χαρά που ένοιωσα όταν δέχθηκα τηλέφωνο απ’ την εταιρία: «Ξέρετε τελικά μπορέσαμε να ανακαλέσουμε τα αρχεία που μας ζητήσατε …» -Με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στους Η/Υ δεν πίστευα ό,τι οι άνθρωποι μπορούσαν να επαναφέρουν αρχεία που θεωρούσα μόνιμα χαμένα. Την συνεργατική αντιμετώπιση που είχα σε όλα τα στάδια επικοινωνίας μου, μέχρι την τελική ανάκτηση, θεωρώ κάτι παραπάνω από άψογη. 
Μέσα απ’ την ατυχία της απρόσμενης καταστροφής δεδομένων (του σκληρού δίσκου) νοιώθω εξαιρετική τύχη το γεγονός ότι βρέθηκα στο κατώφλι της εταιρίας TIC TAC. Gianni

Xristos Pitsolis
Χρήστος Πιτσώλης
Ιδιώτης

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Tic Tac Data Recovery τόσο για την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών όσο και για την άριστη εξυπηρέτηση που παρείχε κατά την διάρκεια της ανάκτησης δεδομένων από τον εξωτερικό σκληρό δίσκο μου. Ο δίσκος είχε ταλαιπωρηθεί αφάνταστα λόγω των πολλαπλών προσπαθειών για να καταφέρω να κάνω τον υπολογιστή μου να διαβάσει τον προβληματικό μου δίσκο, αλλά στην Tic Tac, με τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουν, κατάφεραν να σώσουν τον δίσκο και να ανακτήσουν τα περισσότερα δεδομένα που ήταν μέσα.

Lakis
Athanasios Lakis
Photographer

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Tic Tac για την ανάκτηση των δεδομένων της επιχείρισης μου.

Θα περιγράψω περιληπτικά το ιστορικό της βλάβης προκειμένου να βοηθήσω όποιον αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου.

Είχα στήσει 3 δίσκους (2tera ο καθένας) σε RAID5. Ξαφνικά η μητρική του υπολογιστή μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να επηρεάσει το RAID5 και να μην μπορώ με τίποτα να κάνω rebuild την συστοιχία. Μετά από πάρα πολλές ώρες αναζήτησης στο διαδίκτυο για κάποια λύση, βρήκα την εταιρία ΤicTac και χωρίς δεύτερη σκέψη τους έστειλα τον υπολογιστή μου.

Το 95% των δεδομένων μου το είχα σε back upαλλά το υπόλοιπο 5% περιείχε σημαντικά αρχεία που δεν έπρεπε με τίποτα να χάσω.

Λόγω του υψηλού βαθμού δυσκολίας της συστοιχίας RAID5 αλλά και του δεδομένου ότι οι 2 από τους 3 δίσκους παρουσίασαν σημαντικά προβλήματα λόγω της μητρική, δεν ήταν δυνατή η ολική ανάκτηση των δεδομένων του υπολογιστή μου αλλά η Tic Tac κατάφερε να ανακτήσει ένα σημαντικό μέρος των δεδομένων. Ευτυχώς τα αρχεία που ήθελα ήταν στο ποσοστό των ανακτημένων δεδομένων.

Ευχαριστώ 

Athanasios Lakis

Mike Smith
Mike Smith
Professor

Tic Tac Data Recovery provided a very good and professional service. The damaged hard drive was given to two specialists data recovery companies in the UK who could not recover any data. (Note: these two UK companies carry out both forensic and security work)

Well done Tic Tac for a good job!

Zanis Skoulaxinos
Zannis Skoulaxinos

Με δύο λόγια “ό,τι πληρώνεις παίρνεις” και οι άνθρωποι στην TicTac μου απέδειξαν με πράξεις ποια είναι η διαφορά τους από τους δήθεν ειδικούς που χρεώνουν φθηνά.

Πραγματικά άριστη δουλειά με αποτέλεσμα ένα τρομερό ποσοστό ανακτημένων αρχείων από δίσκο ο οποίος λόγω πτώσης έν ώρα λειτουργίας είχε πραγματικά ελάχιστες ελπίδες να σωθεί.

Ευχαριστώ θερμά και η σύσταση από εμένα είναι ανεπιφύλακτη !

N Mparak Tictac Testimonial Customer
Ελευθέριος Μπαράκος

Το περιεχόμενο του σκληρόυ δίσκου-back up φωτογραφιών και βίντεο πολλών ετών, θα έχει διασωθεί μέσα σε 3 ημέρες!

Και το εντυπωσιακότερο είναι ότι ολη η διαδικασία ολοκληρώνεται χωρίς να επισκεφτώ το κατάστημα τους.

Έστειλα το σκληρό δίσκο μέσω εταιρείας courier στο εργαστήριο τους, μέσα σε 2 μέρες είχα αναλυτικό preview των δεδομένων που μπορούν να ανακτηθούν και τώρα ανυπομονώ για την μεταφόρτωση τους στον υπολογιστή μου μέσα από την πρωτοποριακή λύση του cloud back up!!!

Σας ευχαριστώ και πάλι!

Simtech Multi
Simtech Multimedia

Μπράβο σε ολη την ομαδα της TICTAC είναι πραγματικά top επαγγελματίες.

Με άψογη ενημέρωση ολης της υπόθεσης μας,

Μεσα σε αυτο την δυσκολη κατασταση που μπορει να μπλεξουμε εμεις οι βιντεοληπτες , απώλεια των δεδομένων σκληρού δίσκου .

Τα καταφεραν μια χαρα και ανακτησαν αυτα που ζητουσα,

Ευχαριστω και τον συναδελφο που μου συστησε την ΤICTAC !!

Σας ευχαριστω!

Kosta Eleni Papadim
Kostas – Eleni Papadimas
Επαγγελματίας

Σε raid5 που είχαν “χτυπήσει” οι 2/4 δίσκους κατάφεραν και ανέκτησαν το 100% της πληροφορίας και με απόλυτα λογικό κόστος.

Ευχαριστώ ???? πάρα πολύ και ελπίζω να μην σας χρειαστώ ξανά????!!!!!

Ακόμα αναρωτιέστε;

Αν ακόμα δεν έχετε πειστεί για τα πλεονεκτήματα της Tic Tac έναντι του ανταγωνισμού, τότε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε.