Banner

Μάθετε για την Tic Tac σε 3′ με το νέο εταιρικό μας βίντεο!

Κλείσιμο Μενού

Μεταπωλητές & Συνεργασίες με καταστήματα

Για την διευκόλυνση σας, η TicTac έχει ξεκινήσει συνεργασία με καταστήματα πληροφορικής και εταιρείες μηχανογράφησης αλλά και στρατηγικούς συνεργάτες, που έχουν σαν βασικό αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής, ούτως ώστε να βρίσκεται πάντα ένα κατάστημα ανάκτησης δεδομένων (Drop Off Point) κοντά σας.

Μπορείτε να παραδώσετε τη συσκευή σας σε ένα κατάστημα που συνεργάζεται με την εταιρεία μας για να εξυπηρετηθείτε άμεσα.

Σημεία Παραλαβής υποθέσεων Ανάκτησης Δεδομένων

Δείτε τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των συνεργατών μας, στον διαδραστικό χάρτη της σελίδας επικοινωνίας.

Αθήνα

 • MSystems (Αμβροσίου Φρατζή 30, Αθήνα)
 • Nybble IT Services for Business (Μεσογείων 2-4)
 • CC-LIT AE (Θεσσαλονίκης 13, Μοσχάτο)

Θεσσαλονίκη

 • CC-LIT AE (Δημητρίου Γλουνού 26 Βουλγαρη, Θεσσαλονίκη)

Πως να γίνεται επίσημος συνεργάτης ή μεταπωλητής της TicTac

Το πρόγραμμα συνεργατών της TicTac Labs απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που είτε θέλουν να γίνουμε μεταπωλητές των υπηρεσιών μας είτε να έχουμε μια μόνιμη συνεργασία:

 • Δημόσιους Οργανισμούς, Ελληνικούς και Διεθνείς Οργανισμούς του Ιδιωτικού τομέα
 • Καταστήματα Πληροφορικής
 • Εταιρείες Πληροφορικής και λογισμικού
 • Τεχνικούς Υπολογιστών

Αν ανήκετε σε Δημόσιο Οργανισμό ή Φορέα του Δημοσίου

 • Αν ανήκετε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ή σε κάποιο Ακαδημαϊκό Ίδρυμα θα πρέπει να γνωρίζετε οτι η TicTac συνεργάζεται με δημόσιους οργανισμούς του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα ή Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και συνάπτει μόνιμες συμβάσεις συνεργασίας για την διευκόλυνση των διαδικασιών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συνάψουμε μια σταθερή σχέση συνεργασίας για όλα τα περιστατικά ανάκτησης δεδομένων, την διαχείριση του εξοπλισμού πληροφορικής, την οριστική διαγραφή των δεδομένων απο αποθηκευτικές μονάδες που πρέπει να αποσυρθούν ή την ηλεκτρονική διερεύνηση.
 • Αν εργάζεστε σε εταιρεία η οποία έχει περισσότερα απο 100 άτομα προσωπικό ισχύει η ίδια διαδικασία σύναψης αποκλειστικής συνεργασίας με την TicTac & Computer Forensics και σας επιτρέπει να έχετε προνομιακές χρεώσεις, πιστώσεις και μείωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Η συνεργασία με την TicTac επιτρέπει την κατάργηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, την κατάργηση των προκαταβολών και την διαχείριση των υποθέσεων σας συνολικά απο το τμήμα VIP πελατών. Αυτό σημαίνει οτι θα έχετε προνομιακές χρεώσεις και έναν υπάλληλο της εταιρείας μας με τον οποίο θα επικοινωνείτε αποκλειστικά για οποιοδήποτε θέμα εμπίπτει στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Αν δραστηριοποιείστε στον Κλάδο της Πληροφορικής

Η TicTac εδώ και αρκετά χρόνια συνεργάζεται με τα περισσότερα καταστήματα εμπορίας ηλεκτρονικών υπολογιστών, εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς επίσης και σε τεχνικούς υπολογιστών που εργάζονται ανεξάρτητα. Υπάρχουν δύο τρόποι συνεργασίας με την TicTac Labs. Μέσω σύστασης ή με απευθείας ανάθεση απο εσάς.

Στην πρώτη περίπτωση απλά συστήνετε την εταιρεία TicTac ενώ στη δεύτερη αναλαμβάνετε πλήρως την επικοινωνία με τον πελάτη, αφού αυτός σας έχει εξουσιοδοτήσει για αυτό. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν κέρδη για την επιχείρηση σας ή για εσάς προσωπικά. Δεν έχετε παρα να μας ενημερώσετε για την διαθεσιμότητα συνεργασίας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Γιατι να γίνετε συνεργάτης / μεταπωλητής των υπηρεσιών της TicTac Labs για την Ανάκτηση Δεδομένων;

 • Η TicTac Labs είναι η εταιρεία που ξεκίνησε την ανάκτηση δεδομένων απο το 1995.
 • Ο πελάτης σας έχει να κάνει με μια αξιόπιστη εταιρεία που φέρει αξιοπιστία και θετικά σχόλια πελατών.
 • Παρέχετε λύσεις στους πελάτες σας που ειναι απελπισμένοι.
 • Σας παρέχεται κλιμακωτή έκπτωση για τις επιτυχημένες ανακτήσεις που πραγματοποιήθηκαν.
 • Τηρείται απόλυτη εχεμύθεια, ο πελάτης σας παραμένει για πάντα πελάτης σας εφ’ όσον το επιθυμείτε.
 • Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμούς

Ποιές απο τις υπηρεσίες σας μπορώ να μεταπωλήσω;

Στην Tictac στηρίζουμε τους μεταπωλητές μας οι οποίοι βρίσκονται τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα τα καταστήματα πληροφορικής, οι εταιρείες μηχανογράφησης και οι Freelancers μηχανογράφοι μπορούν να μεταπωλήσουν τις παρακάτω υπηρεσίες μας:

Ένας συνεργάτης σε κάθε περιοχή της Ελλάδας

Metapolites Resellers Anaktisi Dedomenon Data Recovery Partners
Συνεργάτες TicTac

Στόχος της TicTac Labs είναι να δημιουργήσει αποκλειστικούς συνεργάτες & μεταπωλητές έως το τέλος του επόμενου χρόνου για κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Είναι σημαντικό οι αποκλειστικοί μεταπωλητές για την ανάκτηση δεδομένων να διαθέτουν έδρα σε κεντρικό σημείο κάθε πειριοχής και να έχουν αποστείλει στην εταιρεία τουλάχιστον 2 υποθέσεις.

Γιατι να μην προσπαθήσετε μόνοι σας να κάνετε ανάκτηση δεδομένων;

Υπάρχουν πολλοί τεχνικοί ή εταιρείες που θα σκεφτούν το να ξεκινήσουν να πραγματοποιούν ανάκτηση δεδομένων μόνοι τους. Αν αναλογιστείτε όμως τα πλεονεκτήματα θα δείτε οτι σας συμφέρει να συνεργαστείτε με την πρώτη και μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία ανάκτησης δεδομένων.

 • Αν δεν εκπαιδευτείτε σωστά τότε υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά σε έναν σκληρό δίσκο. Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα πολλές φορές ο πελάτης σας να χάσει για πάντα τα δεδομένα του, αλλά και εσείς να μην έχετε καθόλου έσοδα ενώ ξοδέψατε αρκετό χρόνο.
 • Η ανάκτηση δεδομένων απαιτεί αρκετή τεχνογνωσία, συνεχή σεμινάρια για τα νέα μοντέλα δίσκων καθώς επίσης και ιδιαίτερα ακριβό εξοπλισμό. Για να γίνουν απόσβεση όλα αυτά απαιτείται να έχετε ή ιδιαίτερα υψηλές τιμές στον καταναλωτή ή ιδιαίτερα μεγάλο πελατολόγιο. Η TicTac Laboratories έχει το δεύτερο καθώς είναι η πρώτη εταιρεία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα και κάνει αυτή τη δουλειά απο το 2001.
 • Είναι προτιμότερο να έχετε υψηλά ποσοστά επιτυχίας και να γίνετε μεταπωλητής υπηρεσιών της μεγαλύτερης εταιρείας Data Recovery στην Ελλάδα, έχοντας μια δεδομένη προμήθεια απο το να χάνετε χρήμα, χρόνο και πελάτες που θα σας έφερναν έσοδα.
 • Οι περισσότερες υποθέσεις που χαρακτηρίζονται ώς μη ανακτήσιμες στην εταιρεία μας, είναι υποθέσεις που προσπάθησαν να επιδιορθωθούν απο κάποιο τεχνικό ή κατάστημα πληροφορικής. Όταν ένας δίσκος ανοιχτεί έχουμε μόλις 20-30% πιθανότητες να είναι ανακτήσιμος. Γιατι να χάνετε κι εσείς την προμήθεια που θα μπορούσατε να πάρετε αν μας είχατε στείλει αυτές τις υποθέσεις ;

Προτιμάτε λοιπόν να προσπαθείτε ακόμα να μάθετε data recovery και να βάζετε σε ρίσκο τα δεδομένα των πελατών σας ή θα σκεφτείτε τα έσοδα σας;

Έχω πελάτες ανάκτησης δεδομένων, πώς θα συνεργαστούμε;

Υπάρχουν δύο τρόποι συνεργασίας με την TicTac και θα παραθέσουμε παρακάτω τις επιλογές σας.

Συνεργασία με πλήρη χειρισμό του πελάτη απο το Συνεργάτη

Στην περίπτωση αυτή ο συνεργάτης διαχειρίζεται πλήρως τον πελάτη του και η TicTac δρά ώς υπεργολάβος του έργου της ανάκτησης δεδομένων με την σχετική σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του συνεργάτη και της εταιρείας μας.

Ο συνεργάτης παραλαμβάνει το αποθηκευτικό μέσο του πελάτη του και αναλαμβάνει την διαχείριση του πελάτη του.

Το εργαστήριο μας παραλαμβάνει το αποθηκευτικό μέσο απο το συνεργάτη και ενημερώνει αυτόν και μόνο.

Η τιμολόγηση γίνεται απο την TicTac στο συνεργάτη.

Πλεονεκτήματα:

 • Ο συνεργάτης μπορεί να τιμολογήσει ελεύθερα και να προσθέσει το ποσοστό κέρδους του.

Μειονεκτήματα:

 • Ο συνεργάτης αναλαμβάνει όλη την επικοινωνία με τον πελάτη (αυτό μπορεί να σημαίνει αρκετές κλήσεις, ερωτήσεις και επεξηγήσεις προς τον πελάτη)
 • Σε περίπτωση αργοπορίας ο συνεργάτης εκτίθεται στον πελάτη του και διαχειρίζεται τα παράπονα
 • Σε περιπτώσεις που ο πελάτης απαιτεί ιδιαίτερες επεξηγήσεις, ο συνεργάτης πρέπει να είναι εκπαιδευμένος
 • Σε αρκετές περιπτώσεις ο συνεργάτης δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος ώστε να μπορεί να στηρίξει την οικονομική προσφορά με επεξηγήσεις για την πολυπλοκότητα της εργασίας

Συνεργασία με σύσταση του πελάτη να επισκεφτεί το εργαστήριο μας απευθείας

Ο συνεργάτης απλά συστήνει την TicTac ως συνεργαζόμενο εργαστήριο και μας στέλνει τα στοιχεία του πελάτη με ένα email πριν ο πελάτης επισκεφτεί το εργαστήριο μας.

Έχει προκαθοριστεί με σύμβαση εκ των προτέρων η αμοιβή του συνεργάτη.

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εργασίας και την πληρωμή του πελάτη, ο συνεργάτης αμοίβεται εκδίδωντας παράλληλα και το αντίστοιχο παραστατικό για την προμήθεια συστασης του πελάτη του.

Πλεονεκτήματα:

 • Η TicTac αναλαμβάνει όλη την επικοινωνία με τον πελάτη και ο συνεργάτης δεν σπαταλά χρόνο
 • Οι εκπρόσωποι μας αποδεδειγμένα μπορούν να δικαιολογήσουν το κόστος της ανάκτησης στον πελάτη και έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στην πώληση της υπόθεσης
 • Ο πελάτης εκτιμά την σύσταση του συνεργάτη στις περιπτώσεις επιτυχημένης ανάκτησης
 • Εάν κάποιος πελάτης φέρει μελλοντικά νέα υπόθεση στην TicTac ο συνεργάτης ενημερώνεται και αμοίβεται

Μειονεκτήματα:

 • Ο συνεργάτης δεν μπορεί να τιμολογήσει ελεύθερα καθώς ακολουθείται η πολιτική χρέσωσης της εταιρείας μας

Ενδιαφέρεστε να γίνετε Μεταπωλητές ή Συνεργάτες της TicTac;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τον κ. Πιέρρο στο +30 6932237053 για να συζητήσετε τους όρους συνεργασίας και να σας εξηγήσει την διαδικασία εκκίνησης της συνεργασίας μας.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο.