Ασφαλής Διαγραφή Αρχείων - Data Destruction - Safe Data Delete

StorageCraft - Το καλύτερο Backup

to kalytero backup - aksiopisto backup

Ψάχνετε την καλύτερη λύση Backup? Η TicTac είναι Platinum Reseller μιας επαναστατικής τεχνολογίας, του Storagecraft ShadowProtect! 

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην ανάκτηση δεδομένων, επομένως έχουμε αντιμετωπίσει πολύ δύσκολα περιστατικά απώλειας αρχείων και γνωρίζουμε καλά να ξεχωρίζουμε τις λύσεις που μπορούν να προστατέψουν τα δεδομένα σας. Απο το 2001 έχουμε αντιμετωπίσει επιτυχώς πάνω απο 5000 υποθέσεις πελατών μας που είχαν υποστεί μερική ή ολική καταστροφή των αρχείων τους και καταφέραμε να δώσουμε λύση. 
 
Σε ποιόν απευθύνεται το Storagecraft Recovery?
 
  • Σε μεγάλους Οργανισμούς με πολύτιμα δεδομένα
  • Σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • Σε ιδιώτες που έχουν πολύτιμα δεδομένα 

Σε τι διαφέρει το Storagecraft Recovery απο άλλα προγράμματα Backup?

Το Storagecraft δεν είναι πρόγραμμα για Backup, είναι ένα πρόγραμμα προστασίας αρχείων το οποίο δίνει έμφαση στην εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική ανάκτηση των αρχείων και του συστήματος σας σε περίπτωση καταστροφής ή αλοίωσης των αρχείων σας. Η μεγάλη του διαφορά είναι οτι κάθε 15 λεπτά κρατάει τα κομμάτια του δίσκου σας ή των αρχείων σας που αλλάχτηκαν (δηλαδή τα sectors που αλλάχτηκαν).

Αυτό  δίνει την πολύ ιδιαίτερη δυνατότητα να έχουμε ιστορικό των αρχείων και του συστήματος σας με διαφορετικές εκδόσεις. 

Απο ποιές καταστροφές μπορεί να με προφυλάξει το Storagecraft?

  1. Ακούσια διαγραφή ενός ή περισσοτέρων αρχείων ή φακέλων: Μπορείτε να επιλέξετε τα αρχεία που χάσατε και να τα επαναφέρετε πολύ γρήγορα είτε απο τοπικό δίσκο είτε απο το Cloud.
  2. Ο Server σας υπέστη ζημιά και δεν μπορεί να εκκινήσει λόγω προβλήματος στο Software: Επιλέγουμε να πάμε τον Server πίσω μερικά λεπτά ή ώρες πριν την καταστροφή και να κάνουμε boot σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Αν δεν λειτουργήσει, μπορούμε να πάμε σε παλαιότερη χρονική στιγμή. Αν και αυτό δεν λειτουργήσει μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Virtual μηχάνημα και να το εκκινήσουμε.
  3. Χάλασε κάποιο εξάρτημα hardware στον Server σας και δεν εκκινεί: Μπορούμε να στήσουμε ένα virtual machine και να τρέξει κανονικά ο Server σας σε οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα ή ακόμα και απο το Cloud.

Αποκαταστήστε οποιαδήποτε καταστροφή στην τεχνολογική υποδομή σας

Το StorageCraft Recovery παρέχει ταχύτατη αποκατάσταση δεδομένων και συστημάτων κάθε φορά, για οποιοδήποτε Desktop, Server ή Virtual Machine!
Ας το συνειδητοποιήσουμε. Μπορεί να μην περιστοιχίζεστε από petabytes δεδομένων ή να μην τρέχετε εξωφρενικά ακριβές εφαρμογές, αλλά ο υπολογιστής σας είναι η ψυχή του σπιτιού σας. Οι φωτογραφίες σας, τα έγγραφα, τα οικονομικά αρχεία, και πολλά άλλα είναι εξίσου σημαντικά για εσάς όσο είναι τα δεδομένα για σε μια μεγάλη εταιρία. Γιατί λοιπόν να μην τους προστατεύουν με τον ίδιο τρόπο

Καλέστε μας σήμερα στο 2106897383 για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας και να μάθετε το κόστος της πιο αξιόπιστης λύσης Backup & Restore που υπάρχει σήμερα στην αγορά.