Υπηρεσίες Ιδιωτικών Ντετεκτιβ Ηλεκτρονικής Έρευνας

Είναι πολύ σημαντικό βοήθημα στην σημερινή εποχή, για πολλές υποθέσεις να έχετε συμπληρωματική βοήθεια Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Έρευνας ιδιωτικών ντετεκτιβ για να εξιχνιάσετε μια υπόθεση ή για να βρείτε τις κατάλληλες αποδείξεις για μια υπόθεση που κάνατε.

Θα χρειαστείτε τις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Έρευνας εάν εμπίπτετε μεταξύ άλλων και στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Χρειάζομαι Ανάλυση Δεδομένων Κινητού Τηλεφώνου
 • Χρειάζομαι ανάλυση της δραστηριότητας ηλεκτρονικού υπολογιστή
 • Χρειάζομαι ανάλυση στοιχείων και τοποθεσιών GPS
 • Έχω συλλέξει ένα Drone και θέλω να βρώ τον ιδιοκτήτη του
 • Πρέπει να γίνει ανάλυση κάποιου κινητού τηλεφώνου ή ενός υπολογιστή για εύρεση στοιχείων
 • Υποψιάζομαι οτι η αναλυτική διερεύνηση των αρχείων απο κάποιο ηλεκτρονικό μέσον θα με βοηθήσει στην έρευνα μου

Σε πολλές περιπτώσεις παρακολούθησης και εφόσον ο ηλεκτρονικός υπολογιστής αποτελεί βασικό εργαλείο της καθημερινότητας τόσο ιδιωτών όσο και επαγγελματιών, στόχος  μας με τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής έρευνας είναι ο εντοπισμός αποκρυμμένων δεδομένων, σβησμένων αρχείων και μηνυμάτων, που είναι εν δυνάμει ενοχοποιητικά ή αθωωτικά στοιχεία.

Οι Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Έρευνας σε αρχεία υπολογιστή περιλαμβάνουν:

 • Ανάλυση ιστορικού
 • Εύρεση συγκεκριμένων αποδεικτικών στοιχείων
 • Διερεύνηση δραστηριότητας στο internet (msn, skype κλπ)
 • Επαναφορά σβησμένων αρχείων

Οι Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Έρευνας κινητού τηλεφώνου περιλαμβάνουν:

Είναι επιτακτική η ανάγκη για ηλεκτρονική παρακολούθηση, κυρίως σε περιπτώσεις εξαφανίσεων ατόμων, που αποτελεί συχνό φαινόμενο.

Πολλά εγκλήματα και αξιόποινες πράξεις, έχουν εξιχνιαστεί με τη βοήθεια της αποκρυπτογράφησης ή επαναφοράς δεδομένων.

Έγγραφα σε φυσική μορφή, είναι δυνατόν να συνδυαστούν με στοιχεία που έχουν αντληθεί από εγκληματολόγους υπολογιστικών συστημάτων και να οδηγήσουν μια περίπλοκη υπόθεση στην επίλυσή της.

Είναι πλέον πραγματικότητα ότι το «ηλεκτρονικό έγγραφο» έχει πάρει τη θέση του κλασικού εγγράφου  αποτελώντας τον πυρήνα της «κοινωνίας της πληροφορίας» και βασικό χαρακτηριστικό της ηλεκτρονικής επιχείρησης (e- commerce), της ηλεκτρονικής επικοινωνίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce).

Ως εκ τούτου, αυτή η εξέλιξη είναι στενά συνδεδεμένη με τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του εγκλήματος, εφόσον αλλάζουν τα βασικά συστατικά αυτού.

Συγκεκριμένα, το ηλεκτρονικό έγκλημα, διαπράττεται με νέους και εφευρετικούς τρόπους χρησιμοποιώντας την υψηλή τεχνολογία και κυρίως μέσω του διαδικτύου, το οποίο αντανακλά τις κοινωνικές παθολογίες και υποβοηθά στη δημιουργία νέων μορφών εγκληματικότητας.

Επομένως, εφόσον για την τέλεση του ψηφιακού εγκλήματος (digital crime) απαιτούνται άριστες και εξειδικευμένες γνώσεις αφού:

 1. Διαπράττεται από μακρινή απόσταση
 2. Ο εντοπισμός του εγκληματία είναι περίπλοκος
 3. Αποφέρουν μεγάλα κέρδη, με μικρό κίνδυνο ανακάλυψης του δράστη

Τότε, είναι απαραίτητη η συνεργασία των παραδοσιακών μεθόδων παρακολούθησης, όπως είναι οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ με τους «ψηφιακούς ντετέκτιβ», δηλαδή με τη βοήθεια της Ηλεκτρονικής Εγκληματολογίας.

Το κόστος για μια τέτοια διαδικασία ξεκινά απο 500€ + ΦΠΑ και εξαρτάται απο αρκετούς παράγοντες.

Επικοινωνήστε μαζί μας, περιγράφοντας την υπόθεση σας για περισσότερες πληροφορίες, οι έμπειροι ιδιωτικοί ντετεκτιβ μας  θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα.