Αγαπητοί Συνεργάτες,

την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 η Acronis σε συνεργασία με την TicTac Cyber Security (Acronis Platinum Partner), διοργανώνει και σας προσκαλεί στο δεύτερο φυσικό συνέδριο Acronis Day 2023.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις γύρω από τον τομέα του Cyber Security, με πολλούς προσκεκλημένους της Acronis από το εξωτερικό αλλά και Έλληνες επαγγελματίες απο τους κλάδους της πληροφορικής και Κυβερνοασφάλειας και θα κληρωθούν αναμνηστικά δώρα της Acronis και του Παναθηναϊκου στους συνεργάτες. Επίσης θα ακολουθήσει εκδήλωση Networking με fingerfood.

Πληροφορίες για το 2nd Acronis Day 2023

Protecting the Digital World

Ημερομηνία: Τετάρτη 22 Νοεμβρίου
Ώρες: 16:00 – 19:00 (Registration: 15:30 – 16:00)
Τοποθεσία: Gazarte Athens Cultural Club
Συνεδριακή αίθουσα: Loft Stage

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ

Προσοχή! Για την συμμετοχή σας στο συνέδριο, είναι απαραίτητη η εγγραφή.

Εξασφαλίστε τη θέση σας με την έγκαιρη εγγραφή σας!

Γιατι πρέπει να παρευρεθείτε;

  1. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί μια Unlimited δοκιμαστική άδεια Acronis 30 ημερών που θα περιλαμβάνει όλα τα γνωστά Business προιόντα της Acronis καθώς και 30 λεπτά συμβουλευτικής με έναν μηχανικό της Tictac για την χρήση του προιόντος.
  2. Επίτιμος καλεσμένος και ομιλητής ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Βασίλης Παπακώστας για να μιλήσει για τα trends του ηλεκτρονικού εγκλήματος.
  3. Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας της TicTac Cyber Security και την Acronis θα παρουσιάσουν τις λύσεις της Acronis για την προστασία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων από Κυβερνοαπειλές και φυσικές καταστροφές.
  4. Θα πραγματοποιηθούν Live Workshops με τις λύσεις της Acronis για Disaster Recovery και θα απαντηθούν οι ερωτήσεις από ειδικούς στα θέματα κυβερνοασφάλειας της TicTac Cyber Security και της Acronis.
  5. Εάν είστε εταιρία πληροφορικής, υπεύθυνοι μηχανογράφησης, IT Administrator η CISO ενός οργανισμού και θέλετε να είστε βέβαιοι ότι δεν εκθέτετε την εταιρεία σε παραβιάσεις ασφάλειας και, κατά συνέπεια, σε σημαντικές οικονομικές απώλειες και απώλειες αξιοπιστίας, τότε αυτό είναι ένα event που θα πρέπει να παρακολουθήσετε!
  6. Θα κληρωθούν δώρα της Acronis και του Παναθηναϊκου στους συμμετέχοντες που θα παραμείνουν έως το τέλος της εκδήλωσης.

Πρόγραμμα 2nd Acronis Day Athens November 2023

16:00 TicTac Cyber Security Introduction – Panagiotis Pierros (Managing Director Tictac) / Mike Mingos (IT Director Tictac)

16:15 Cyber Crime trends in 2023 – Vasileios Papakostas – Head of Police Cyber Crime Division

16:35 Acronis Introduction – Ronan Mc Curtin – Acronis VP of Sales Europe

16:50 Pharos Pharmaceuticals Case Study – Michalis Pikros (Group CIO of Pharos Pharmaceuticals)

17:00 Onboarding Experience with Acronis and Tictac – Stavros Oikonomou (Sales Director Tictac)

17:10 Acronis & Tictac #TeamUp with Panathinaikos – Official Announcement for Tictac / Acronis and Panathinaikos Sponsorship

17:20 How Tictac Cyber Security is protecting – Miltos Lykiardopoulos (IT Director of Panathinaikos) / Panagiotis Pierros (Managing Director Tictac)

17:25 COFFEE BREAK – 15′

17:40 How TicTac handles a Ransomware Incident Response using Acronis Solutions – Panagiotis Pierros (Managing Director Tictac) / Mike Mingos (IT Director Tictac)

18:00 Live Disaster Recovery Workshop Acronis Backup, Restore & Backup Testing Cloud/Local – Giannis Katsibris – Tictac Head of Cyber Security Department

18:20 Is it true that Microsoft 365 cannot be Hacked? – Giannis Tzimos (Head of Cyber Security Tictac)

18:30 Cross-NIST Cyber Protection with Acronis – Giannis Tzimos (Head of Cyber Security Tictac)

18:40 Acronis: We simplify the complex – Slav Umlenov / Senior Distribution Success Manager – Balkans & Mediterranean

18:50 Κλήρωση Δώρων απο Acronis & Παναθηναϊκό / Q&A Session

19:00 FINGERFOOD / NETWORKING

Χορηγοί Επικοινωνίας

Greca Logo
Netfax Logo
Smartpress Logo
Techmail Logo
Logo Ammitec 20 Years 3d595b16
Insurancedaily Logo
Ella Dikamas Logo