Testimonials και Κριτικές Πελατών

Παρακάτω θα βρείτε κάποια testimonials πελατών και κριτικές όσον αφορά τις υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων που τους παρείχαμε. Εμπιστευθείτε στην TicTac Data Recovery ώστε να είστε και εσείς ένας απο τους ικανοποιημένους πελάτες της εταιρίας μας.

Μπράβο σε ολη την ομαδα της TICTAC είναι πραγματικά top επαγγελματίες.

Με άψογη ενημέρωση ολης της υπόθεσης μας,

Μεσα σε αυτο την δυσκολη κατασταση που μπορει να μπλεξουμε εμεις οι βιντεοληπτες , απώλεια των δεδομένων σκληρού δίσκου .

Τα καταφεραν μια χαρα και ανακτησαν αυτα που ζητουσα,

Ευχαριστω και τον συναδελφο που μου συστησε την ΤICTAC !!

Σας ευχαριστω!

(περισσότερα…)
read more

simtech_multi
Simtech Multimedia

Σε raid5 που είχαν “χτυπήσει” οι 2/4 δίσκους κατάφεραν και ανέκτησαν το 100% της πληροφορίας και με απόλυτα λογικό κόστος.

Ευχαριστώ 😇 πάρα πολύ και ελπίζω να μην σας χρειαστώ ξανά😉!!!!!

(περισσότερα…)
read more

eleni-papadim
Eleni Papadimas

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία Tic Tac για τα ευχάριστα νέα και μάλιστα παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Το περιεχόμενο του σκληρόυ δίσκου-back up φωτογραφιών και βίντεο πολλών ετών, θα έχει διασωθεί μέσα σε 3 ημέρες!

Και το εντυπωσιακότερο είναι ότι ολη η διαδικασία ολοκληρώνεται χωρίς να επισκεφτώ το κατάστημα τους.

Έστειλα το σκληρό δίσκο μέσω εταιρείας courier στο εργαστήριο τους, μέσα σε 2 μέρες είχα αναλυτικό preview των δεδομένων που μπορούν να ανακτηθούν και τώρα ανυπομονώ για την μεταφόρτωση τους στον υπολογιστή μου μέσα από την πρωτοποριακή λύση του cloud back up!!!

Σας ευχαριστώ και πάλι!

(περισσότερα…)
read more

Eleftherios Mparak
Ελευθέριος Μπαράκος

Με δύο λόγια “ό,τι πληρώνεις παίρνεις” και οι άνθρωποι στην TicTac μου απέδειξαν με πράξεις ποια είναι η διαφορά τους από τους δήθεν ειδικούς που χρεώνουν φθηνά.

Πραγματικά άριστη δουλειά με αποτέλεσμα ένα τρομερό ποσοστό ανακτημένων αρχείων από δίσκο ο οποίος λόγω πτώσης έν ώρα λειτουργίας είχε πραγματικά ελάχιστες ελπίδες να σωθεί.

Ευχαριστώ θερμά και η σύσταση από εμένα είναι ανεπιφύλακτη ! (περισσότερα…)
read more

Zannis Skoulaxinos

Συγχαρητήρια στο προσωπικό της TicTac. Σώζει από βέβαιο θάνατο δεδομένα, από σκληρό δίσκο που έχει παραδώσει το πνεύμα.

(περισσότερα…)
read more

patelis
Dr. Dimitrios S. PatelisAssociate Professor of Philosophy Technical University of Crete

Η Περίπτωση του Σκηνοθέτη, κύριου Δημήτρη Μακρή, ήταν ιδιαίτερα απαιτητική καθώς ο δίσκος του ήρθε στο εργαστήριο της TicTac σε μια περίοδο όπου μεσολαβούσε αργία και σαββατοκυριακο. Παρόλα αυτα καταφέραμε και ανακτήσαμε όλα τα αρχεία του εντός προθεσμίας. Ο κυριος Μακρης μας ευχαρίστησε και μας έδωσε ένα βίντεο Testimonial για το οποίο τον ευχαριστούμε.
read more

Dimitris_Makris_testimonial
Δημήτρης ΜακρήςΣκηνοθέτης

Tic Tac Data Recovery provided a very good and professional service. The damaged hard drive was given to two specialists data recovery companies in the UK who could not recover any data. (Note: these two UK companies carry out both forensic and security work)

Well done Tic Tac for a good job!

read more

Mike SmithProfessor
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Tic Tac για την ανάκτηση των δεδομένων της επιχείρισης μου.
Θα περιγράψω περιληπτικά το ιστορικό της βλάβης προκειμένου να βοηθήσω όποιον αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου.
Είχα στήσει 3 δίσκους (2tera ο καθένας) σε RAID5. Ξαφνικά η μητρική του υπολογιστή μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να επηρεάσει το RAID5 και να μην μπορώ με τίποτα να κάνω rebuild την συστοιχία. Μετά από πάρα πολλές ώρες αναζήτησης στο διαδίκτυο για κάποια λύση, βρήκα την εταιρία ΤicTac και χωρίς δεύτερη σκέψη τους έστειλα τον υπολογιστή μου.
Το 95% των δεδομένων μου το είχα σε back upαλλά το υπόλοιπο 5% περιείχε σημαντικά αρχεία που δεν έπρεπε με τίποτα να χάσω.

(περισσότερα…)
read more

lakis
Athanasios LakisPhotographer

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Tic Tac Data Recovery τόσο για την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών όσο και για την άριστη εξυπηρέτηση που παρείχε κατά την διάρκεια της ανάκτησης δεδομένων από τον εξωτερικό σκληρό δίσκο μου. Ο δίσκος είχε ταλαιπωρηθεί αφάνταστα λόγω των πολλαπλών προσπαθειών για να καταφέρω να κάνω τον υπολογιστή μου να διαβάσει τον προβληματικό μου δίσκο, αλλά στην Tic Tac, με τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουν, κατάφεραν να σώσουν τον δίσκο και να ανακτήσουν τα περισσότερα δεδομένα που ήταν μέσα. (περισσότερα…)

Χρήστος ΠιτσώληςΙδιώτης

Απερίγραπτη ήταν χαρά που ένοιωσα όταν δέχθηκα τηλέφωνο απ’ την εταιρία: «Ξέρετε τελικά μπορέσαμε να ανακαλέσουμε τα αρχεία που μας ζητήσατε …» -Με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στους Η/Υ δεν πίστευα ό,τι οι άνθρωποι μπορούσαν να επαναφέρουν αρχεία που θεωρούσα μόνιμα χαμένα. Την συνεργατική αντιμετώπιση που είχα σε όλα τα στάδια επικοινωνίας μου, μέχρι την τελική ανάκτηση, θεωρώ κάτι παραπάνω από άψογη. 
Μέσα απ’ την ατυχία της απρόσμενης καταστροφής δεδομένων (του σκληρού δίσκου) νοιώθω εξαιρετική τύχη το γεγονός ότι βρέθηκα στο κατώφλι της εταιρίας TIC TAC. Gianni

(περισσότερα…)

Gianni MastrogianniΕπαγγελματίας Πληροφορικής

Η Εταιρία σας είναι ή ποιο αξιόπιστη, μοναδική, ειλικρινή στους πελάτες της και πανελλήνιας εμβέλειας στον συγκεκριμένο χώρο ανάκτησης ψηφιακών δεδομένων…!!! αυτό το διαπίστωσα τόσο προσωπικά ό ίδιος όσο ως δημοσιογράφος, κυρίως σε δημόσιες εκπαιδευτικές παρουσιάσεις της Εταιρίας σας πράγμα για το οποίο μου έκανε εντύπωση…. κυρίως η επιστημονική κατάρτιση του επιστημονικού προσωπικού της Εταιρίας σας. Σας ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση και το προσωπικό ενδιαφέρον σας . Εύχομαι πάντα επιτυχίες …! στον συγκεκριμένο κλάδο της υψηλής τεχνολογίας. (περισσότερα…)

Χάρης ΖαφειρόπουλοςΑστυνομικός Ανταποκριτής

… «αν σου κάτσει» (η στραβή) τότε τι κάνεις; Δεν απελπίζεσαι, δεν χάθηκε ο κόσμος. Παρόλο που είχα προβλέψει την σταθερή και αδιάλειπτη λειτουργία του συστήματος μου και ενώ είχα πολύ πρόσφατα αγοράσει μια πολύ καλή σειρά καινούριων δίσκων συνέβη να «σκάσει» το RAID του Workstation και την επόμενη στιγμή να μην έχω τα δεδομένα μου. Αυτό που ένοιωσα την στιγμή εκείνη, δεν περιγράφεται εύκολα γιατί το περιεχόμενο των δίσκων πλέον δεν υπήρχε και θα μπορούσα να χάσω οριστικά οτιδήποτε είχα εκεί αποθηκεύσει. Δεν περίμενα ότι θα είχα επιτυχία στην ανάκτηση γιατί ήξερα πως το RAID-0 μου παρείχε μόνο υψηλές επιδόσεις και καθόλου ασφάλεια. Έτσι τα δεδομένα μου ήταν εκτεθειμένα ανά πάσα στιγμή στον κίνδυνο της οριστικής απώλειας τους. Τηρώντας πάντα τον κανόνα πως ότι πληρώνεις παίρνεις, πήρα την απόφαση να απευθυνθώ στους καλύτερους και να μην πειραματιστώ δεξιά και αριστερά, ρισκάροντας την τελευταία πιθανότητα να σωθεί το υλικό. Με τους δίσκους αγκαλιά πηγαίνω στην “TicTac Data Recovery” και σε λίγες μέρες έχω τα ευχάριστα νέα της επιτυχούς ανάκτησης των δεδομένων μου από το RAID-0. Όπως απεδείχθη, η Tic Tac είναι πραγματικά άξια της φήμης της, που έμπρακτα το απέδειξε και στην προσωπική μου εμπειρία, τόσο από συνέπεια, οργάνωση, τεχνογνωσία και αποτελεσματικότητα που μέσα σε όλη μου την αγονία, με έκαναν να νιώσω ασφαλής και τελικώς να μου φέρει πίσω, ΟΛΑ τα μεγάλης αξίας δεδομένα που είχα χάσει. Αχρείαστη να είναι, αλλά ΑΝ σου κάτσει, τώρα ξέρεις που θα πας… (περισσότερα…)

Nikos MandarakasΣκηνοθέτης

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άριστη συνεργασία σας στην αντιμετώπιση του προβλήματος μας που εκδηλώθηκε την περασμένη Παρασκευή και μέσα στο Σαββατοκύριακο μεριμνήσατε για την άμεση επίλυση του. Η άμεση ενεργοποίηση των υπηρεσιών σας, είχε ως αποτέλεσμα να μη μας δημιουργηθεί κανένα περαιτέρω πρόβλημα. (περισσότερα…)

ΚΕΚ ΙΑΣΩΝKέντρο Επαγγελματικής Κατάρτησης

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στην αξιόπιστη και έγκυρη εταιρεία σας, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέρατε την ανακτηση των δεδομένων του δίσκου μας, στοιχεία πολύτιμα για τη λειτουργία μας. (περισσότερα…)

Μιχαλόπουλος ΝικόλαοςΙδιώτης

Προς το προσωπικό και την τεχνική ομάδα της ΤΙC ΤΑC

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην εταιρεία ανάκτησης δεδομένων ΤΙC ΤΑC.

Η επαφή μου με την εταιρεία ξεκίνησε όταν ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση ο φορητός υπολογιστής μου (laptop) έπαψε να λειτουργεί.

Δοκίμασα με τη βοήθεια φίλου τεχνικού να σώσω έστω τα δεδομένα του σκληρού δίσκου αλλά δεν ήταν δυνατό.

Ο ίδιος άνθρωπος μου σύστησε την εταιρεία με μόνη επιφύλαξη αυτή του κόστους της διαδικασίας.

Αν και η πρόσβασή μου στην έδρα της εταιρείας ήταν αδύνατη για τη συγκεκριμένη περίοδο, ακόμα και τηλεφωνικά με εξυπηρέτησαν απόλυτα.

Βρήκαμε λύση για την αποστολή του σκληρού δίσκου και μέσω τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας ενημερώθηκα εντός λίγων ημερών για την κατάσταση του αποθηκευτικού μέσου και τη δυνατότητα ανάκτησης των δεδομένων.

Το αποτέλεσμα ήταν να σε μια εβδομάδα να έχω στα χέρια μου ένα νέο σκληρό δίσκο με όλα τα δεδομένα του παλιού.

Το κόστος όλης της διαδικασίας δεν είναι ευκαταφρόνητο αλλά δεδομένου της αξίας των επαγγελματικών και προσωπικών δεδομένων που κατάφερα να έχω πάλι στη διάθεσή μου, θα έλεγα απλά ότι άξιζε.

Ευχαριστώ λοιπόν ξανά όλη την τεχνική ομάδα που κατάφερε επιτυχώς να ανακτήσει όλα τα δεδομένα μου αλλά και όλο το προσωπικό για την ευγένεια και την άμεση εξυπηρέτηση.

 
read more

Maria DrougaΓεωπόνος MSc

Κύριοι της TicTac Laboratories,

Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της εταιρείας σας για την άψογη συνεργασία,την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό που έδειξαν στην περίπτωσή μου.
Η τεχνική σας υποστήριξη για  την ανάκτηση των δεδομένων του δίσκου μου ήταν σημαντική και υπεύθυνη.
Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία, θα σας προτείνω πάντα ανεπιφύλακτα και ελπίζω να μην σας χρειαστώ εγώ σύντομα!!!!!
Με εκτίμηση
Λεονάρδος Ρούσσος

 

read more

Λεονάρδος ΡούσσοςΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΤΩ ΜΑΝΝΑ , ΣΥΡΟΣ

We contact Tic Tac after a server failure which resulted on a damaged RAID 1 MIRROR array with critical data on it.

The system was running LINUX operating system with reiserfs file system. Tic Tac managed to recover our data successfully.

Their service was fast and support was excellent.

read more

Alexander AntonakakisInformation Systems Department Mediterranean Agronomic Institute of Chania

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τις υπηρεσίες σας, σε ό,τι έχει να κάνει με την ανάκτηση στοιχείων από τον κατεστραμμένο δίσκο του υπολογιστή μου.

Για το ιστορικό της υπόθεσης, σε ανύποπτο χρόνο, ο υπολογιστής μου ακριβώς μετά την έναρξή του παρουσίαζε «πάγωμα» σε οποιαδήποτε λειτουργία του όριζα. Αυτό είχε ως συνέπεια να προβώ σε επανακίνησή του προκειμένου να λειτουργήσει ξανά. Το πρόβλημα παρουσιαζόταν ξανά μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο.

Ο συντηρητής των υπολογιστών μου εξακρίβωσε ότι μάλλον είχε «χτυπήσει» ο δίσκος και ότι θα έπρεπε άμεσα να κάνω back up των αρχείων μου – κάτι που είχα να κάνω πάρα πολύ καιρό δυστυχώς.

Προσπάθησα μόνη μου να «σώσω» τα σημαντικότερα τελευταία αρχεία της δουλειάς μου, μάταια όμως.

Ήταν πρακτικά αδύνατο να αποθηκευτούν στον εξωτερικό σκληρό διότι ο υπολογιστής μου εξακολουθούσε να «παγώνει».

Κατόπιν παρότρυνσης του συνεργάτη μου κ. Ρένου Βακράτσα, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί σας στο παρελθόν για ένα αντίστοιχο θέμα, αποφάσισα να επικοινωνήσω με την εταιρία σας προκειμένου να δώσετε λύση στο πρόβλημά μου.

Μου προτείνατε να φέρω το μηχάνημά μου στον χώρο σας, και κάνοντας αυτοψία μέσα σε δύο μέρες, μου δώσατε επίσημα και έγκυρα το πόρισμα και το κόστος αποκατάστασης του προβλήματος.

Το σημαντικότερο από όλα ήταν ότι μου ετοιμάσατε κι έναν κατάλογο όλων των αρχείων που μπορέσατε να «διαβάσετε» στον σκληρό, και τα οποία θα μπορούσαν να ανακτηθούν, με αποτέλεσμα να μπορώ να αξιολογήσω αν άξιζε τελικά να πληρώσω το κόστος επιδιόρθωσης.

Υπήρξα τυχερή μέσα στην ατυχία μου, όλα τα αρχεία μπορούσατε να τα ανακτήσετε τελικά, κι έτσι κατόπιν μεταξύ μας συνεννοήσεως προχωρήσαμε τη διαδικασία.

Είμαι αρκετά ικανοποιημένη με το ύψος του Κόστους το οποίο όφειλα να καταβάλω για την επισκευή, αφενός γιατί τελικά έχω στα χέρια μου όλη τη δουλειά τόσων ετών και αφετέρου γιατί μου δώσατε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε τον νέο σκληρό και την κάρτα μνήμης του υπολογιστή μου σε πολύ λογική τιμή.

Πλήρωσα την αμέλεια μου στο να μην αποθηκεύω συχνά τη δουλεία μου, αλλά τελικά άξιζε μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Έχω πλέον στα χέρια μου τον νέο μου υπολογιστή, με όλα τα αρχεία, όπως παλιά.

Σας ευχαριστώ για τη δουλεία σας,
read more

Μαργαρίτα ΤσούκαΑρχιτέκτων Μηχανικός

Εύχομαι Υγεία, Ευτυχία και Γαλήνη σε όλους σας.

Θα ήθελα με αυτήν την επιστολή μου, να ευχαριστήσω την εταιρία Tic Tac, και το προσωπικό της, για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση.

Η εταιρία Tic Tac, βοήθησε πελάτες μου, στην σωστή και ακριβής ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένους σκληρούς δίσκους, η οποίοι ήταν αδύνατον να λειτουργήσουν ώστε να μπορέσουν να ανακτηθούν τα αρχεία τους.

Η Tic Tac έφερε εις πέρας, με απόλυτη ακρίβεια, την ολική ανάκτηση των αρχείων από τους σκληρούς αυτούς δίσκους.

Η σοβαρότητα της εταιρίας, φαίνεται και από το γεγονός, ότι πριν από την ανάκτηση των δεδομένων, κατά την εξέταση του δίσκου, δηλαδή, υπάρχει εκτύπωση των αρχείων των οποίων βρέθηκαν μέσα στον κατεστραμμένο δίσκο, και είναι δυνατόν να ανακτηθούν.

Η συνεργασία με την Tic Tac είναι ευχάριστη, και η αντιμετώπιση πολύ φιλική.

read more

Γκλίστης ΣωτήρηςE-Best Computers

Σας ευχαριστώ για την επιτυχή συμβολή σας στην ανάκτηση των δεδομένων μου από φορητό σκληρό δίσκο.

Τα δεδομένα ήταν πολύ σημαντικά για μένα δεδομένου ότι αφορούσαν την επαγγελματική μου δραστηριότητα και η επιτυχής

 ανάκτηση τους διασφάλισε την μετάβαση μου ψυχολογικά και επαγγελματικά…..  ‘’στην ακριβώς προηγούμενη κατάσταση’’ από

αυτή που βρέθηκα όταν διαπίστωσα την απώλεια των δεδομένων….. Αυτό πραγματικά είναι αναντικατάστατο!

Τέλος, θέλω να σημειώσω ότι η συνεργασία μαζί σας ήταν άψογη, όσων αφορούσε την εξυπηρέτηση, τους χρόνους και την παροχή υπηρεσιών.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ WD, MODEL: WD5000BMVW-11AMCS0
read more

Σταυρούλα ΚεμπεράΔιπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Αγαπητοί κ.κ.,

θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άριστη συνεργασία μας και την επιτυχή εργασία σας, για την ανάκτηση των κρίσιμων δεδομένων για την υπηρεσία μας!

Με εκτίμηση,

read more

Τσαμαδιάς ΙωάννηςΤμηματάρχης Πληροφορικής & Οργάνωσης Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων "Αμαλία Φλέμιγκ"

Όλα ΟΚ με τα αρχεία. Ευχαριστώ πολύ για μία ακόμη φορά!!!
read more

Thanos Manolis (Raxevsky SA)IT Manager Raxevsky SA

Γράψτε μας το σχόλιο σας

Αν καταφέραμε και ανακτήσαμε τα δεδομένα σας, τότε είστε και εσείς ένας απο τους πολλούς ικανοποιημένους πελάτες της TicTac Data Recovery. Γράψτε μας το σχόλιο σας ώστε να δημοσιευτεί μαζί με τα υπόλοιπα, ώστε να γνωρίζουν οι νέοι μας πελάτες οτι στο εργαστήριο μας μπορεί να γίνει ανάκτηση χαμένων δεδομένων.

Send Message