Άλλη μια εμφάνιση του Παναγιώτη Πιέρρου, του συνιδιοκτήτη της εταιριας TicTac Data Recovery στην εκπομπή Τώρα, με την Άννα Μπουσδούκου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Γίνεται αναφορά για την μαζική παγκόσμια επίθεση που έγινε σε 150 χώρες ταυτόχρονα.
Το ransomware “WannaCry” ή αλλιώς WannaCrypt” εχει μολύνει πάνω από 200.000 θύματα σε πάνω απο 150 χώρες σύμφωνα με την Europol. Απο ότι μας δείχνουν τα γεγονότα δεν είναι και τόσο εύκολο να καταπολεμηθεί. Το kill switch που χρησιμοποιήθηκε δεν αποτελούσε μια μόνιμη λύση και το malware αυτό συνεχίζει να μολύνει καθημερινά υπολογιστικά συστήματα, παρακάμπτοντάς το.
Οι ειδικοί βρήκαν εκδόσεις του malware αυτού με διαφορετικές αδυναμίες ή ακόμα και εκδόσεις χωρίς αδυναμίες.
Ο Παναγιώτης Πιέρρος απο την εταιρία ανάκτησης δεδομένων TicTac Data Recovery, μιλάει στην εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για το Ransomware Wannacry και την μαζική παγκόσμια επίθεση που έγινε σε 150 χώρες ταυτόχρονα. Βρείτε οδηγείες προστασίας απο τα Ransomware εδώ:
- Βρείτε οδηγίες προστασίας απο τα Ransomware εδώ: https://tictac.gr/ransomware
- Το καλύτερο σύστημα Backup/Disaster Recovery: https://tictac.gr/to-kalytero-backup-aksiopisto-restore-storagecraft