Banner

Μάθετε για την Tic Tac σε 3′ με το νέο εταιρικό μας βίντεο!

Κλείσιμο Μενού
Προστατέψτε τα αρχεία σας.

ACRONIS CLOUD BACKUP

Το Acronis Cloud Backup είναι η απόλυτη “All-in-one” ασπίδα στον κυβερνοχώρο.

Εξαλείψτε κάθε είδους κίνδυνο με την καλύτερη Backup & Disaster Recovery τεχνολογία παγκοσμίως!

Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Acronis Backup Cyber Protection Solution 1

Το καλύτερο Disaster Recovery & Backup

Η TicTac είναι Platinum Reseller μιας επαναστατικής τεχνολογίας, του Acronis Cyber Cloud

Ως εξειδικευμένη εταιρεία ανάκτησης δεδομένων, έχουμε αντιμετωπίσει πολύ δύσκολα περιστατικά απώλειας αρχείων. Γνωρίζουμε πώς να διακρίνουμε τις λύσεις που μπορούν να προστατεύσουν τα δεδομένα σας. Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση στην προστασία των δεδομένων σας.

Απο το 1999 έχουμε αντιμετωπίσει επιτυχώς χιλιάδες υποθέσεις πελατών μας που είχαν υποστεί μερική ή ολική καταστροφή των αρχείων τους και καταφέραμε να δώσουμε λύση.

Παρόλα αυτά υπήρξαν και περιπτώσεις με πολύ σοβαρά προβλήματα που δεν καταφέραμε ούτε και εμείς να κάνουμε επαναφορά δεδομένων των κατεστραμμένων μέσων.

Για το λόγο αυτό χρειάζεστε το καλύτερο software για Backup το οποίο ειναι ιδανικό για Disaster Recovery σε περίπτωση που τα backup σας αποτύχουν να επαναφέρουν τα αρχεία σας.

Παρουσίαση του Acronis Cyber Cloud Backup

Σε ποιόν απευθύνεται το καλύτερο Disaster Recovery: Acronis Cyber Cloud?

  • Σε μεγάλους Οργανισμούς με πολύτιμα δεδομένα
  • Σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • Σε ιδιώτες που έχουν πολύτιμα δεδομένα
  • Σε περιπτώσεις που δεν θέλετε απλά ένα File – Cloud Backup σύστημα όπως το Draas, αλλά μια συνολική λύση επαναφοράς όλου του συστήματος

Σε τι διαφέρει το Acronis Cyber Cloud απο άλλα προγράμματα Backup

Το Acronis δεν είναι πρόγραμμα για Backup, είναι το καλύτερο Backup που είχατε ποτέ και το υπογράφουμε.

Είναι ένα πρόγραμμα προστασίας αρχείων το οποίο δίνει έμφαση στην εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική ανάκτηση των αρχείων και του συστήματος σας σε περίπτωση καταστροφής ή αλοίωσης των αρχείων σας.

Η μεγάλη του διαφορά είναι οτι κάθε 15 λεπτά κρατάει τα κομμάτια του δίσκου σας ή των αρχείων σας που αλλάχτηκαν (δηλαδή τα sectors που αλλάχτηκαν).

Αυτό  δίνει την πολύ ιδιαίτερη δυνατότητα να έχουμε ιστορικό των αρχείων και του συστήματος σας με διαφορετικές εκδόσεις.

Επίσης ένα απο τα σημαντικά στοιχεία του Acronis είναι οτι ακόμα και αν χαλάσει ο υπολογιστής σας, δεν επαναφέρετε μόνο τα δεδομένα σας… έχετε δυνατότητα να κάνετε τα παρακάτω:

  • Επαναφορά προηγούμενης έκδοσης αρχείου
  • Επαναφορά όλης της αρχειοδομής των δίσκων του συστήματος σας
  • Εκκίνηση ενός Virtual Μηχανήματος με ακριβώς την ίδια λειτουργία του αρχικού μηχανήματος. Αυτό σημαίνει οτι επαναφέρονται σε πλήρη λειτουργεία στοιχεία όπως: Λειτουργικό σύστημα, SQL Server, Exchange Server, εγκατεστημένα προγράμματα και οτιδήποτε είχατε πάνω στο αρχικό μηχάνημα χωρίς επανεγκατάσταση.

Πώς λειτουργεί το Acronis σε λίγα λεπτά

Απο ποιές καταστροφές μπορεί να με προφυλάξει το Acronis Cyber Cloud Backup?

  1. Ακούσια διαγραφή ενός ή περισσοτέρων αρχείων ή φακέλων: Μπορείτε να επιλέξετε τα αρχεία που χάσατε και να τα επαναφέρετε πολύ γρήγορα είτε απο τοπικό δίσκο είτε απο το Cloud.
  2. Ο Server σας υπέστη ζημιά και δεν μπορεί να εκκινήσει λόγω προβλήματος στο Software: Επιλέγουμε να πάμε τον Server πίσω μερικά λεπτά ή ώρες πριν την καταστροφή και να κάνουμε boot σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Αν δεν λειτουργήσει, μπορούμε να πάμε σε παλαιότερη χρονική στιγμή. Αν και αυτό δεν λειτουργήσει μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Virtual μηχάνημα και να το εκκινήσουμε.
  3. Χάλασε κάποιο εξάρτημα hardware στον Server σας και δεν εκκινεί: Μπορούμε να στήσουμε ένα virtual machine και να τρέξει κανονικά ο Server σας σε οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα ή ακόμα και απο το Cloud.

Αποκαταστήστε οποιαδήποτε καταστροφή στην τεχνολογική υποδομή σας

Το Acronis Cyber Cloud Recovery παρέχει ταχύτατη αποκατάσταση δεδομένων και συστημάτων κάθε φορά, για οποιοδήποτε Desktop, Server ή Virtual Machine!

Αναλυτική Παρουσίαση του Backup & του Restore με το Acronis Cyber Cloud

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε οτι μπορεί να μην περιστοιχίζεστε από petabytes δεδομένων ή να μην τρέχετε εξωφρενικά ακριβές εφαρμογές, αλλά υπάρχουν υπολογιστές στο εταιρικό περιβάλλον ή και ακόμα στο ίδιο σας το σπίτι που περιέχουν κρίσιμα αρχεία για τη λειτουργία της επιχείρησης ή υψηλής συναισθηματικής αξίας.

Οι φωτογραφίες σας, τα έγγραφα, τα οικονομικά αρχεία, και πολλά άλλα είναι εξίσου σημαντικά για εσάς όσο είναι τα δεδομένα για σε μια μεγάλη εταιρία.

Γιατί λοιπόν να μην τους προστατεύουν με τον ίδιο τρόπο;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας και να μάθετε το κόστος της πιο αξιόπιστης λύσης Backup & Disaster Recovery / Restore που υπάρχει σήμερα στην αγορά.

Ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε/υποστηρίζουμε και έχουν δοκιμασθεί για την αποτελεσματικότητά τους, κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες

Κάντε το δικό σας σε 3 απλά βήματα

Παρέχουμε υποστήριξη στα Ελληνικά για όλα τα προϊόντα μας.

1

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Καλέστε μας για να μιλήσετε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο.

2

Ζητήστε πληροφορίες για το προϊόν μας.

Ο συνεργάτης μας θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.

3

Αποκτήστε το εύκολα και γρήγορα!

Είμαστε δίπλα σας πριν και μετά την αγορά σας!

Καλέστε μας τώρα
+30 210 6897383
Aegean White
Alpha Bank White
Dei White
Eurobank White
Ote White
Revoil White
Alpha White
Dell White
Media Markt White
Plaisio White
Shell White
Siemens White
Toshiba White
Wind