CryptoAwakening Greece 2018

Ένα σεμινάριο το οποίο θα βοηθήσει όσους θέλουν να ξεκινήσουν να ασχολούνται με τα Κρυπτονομίσματα και το Bitcoin να αποκτήσουν τις βασικές πρακτικές γνώσεις και να γλιτώσουν αρκετούς μήνες αναζήτησης στο διαδίκτυο για τις κατάλληλες πληροφορίες. Όσοι έχουν ήδη κάποιες γνώσεις, πρόκειται να διασαφηνίσουν έννοιες που δεν έχουν κατανοήσει καθώς επίσης και να μάθουν για την ασφάλεια των κρυπτονομισμάτων τους.

  • Σύντομο ιστορικό στις μονάδες συνδιαλαγής.
  • Τι αξία έχει ένα χαρτονόμισμα σήμερα;
  • Τι είναι το Bitcoin και τα Κρυπτονομίσματα;
  • Πώς προέκυψαν και ποιά προβλήματα λύνουν; 

Κεφάλαιο 2

Χρήση / Επίδειξη

  1. Πώς δημιουργώ ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων;
  2. Συμβουλές ασφαλείας Κρυπτονομισμάτων
  3. Πώς Στέλνω/Λαμβάνω Κρυπτονομίσματα
  4. Πώς Χρησιμοποιώ ένα PaperWallet

Brand Products

Many companies are beginning to understand that there is often little to differentiate between products in the 21st century.

Ομιλητές

Μανώλης Σφακιανάκης

Εμμανουήλ Σφακιανάκης

Ο Αντιστράτηγος ε.α. Εμμανουήλ Σφακιανάκης εργαζόταν στην Αστυνομία 34 έτη εκ των οποίων τα 23 ασχολείτο με τη διερεύνηση των ηλεκτρονικών εγκλημάτων. Η καριέρα του στην ΕΛ.ΑΣ ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2017, στιγμή η οποία τον βρήκε ως leader Ευρώπης και επικεφαλής τεσσάρων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Χρίστος Μυλωνόπουλος

Χρίστος Μυλωνόπουλος

Kαθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Δικηγόρος. Είναι Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών (Salzburg), ιδρυτής και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου, Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής των Ελλήνων

Φωτεινή Δημοπούλου

Φωτεινή Δημοπούλου

Η Φωτεινή Δημοπούλου είναι δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και Υποψήφια Διδάκτωρ Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Eξειδικεύεται σε υποθέσεις ηλεκτρονικών εγκλημάτων & compliance σε θέματα νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και ιατρικής ευθύνης.

Mike Mingos - Μιχάλης Μίγγος Συμβουλευτική Bitcoin & Κρυπτονομίσματα

Μιχάλης Μίγγος

Ο Μιχάλης Μίγγος δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής απο το 1999 ώς Μηχανικός Ανάκτησης Δεδομένων και ειδικός στην Έρευνα Ψηφιακών Πειστηρίων. Απο το 2013 ασχολείται ενεργά με τα Κρυπτονομίσματα ώς σύμβουλος και εκπαιδευτής τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Παναγιώτης Πιέρρος TicTac Data Recovery

Παναγιώτης Πιέρρος

Επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων της εταιρίας TicTac Data Recovery που ασχολείται με την Ανάκτηση ΔεδομένωνΑνάκτηση Δεδομένων είναι η διαδικασία διάσωσης ή επαναφοράς δεδομένων τα οποία δεν ήταν μέχρι πρόσφατα διαθέσιμα στο αποθηκευτικό μέσο, λόγω του ότι έγινε κατά λάθος διαγραφή ή λόγω του ότι το αποθηκευτικό μέσο δεν είναι σε λειτουργική κατάσταση και αποτρέπει την πρόσβαση σε αυτά. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι ειναι η ανάκτηση δεδομένων εδώ: Τι είναι η διαδικασία ανάκτησης δεδομένων;... More και την έρευνα ψηφιακών πειστηρίων και συνιδιοκτήτης της IQBrokers που ασχολείται με εξελιγμένα ασφαλιστικά προιόντα Fintech.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να διασαφηνίσει τις έννοιες του Bitcoin και των Κρυπτονομισμάτων ενώ παράλληλα θέλει να γλιτώσει αρκετό χρόνο προσπαθώντας να εισέλθει στην νέα αυτή πραγματιικότητα. Απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε πιο έμπειρους χρήστες που επιθυμούν να λύσουν τις απορίες τους όσον αφορά τις διαδικασίες.

Τι είναι το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα, τι ανάγκες καλύπτουν και που χρησιμοποιούνται; Πώς μπορώ να αγοράσω;

Είναι προσοδοφόρα η ενασχόληση με τα κρυπτονομίσματα και το Bitcoin; Μπορώ να βγάλω χρήματα; Πόσο ασφαλές είναι;

Ακούσατε οτι τα κρυπτονομίσματα είναι μια φούσκα η οποία είναι έτοιμη να σκάσει και προβληματίζεστε αν θα επενδύσετε;

Θέλετε να μάθετε τι προσφέρει αυτή η νέα τεχνολογία και τι καινοτομίες φέρνει σε επιχειρήσεις και καταναλωτές.

Ύλη του Σεμιναρίου

Τοποθεσία & Ημερομηνία

Το CryptoAwakening Bootcamp θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στο Divani Caravel, 

Σεμινάριο Κρυπτονομίσμα Bitcoin Divani Caravel
Σεμινάριο Bitcoin - Μαθήματα Κρυπτονομισμάτων
Αιθουσα Olympia Σεμινάριο Bitcoin Κρυπτονομίσματα

Κάντε κράτηση της θέσης σας

Επιλέξτε αν θέλετε να κάνετε κράτηση της θέσης σας με απλό εισητήριιο ή Golden Ticket.

Κράτηση απλού εισητηρίου εισόδου

Κράτηση Golden Ticket

Περιλαμβάνει επιπλέον: VIP θέση στο σεμινάριο, πρόσβαση στο Golden Members Club, με αποστολή της ύλης του συνεδρίου σε βίντεο.